Non-stop dogwear CaniX Belt
Non-stop dogwear CaniX Belt Non-stop dogwear CaniX Belt Non-stop dogwear CaniX Belt Non-stop dogwear CaniX Belt Non-stop dogwear CaniX Belt Non-stop dogwear CaniX Belt Non-stop dogwear CaniX Belt

Non-stop dogwear CaniX Belt

Non-stop dogwear
69,90 €
Sisältää alv. 24 %

CaniX Belt on suunniteltu erityisesti koirajuoksuun mutta sopii hyvin myös rinkan kanssa käytettäväksi vaelluksilla. Kevyt ja kestävä!

Non-stop CaniX Belt -juoksuvyö on kehitelty erityisesti canicrossiin eli koirajuoksuun. CaniX on erittäin suosittu vetovyö myös vaelluskäyttöön rinkan kanssa.

Perinteisempiin vetovöihin verrattuna CaniX Belt antaa juoksijalle (tai kävelijälle) erinomaisesti tukea ja "nostetta" alhaalle sijoittuvan vetopisteen ansiosta. Asentosi pysyy myös tasapainoisempana. Ero on huomattava! Ainutlaatuista CaniXissa on myös täysin vapaasti liikkuva hihnan kiinnityspiste: vyö ei siis lähde kiertymään päälläsi vaikka koira vetäisikin vinoon.

Non-stop CaniX Beltin rakenne ja alhaalle sijoittuva vetopiste takaa selkäsi hyvinvoinnin ja auttaa ylläpitämään oikeanlaisen juoksutekniikan. Tämä on tärkeää paitsi terveydellesi myös suorituskyvylle. CaniX Beltin kanssa askel kevenee huomattavasti verrattuna vöihin, joissa veto tulee ylempää lantioluiden kohdalta.

CaniX on valmistettu täyttämään kaikki kilpailusäännökset, ja se on kehitetty yhteistyössä maailman parhaiden koirajuoksijoiden kanssa kaiken tasoisille koirajuoksijoille.

Juoksun lisäksi CaniX sopii erinomaisesti myös arkiulkoiluun, retkeilyyn ja vaeltamiseen. Myös hiihto onnistuu mainiosti CaniX Beltin kanssa. Kevyiden litteiden materiaalien ja alhaalle sijoittuvan hihnan kiinnityspisteen ansiosta se sopii myös rinkkojen ja reppujen kanssa samaan aikaan käytettäväksi.

Non-stop CaniX Beltin ominaisuudet

  • CaniX painaa vain 280 grammaa ja on päällä lähestulkoon huomaamaton
  • Vyön hengittävä materiaali tekee CaniX Beltistä miellyttävän käyttää kaikissa lämpötiloissa.
  • Kevyet alumiinilukot ovat kestäviä ja nopeasti avattavia kaikissa olosuhteissa - myös kaatosateessa ja pakkasessa.
  • CaniX-vyön vetonarun kiinnitystä varten oleva lukko pääsee liukumaan sivuttain vyön etuosassa. Tämän ansiosta vyö ei lähde kiertymään käyttäjän päällä mutkiin juostessa tai vaikka koira vetäisikin sivuun, esim. retkeillessä.
  • Hyvin monipuoliset säätömahdollisuudet
  • Vyön takaosassa on joustavasta kankaasta oleva tasku, jonne saat esimerkiksi puhelimesi ja avaimet
  • Vyössä on alumiininen kierrelukko, johon on helppo kiinnittää vetonaru. Alumiinilukko kestää 4 kilonewtonia (eli auton vetoa) ja siihen on helppo kiinnittää useammankin koiran vetonaru. Lukko on hyväksytty malli koirajuoksukilpailuissa. 
  • Jos haluat osallistua koirahiihtokilpailuihin CaniX Beltillä, tulee karabiinin tilalle vaihtaa ns. paniikkihaka esim. Non-stop Quick Release Snap Hook. Lukon vaihtaminen on helppoa.
  • CaniX Belt on uusittu, paranneltu versio Non-stopin aikaisemmasta Running Belt -vetovyömallista.

Non-stop CaniX Beltin koon valinta

CaniX Belt on monipuolisesti säädettävissä ja sitä on saatavana kolmea eri kokoa. 

Vyö on miellyttävämpi päällä, jos pakaroiden korkeudelle tuleva alempi, leveämpi takaosa* riittää tulemaan hieman etureisien puolelle eikä siis lopu sivulle juuri lonkkaluiden kohdalle. Katso siis mittataulukosta alemman takaosan leveys, ja mallaa sitä itsellesi.

Koon valinnassa kannattaa ottaa huomioon myös se, aiotko käyttää vyötä myös talvella paksumpien vaatteiden kanssa. 


Kokomerkintä
Lantiovyön säätö (lantioluiden korkeudelta)
*Alemman takaosan leveys
Käyttäjän viitteellinen paino
Muuta
S
45–90 cm
60 cm
40–60 kg
Sopii myös lapsille/junioreille
M
60–115 cm
70 cm
60–90 kg
Yleisin aikuisten koko
L80–125 cm80 cm70+ kg
Yleinen aikuiskoko, erityisesti hiukan leveälanteisemmille henkilöille

Sopiiko Non-stop CaniX Belt myös koirahiihtoon?

Kyllä, CaniXin kanssa voit mainiosti myös hiihtää! Käytännössä CaniXin alempi vetopiste eli alempi poikittaisremmi rajoittaa hiukan luisteluhiihdon tehokasta sivuttaispotkua, joten jos olet hyvin aktiivinen koirahiihtoharrastaja tai -kilpailija, saatat haluta valita hiihtoon vyön, jossa liina kiinnittyy ylemmäs, noin lantioluidesi korkeudelle. Tällaisia vöitä ovat esimerkiksi Non-stop Trekking Belt ja Non-stop Loype Belt.

CaniX Beltin pystyt muuttamaan koirahiihtokilpailujen säännöt täyttäväksi lisäämällä sen eturemmiin paniikkilukon: Non-stop Quick Release Snap Hook.


Erilaisiin vetovyömalleihin voit tutustua Traildogin vetovyön valintaopassivulla ja lisää koirajuoksusta lajina voit lukea tästä.Pituus:
10 cm
Korkeus:
3 cm
Leveys:
20 cm
Paino:
300 g