Best Friend Tick Remover punkinpoistaja
Best Friend Tick Remover punkinpoistaja Best Friend Tick Remover punkinpoistaja

Best Friend Tick Remover punkinpoistaja

Best Friend Gear
11,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Erittäin helppokäyttöinen väline punkin irroittamiseen lemmikeistä ja ihmisistä. Punkkikynä kannattaa olla autossa, kotona ja repussa!

Määräalennus
Alennusprosentti
+ 2 kpl
10%
Saatavuus yli 5 kpl

"Lassokynä", jolla punkin irroittaminen on tarkkaa ja helppoa! Kynämallin punkinpoistajalla puutiaisen saa irroitettua turvallisesti kokonaisena. Punkit voivat levittää borrelia-bakteeria, joten niiden poistaminen ihosta on suositeltavaa tehdä mahdollisimmman pikaisesti. Punkkikynää kannattaa siis pitää mukana retkillä keväästä pitkälle syksyyn. Fiksua on hankkia oma punkkikynä myös mökille ja/tai autoon, sillä heinikossa ja ruohikossa pyörivä koira on oikea puutiaismagneetti.

Punkkikynän käyttö:
Jousen silmukka painetaan auki ja sijoitetaan punkin ympärille mahdollisimman lähelle ihoa. Vihreä kärki asetetaan kiinni punkkiin ja painikkeesta päästetään irti, jolloin silmukka kiristyy. Jousta pidetään kohtisuorassa ihoa vasten. Jousta kierretään yksi kierros sormien välissä ja nostetaan punkki irti ihosta. Punkkia ei saa puristaa. Lopuksi puremakohta kannattaa puhdistaa huolellisesti!