Back on Track Verkkotakki
Back on Track Verkkotakki Back on Track Verkkotakki Back on Track Verkkotakki

Back on Track Verkkotakki

Back on Track
59,90 €
Sisältää alv. 24 %

BOT-verkkotakki on kevyt takki, joka palauttaa lihaksia ja lämmittää erinomaisesti. Ohutta takkia voidaan käyttää myös sisätiloissa esim. rasituksen jälkeen.

Back on Track koiran verkkotakki on erittäin kevyt, ja sen lihaksia palauttavat ominaisuudet ovat tehneet siitä urheilukoirien suosikin. 

BOT-verkkoloimi on loistava valinta esim. autossa odotteluun, lihasten lämmittämiseen rasituksen jälkeen ja telttaöihin vaelluksille. Welltex-kangas heijastaa osan kehon luovuttamasta lämmöstä takaisin lämmittäen koiraa.

BOT-verkkotakki on kevyt ja mukava, sillä se muotoutuu hyvin koiran kehon mukaisesti. Verkkotakki pitää koiran lämpimänä,mutta sille ei tule liian kuuma. Verkkokangas on hyvin hengittävä. Verkkotakkia voidaan käyttää muiden takkien alla tai kun halutaan käyttää ohutta takkia, esimerkiksi liikunnan aikana tai sisätiloissa. Verkkotakkia voidaan käyttää myös kuivatukseen esim. kylvyn, sateen tai uimisen jälkeen. BOT-verkkoloimi pitää hyvin koiran jalkojen suuret lihakset.

Täydellisen istuvuuden takaavat säätömahdollisuudet edessä ja niskassa. Loimessa on joustavat jalkalenkit takajaloille, niskassa aukko talutinta varten ja vetoketjullinen aukko hännälle. Heijastimet sivuilla lisäävät koiran ja koiran ulkoiluttajan turvallisuutta. Koosta 37 alkaen edessä ovat kaksinkertaiset säädettävät lapalaskokset, joten se istuu paremmin myös erikokoisille koirille.

Keveytensä ja lämpöä heijastavan, rentouttavat vaikutuksen ansiosta Back on Track-verkkotakki on useimmiten myös sellaisten koirien mieleen, jotka eivät mielellään käytä muuta vaatetusta.

  • lisää verenkiertoa ja heijastaa kehon lämpöä takaisin  
  • sopii käytettäväksi alku- ja loppuverryttelyn aikana tai treenissä
  • nopeuttaa palautumista ja  lievittää lihassärkyä
  • sopii käytettäväksi ennaltaehkäisevästi sekä akuutteihin lihasjännityksiin ja vanhuuden jäykkyyteen

Koon valinta: Valitse koko koiran selän pituuden mukaan. Koiran loimen pituus mitataan niskasta, kaulapannan kohdalta, hännän tyveen. Mittaa koira seisovassa asennossa. Loimen oikeaan kokoon vaikuttaa myös hännän kiinnittymiskohta ja se, missä asennossa koira kantaa häntäänsä.

Yhteensopivat tuotteet