Non-stop dogwear CaniX Belt
Non-stop dogwear CaniX Belt Non-stop dogwear CaniX Belt Non-stop dogwear CaniX Belt Non-stop dogwear CaniX Belt Non-stop dogwear CaniX Belt Non-stop dogwear CaniX Belt Non-stop dogwear CaniX Belt

Non-stop dogwear CaniX Belt

Non-stop dogwear
64,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

CaniX Belt on suunniteltu erityisesti koirajuoksuun mutta sopii hyvin myös rinkan kanssa käytettäväksi vaelluksilla. Kevyt ja kestävä!

Saatavuus yli 5 kpl
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää

CaniX Belt -juoksuvyö on kehitelty erityisesti canicrossiin eli koirajuoksuun. 

Perinteisempiin vetovöihin verrattuna CaniX Belt antaa juoksijalle (tai kävelijälle) erinomaisesti tukea ja "nostetta" alhaalle sijoittuvan vetopisteen ansiosta. Asentosi pysyy myös tasapainoisempana. Ero on huomattava! Ainutlaatuista CaniXissa on myös täysin vapaasti liikkuva hihnan kiinnityspiste: vyö ei siis lähde kiertymään päälläsi vaikka koira vetäisikin vinoon.

CaniX Beltin rakenne ja alhaalle sijoittuva vetopiste takaa selkäsi hyvinvoinnin ja auttaa ylläpitämään oikeanlaisen juoksutekniikan. Tämä on tärkeää paitsi terveydellesi myös suorituskyvylle. CaniX Beltin kanssa askel kevenee huomattavasti verrattuna vöihin, joissa veto tulee ylempää lantioluiden kohdalta.

CaniX on valmistettu täyttämään kaikki kilpailusäännökset, ja se on kehitetty yhteistyössä maailman parhaiden koirajuoksijoiden kanssa kaiken tasoisille koirajuoksijoille.

Juoksun lisäksi CaniX sopii erinomaisesti myös arkiulkoiluun, retkeilyyn ja vaeltamiseen. Kevyiden materiaalien ja alhaalle sijoittuvan hihnan kiinnityspisteen ansiosta se sopii myös rinkkojen ja reppujen kanssa samaan aikaan käytettäväksi. 

  • Vyön hengittävä materiaali tekee CaniX Beltistä miellyttävän käyttää kaikissa lämpötiloissa.
  • Kevyet alumiinilukot ovat kestäviä ja nopeasti avattavia kaikissa olosuhteissa - myös kaatosateessa ja pakkasessa.
  • CaniX-vyön vetonarun kiinnitystä varten oleva lukko pääsee liukumaan sivuttain vyön etuosassa. Tämän ansiosta vyö ei lähde kiertymään käyttäjän päällä mutkiin juostessa tai vaikka koira vetäisikin sivuun, esim. retkeillessä.
  • CaniX Belt on monipuolisesti säädettävissä ja sitä on saatavana kahta eri kokoa: small (S) ja medium (M). S-kokoinen on sopiva hoikkarakenteisille tai junioreille. M-kokoinen on yleisempi koko, ja se sopii hyvin esim. 60-kiloiselle naiselle tai 90-kiloiselle miehelle. Mittaa vyötärösi ympärys noin lantioluiden kohdalta. Säätövaraa on molemmissa hyvin.
  • Vyön takaosassa on joustavasta kankaasta oleva tasku, jonne saat esimerkiksi puhelimesi ja avaimet
  • Vyö painaa vain 280 grammaa ja on siis käyttäjälle lähes huomaamaton.
  • Vyössä on alumiininen kierrelukko, johon on helppo kiinnittää vetonaru. Alumiinilukko kestää 4 kilonewtonia (eli auton vetoa) ja siihen on helppo kiinnittää useammankin koiran vetonaru. Lukko on hyväksytty malli koirajuoksukilpailuissa. 
  • Jos haluat osallistua koirahiihtokilpailuihin CaniX Beltillä, tulee karabiinin tilalle vaihtaa ns. paniikkihaka. Näitä on saatavilla erikseen ja vaihtaminen on helppoa.
  • CaniX Belt on uusittu, paranneltu versio Non-stopin aikaisemmasta Running Belt -vetovyömallista.

Erilaisiin vetovyömalleihin voit tutustua Traildogin vetovyön valintaopassivulla ja lisää koirajuoksusta lajina voit lukea tästä.