Croozer Dog pyöräperäkärryn vuokraus
Croozer Dog pyöräperäkärryn vuokraus Croozer Dog pyöräperäkärryn vuokraus Croozer Dog pyöräperäkärryn vuokraus Croozer Dog pyöräperäkärryn vuokraus Croozer Dog pyöräperäkärryn vuokraus Croozer Dog pyöräperäkärryn vuokraus

Croozer Dog pyöräperäkärryn vuokraus

Croozer Dog
80,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Haaveissa bikepacking-reissut? Croozer Dog XXL-pyöräperäkärryyn mahtuu kyytiin isompikin koira! Kärry vuokrattavissa Espoosta.

Koiran pyöräperäkärryn vuokraaminen on nyt mahdollista Espoossa!

Mielessä pyöräretkeily koiran kanssa? Vuokraamalla pyöräperäkärryn pääset testailemaan, olisiko tämä teidän juttunne. 

Vuokrattavana tuotteena on koirien pyöräperäkärryjen lippulaivamalli: Croozer Dog Bruuno (XXL). Se on erittäin laadukas kärry, joka on käytännössä markkinoiden ainoa koiran pyöräperäkärry, johon mahtuu mukavasti mukaan suurikin koira. Koiran painon maksimiraja on 45 kiloa. Kärryn sisämitat ovat 100 × 54 cm ja sisäkorkeus (korkeimmillaan) on 87 cm.

Vuokrauksen kohde

Vuokrattavana tuotteena on Crooxer Dog Bruuno XXL -pyöräperäkärry. Mukana Croozer Universal Hitch -kiinnike pyörän taka-akseliin. Huom. tarkista yhteensopivuus pyöräsi kanssa.

Hinnasto

3 vrk: 80 €
7 vrk: 130 €
14 vrk: 220 €

Ostamalla vuokraustuotteen verkkokaupastamme hyväksyt oheiset vuokrausehdot.

Varaaminen ja maksaminen

Tältä sivulta saat hoidettua kätevästi vuokrauksen hinnan verkkokauppamme kautta. Vuokrausajankohdan sopimiseksi olethan yhteydessä meihin: info@traildog.fi / 0413184841 (myös Whatsapp). Palautusajankohta sovitaan aina noudon yhteydessä.

Nouto ja palautus

Vuokratuotteen nouto ja palautus noutovarastoltamme osoitteesta Lansantie 3A, 02610 Espoo (Kilo).

Vastuu

Vuokraaja on vastuussa tuotteesta vuokrauksen ajan. Vuokraaja sitoutuu korvaamaan Traildog Finlandille tuotteen uushankintahinnan (1149 €), mikäli tuote vaurioituu merkittävästi tai katoaa vuokrauksen aikana. Mikäli vaurio on korjattavissa, vuokraaja sitoutuu korvaamaan korjauksen hinnan sisältäen työn ja varaosat. Esimerkiksi merkittävä vaurio kangasosissa, hinta-arvio 300 €.

HUOM: Totuta koiraa kärryssä olemiseen ajan kanssa ja aina valvottuna! Mikäli kärryn kangasmateriaalit vauroituvat vuokrauksen aikana (esim. koiran raapimisesta tai kanttikiviin ajamisesta), on vuokraaja korvausvelvollinen. 

Vuokraaja on velvollinen tuotetta vastaanottaessaan tarkistamaan sen kunnon. Kärryn käyttäminen tapahtuu aina vuokraajan vastuulla eikä vuokralleantaja ole vastuussa mahdollisista kärryn käyttäjälle tai ulkopuolisille tapahtuvista vahingoista (mukaanlukien pyörät ja muu omaisuus). 

Vuokraajan vastuulla on tutustua ja noudattaa valmistajan antamia käyttöohjeita, jotka löydät tästä linkistä >

Ostamalla vuokraustuotteen verkkokaupastamme hyväksyt nämä vuokrausehdot.

Vuokrausaika / koiran totuttaminen peräkärryssä olemiseen

Jotta koira voi oppia nauttimaan kärryn kyydissä matkustamisesta, tulee asiaa harjoitella rauhassa. Jotkut koirat voivat omaksua tyytyväisenä ja rennosti kyydissä olemisen nopeastikin, mutta harjoitteluun kannattaa käyttää yleensä vähintäänkin pari päivää. Tämän vuoksi minimiaika vuokraukselle on 3 vrk. Jos suunnitelmissasi on esimerkiksi 2 päivän retki, suosittelemme vuokra-ajaksi vähintään 7 vuorokautta.

Emme tee jälkikäteen hyvityksiä vuokrauksen hintaan, vaikka päättäisit palauttaa tuotteen ennen vuokra-ajan päättymistä.

Kuljettaminen
Kärryn saa helposti taitettua kasaan kuljetusta ja varastointia varten. Koko taitettuna 110 × 86 × 26 cm. Voit toki tulla hakemaan kärryn myös pyöräsi kanssa. Jos tulet pyörällä eikä koirasi ei ole jo hyvin tottunut pyöräkärrymatkustaja, suosittelemme jättämään kärrynhakureissun ajaksi koiran kotiin.

Varastointi

Kun et käytä kärryä, säilytä se kuivassa ja mieluiten sisätiloissa (lukittuna). Kärryä ei saa varastoida kosteana, vaan kankaiden tulee antaa kuivua ennen kuin kärryn taittaa kasaan säilytystä varten.

Muita ohjeita

Sekä koiran mukavuuden että kärryn ehjänä pysymisen takia, ota huomioon sen matala maavara. Älä aja kanttikiviin tai hyvin epätasaisilla poluilla. Suosittelemme käyttämään kärryn pohjalla koirasi omaa makuualustaa: tutuntuoksuisena pehmusteena ja suojana.

Vinkkejä koiran opettamiseen löydät alla olevasta videosta.


Samankaltaiset tuotteet