Siirry tuotetietoihin
1 / 8
Etusivu / / Non-stop dogwear Bungee Leash

Non-stop dogwear Bungee Leash

Non-stop dogwear Bungee Leash

Normaalihinta €44,90 EUR
Normaalihinta Alennushinta €44,90 EUR
ALE Loppuunmyyty
Sisältää veron. Toimituskulut lasketaan kassalla.
Pituus
Väri

9 varastossa. Nopea toimitus, 1-2 arkipäivää

Saatavuus ja toimitus

TOIMITUKSET

Arkipäivänä ennen klo 14 tilatut heti saatavilla olevia tuotteita sisältävät tilaukset ehtivät kuljetukseen yleensä samana päivänä!

Ilmainen toimitus yli 100 €:n tilauksille*

  • Toimituskulut alle 100 €:n tilauksille alk. 4,90 €
  • *Isot erikoispaketit (potkulaudat ym.) alk. 9,90 €

SAATAVUUS

Ajantasaisen varastosaldon näet tuotesivulla mahdollisen ominaisuusvalinnan alla. Tuotteesta riippuen voit myös ennakkotilata loppuneena olevan tuotteen taikka suuremman määrän pidennetyllä toimitusajalla tai vaihtoehtoisesti tilata saatavuusilmoituksen sähköpostiisi.

Ennakkotilattavien tuotteiden toimitusaika on normaalisti noin 1-2 viikkoa, mikäli tuotesivulla ei ole mainintaa pidemmästä arviosta.

Non-stop dogwear Bungee Leash -vetoliina tarjoaa mukavuutta ja huippulaatua sekä sinulle että koirallesi. Kokonaan joustava liina, jossa on myös kädensija.

Joustava vetonaru on ehdoton varuste vetourheilulajeja harrastettaessa mutta on erinomainen nykäyksien vaimentaja myös arkiulkoilussa ja vaelluksilla. Non-stop dogwear Bungee Leash on valmistettu joustavasta ydinmateriaalista, joka vaimentaa hyvin äkilliset nykäisyt, sekä tukevasta ja kestävästä ulkokuoresta. 

  • Lukkona on nopeakäyttöinen ja varmatoiminen kevyt twistlock-portilla oleva alumiinikarabiini. Twistlock avautuu kääntämällä porttia 90 astetta, ja lukittu automaattisesti. Näin lukko ei pääse aukemaan vahingossa missään tilanteessa.
  • Lukko on erittäin kevyt ja kestävä, joten se soveltuu kaiken kokoisille koirille.
  • Liina joustaa koko matkalta: päädyissä jousto on jäykempää kuin keskellä liinaa
  • Bungee Leashin jousto on laadukas ja napakka: se soveltuu parhaiten noin 15-kiloisesta eteenpäin. Pienille, ei niin voimakkaasti vetäville koirille löytyy vähemmän jäykällä ja vain osittaisella joustolla oleva Non-stop dogwear Touring Bungee Leash.
  • Non-Stop Bungee Leash säilyttää hyvän elastisuuden todella pitkään. Muista silti tarkistaa vetonarusi kunto säännöllisesti.

Valitse pituus käyttötarkoituksen mukaan

  • 2 metrin pituinen vetonaru sopii erinomaisesti koirajuoksuun ja kävelyille (täyttää koirajuoksukilpailujen vaatimukset).
  • 2.8 metrin pituinen Bungee Leash on parempi valinta koirapyöräilyyn, koirahiihtoon ja kickbiken kanssa vedättämiseen (soveltuu kilpailukäyttöön kyseisissä lajeissa). 2.8 metrinen liina on hyvä valinta myös vaelluksille pidempää liinaa kaipaaville. Pidempää liinaa kannattaa harkita myös silloin, jos juokset poluilla koirasi kanssa. Koirajuoksukilpailuissa 2.8 m liina ylittää kilpailusääntövaatimukset.

Non-stop dogwear Bungee Leash mitat

Koko Pituus
venyttämättä
Pituus
venytettynä
Paino Lajisuositus
2.0 m 115 cm 200 cm 122 g koirajuoksu
2.8 m 180 cm 280 cm 153 g hiihto, pyöräily, kickbike, vaellus, polkujuoksu
    Näytä kaikki tiedot