Tails on trails! 


Traildog haluaa rohkaista ihmisiä liikkumaan luonnossa koiriensa kanssa, sillä uusiin paikkoihin yhdessä tutustuminen antaa sekä koiranomistajalle että koiralle hurjan paljon! Metsäterapiasta puhumattakaan. Uudet kokemukset ja yhteistyö vahvistavat suhdetta ja tekevät näin ollen myös arjesta mukavampaa. Joten menkää rohkeasti sinne minne kuono vie!


Ihmiset ovat retkeilleet ja vaeltaneet kautta aikojen - ja koirat siinä sivussa. Kuitenkin esimerkiksi ensimmäisen yön yli kestävän retken toteuttaminen yhdessä koirasi kanssa vaatii hiukan ennakkosuunnittelua onnistuakseen. Missä koiran kanssa voi/saa yöpyä, kestääkö teltan pohja koiran kynsiä, kuinka pidän koiran lämpimänä myös yöllä, mitä jos koira loukkaa jalkansa? Listaa voi jatkaa ja jatkaa. Aika paljon kysymyksiä, joita ei välttämättä ensin tule ajatelleeksi, mutta joiden ajattelu kannattaa! Traildog-sivustolta tulet löytämään kootusti tietoa asioista, jotka koiran kanssa retkeilyä aloittelevia tai kokeneempiakin vaeltajia voivat mietityttää.

 


Huom: Sivusto on auennut syksyllä 2019, ja sisältöä lisätään jatkuvasti!

Tassuttele Traildogin poluille siis uudemmankin kerran tarkistamaan uusimmat lisäykset ja ajankohtaiset aiheet. Tavoitteenamme on tarjota kaikille jotakin: olet sitten lajiin vasta tutustuva tai jo konkari.