Non-stop dogwear CaniX Belt
Non-stop dogwear CaniX Belt Non-stop dogwear CaniX Belt Non-stop dogwear CaniX Belt Non-stop dogwear CaniX Belt Non-stop dogwear CaniX Belt Non-stop dogwear CaniX Belt Non-stop dogwear CaniX Belt

Non-stop dogwear CaniX Belt

Non-stop dogwear
64,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Huippusuositun Running Beltin paranneltu versio, joka soveltuu koirajuoksun lisäksi myös rinkan kanssa käytettäväksi.

Saatavuus 7 kpl
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää

CaniX Belt -juoksuvyö on kehitelty erityisesti canicrossiin eli koirajuoksuun. Perinteisempiin vetovöihin verrattuna CaniX Belt antaa juoksijalle erinomaisesti tukea ja "nostetta" alhaalle sijoittuvan vetopisteen ansiosta.

CaniX Beltin ainutlaatuinen rakenne takaa selkäsi hyvinvoinnin ja auttaa ylläpitämään oikeanlaisen juoksutekniikan. Tämä on tärkeää paitsi terveydelle myös suorituskyvylle. Vyö on valmistettu täyttämään kaikki kilpailusäännökset, ja se on kehitetty yhteistyössä maailman parhaiden koirajuoksijoiden kanssa kaiken tasoisille koirajuoksijoille.

  • Vyön uusi hengittävä materiaali tekee CaniX Beltistä miellyttävän käyttää kaikissa lämpötiloissa.
  • Kevyet alumiinilukot ovat kestäviä ja nopeasti avattavia kaikissa olosuhteissa - myös kaatosateessa ja pakkasessa
  • CaniX-vyön vetonarun kiinnitystä varten oleva lukko pääsee liukumaan sivuttain vyön etuosassa, mikä helpottaa juoksemaan samassa linjassa koirasi kanssa. Vaikka koira vetäisikin sivuun.
  • CaniX Belt on monipuolisesti säädettävissä ja sitä on saatavana kahta eri kokoa: small (S) ja medium (M). S-kokoinen on sopiva hyvin pienirakenteisille naisille tai lapsille. M-kokoinen on selkeästi yleisempi koko, ja sopii hyvin esim. 60-kiloiselle naiselle tai 90-kiloiselle miehelle. Mittaa vyötärösi ympärys noin lantioluiden kohdalta.
  • Vyön takaosassa on joustavasta kankaasta oleva tasku, jonne saat esimerkiksi puhelimesi ja avaimet
  • Vyö painaa vain 280 grammaa ja on siis käyttäjälle lähes huomaamaton.
  • Vyössä on alumiininen kierrelukko, johon on helppo kiinnittää vetonaru. Alumiinilukko kestää 4 kilonewtonia (eli auton vetoa) ja siihen on helppo kiinnittää useammankin koiran vetonaru.

Erilaisiin vetovyömalleihin voit tutustua Traildogin vetovyön valintaopassivulla.