Non-stop dogwear Bungee Leash -vetonaru
Non-stop dogwear Bungee Leash -vetonaru Non-stop dogwear Bungee Leash -vetonaru

Non-stop dogwear Bungee Leash -vetonaru

Non-stop dogwear
38,90 €
Sisältää alv. 24 %

Joustava vetonaru kestävällä ja kevyellä alumiinilukolla - kilpailuihin ja harrastuksiin!

Non-stop dogwear Bungee Leash -vetoliina tarjoaa mukavuutta ja huippulaatua sekä sinulle että koirallesi. Kokonaan joustava liina, jossa on myös kädensija.

Joustava vetonaru on ehdoton varuste vetourheilulajeja harrastettaessa mutta on erinomainen nykäyksien vaimentaja myös arkiulkoilussa ja vaelluksilla. Non-stop dogwear Bungee Leash on valmistettu joustavasta ydinmateriaalista, joka vaimentaa hyvin äkilliset nykäisyt, sekä tukevasta ja kestävästä ulkokuoresta. 

  • Lukkona on nopeakäyttöinen ja varmatoiminen kevyt twistlock-portilla oleva alumiinikarabiini. Twistlock avautuu kääntämällä porttia 90 astetta, ja lukittu automaattisesti. Näin lukko ei pääse aukemaan vahingossa missään tilanteessa.
  • Lukko on erittäin kevyt ja kestävä, joten se soveltuu kaiken kokoisille koirille.
  • Liina joustaa koko matkalta: päädyissä jousto on jäykempää kuin keskellä liinaa
  • Bungee Leashin jousto on laadukas ja napakka: se soveltuu parhaiten noin 15-kiloisesta eteenpäin. Pienille, ei niin voimakkaasti vetäville koirille löytyy vähemmän jäykällä ja vain osittaisella joustolla oleva Non-stop dogwear Touring Bungee Leash.
  • Non-Stop Bungee Leash säilyttää hyvän elastisuuden todella pitkään. Muista silti tarkistaa vetonarusi kunto säännöllisesti.

Non-stop dogwear Bungee Leash mitat

KokomerkintäPituus venyttämättäPituus venytettynäPainoLajisuositus
2.0 m115 cm200 cm122 gkoirajuoksu
2.8 m180 cm280 cm153 cmhiihto, pyöräily, kickbike, vaellus, polkujuoksu

Valitse pituus käyttötarkoituksen mukaan

  • 2 metrin pituinen vetonaru sopii erinomaisesti koirajuoksuun ja kävelyille (täyttää koirajuoksukilpailujen vaatimukset).
  • 2.8 metrin pituinen Bungee Leash on parempi valinta koirapyöräilyyn, koirahiihtoon ja kickbiken kanssa vedättämiseen (soveltuu kilpailukäyttöön kyseisissä lajeissa). 2.8 metrinen liina on hyvä valinta myös vaelluksille pidempää liinaa kaipaaville. Pidempää liinaa kannattaa harkita myös silloin, jos juokset poluilla koirasi kanssa. Koirajuoksukilpailuissa 2.8 m liina ylittää kilpailusääntövaatimukset.
Pituus:
24 cm
Korkeus:
2.9 cm
Leveys:
20 cm
Paino:
300 g