Doxtor F192 29x26
Doxtor F192 29x26 Doxtor F192 29x26 Doxtor F192 29x26 Doxtor F192 29x26 Doxtor F192 29x26

Doxtor F192 29x26" scooter

Doxtor
1 049,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Doxtor F192 on nopea, kisaamiseen ja harrastamiseen valmis potkulauta isoilla renkailla. Valmistettu käsityönä EU:ssa!

Tuote ei toistaiseksi tilattavissa.

Doxtor F192 on nopea, isoilla 29x26" renkailla varustettu potkulauta erityisesti koiran kanssa harrastamiseen.

Saatavuus kevät/kesä 2021: Globaalin tilanteen aiheuttaman osien heikon saatavuustilanteen vuoksi valmistajan tuotannossa on erittäin paljon viivettä.  Toistaiseksi Doxtor ei siis tilattavissa verkkokaupan kautta. Ole yhteydessä, mikäli kaipaat lisätietoja. Tutustu tästä myös muihin potkulautamalleihin.

Doxtor scooterit valmistetaan käsityönä Tsekeissä vuosien ammattitaidolla. Jokainen runko tehdään tilauksesta asiakkaan toivomalla värillä ja varustuksella. Suunnittelussa on painotettu rungon kestävyyttä, vakautta ja käsiteltävyyttä ajatellen huippukilpailijoiden vaatimuksia äärimmäisessä vauhdissa. Kestävä alumiinirunko on vahvistettu koko alaosastaan, mikä lisää rungon jäykkyyttä ja suojaa runkoputkia esimerkiksi kiviosumilta. Tämän ansiosta painoluokitus on jopa 130 kg ja valmistaja myöntää rungolle 3 vuoden takuun!

Doxtoriin on saatavilla integroitu vetoadapteri, joka on helppo irroittaa tarvittaessa ilman työkaluja kiertämällä. Vetoadapterin liikkeet mahdollistaa varren vahva, taipuisa kumiosa. Doxtorin rungon muotoilu mahdollistaa varman kiinnityspisteen vetoliinalle suoraan rungon ympärille.

Rungossa on loiva keulan ohjauskulma, mikä lisää huomattavasti vakautta kovissa vauhdeissa ja käännöksissä. Lisäksi sekä etuhaarukassa että rungossa on hyvin tilaa leveämmillekin renkaille ja/tai lokasuojille. Doxtor toimitetaan erittäin pitävillä mutta rullaavilla Schwalben Rocker Ron -maastorenkailla.

Doxtorin astinlauta on rakennettu runkoon hitsatuista lattaraudoista, jotka muodostavat tukevan jalansijan. Rautojen väliin jää tyhjää tilaa, joten muta ja hiekka pääsee putoamaan pois vauhdissa. Täten kenkä ja astinlauta puhdistuvat eikä jalka lipsu pois laudalta.

Doxtor on tilattavissa usealla eri värillä - voit valita erikseen rungon sekä logon värin! Perusväreinä musta, harmaa tai valkoinen. Valittavissa olevat värit on merkitty RAL-värinumerolla. Mallikuvia eri väreihin maalatuista Doxtoreista voit katsoa tästä linkistä Doxtor värit.


Tekniset tiedot

  • Isot renkaat: edessä 29" takana 26"
  • Runkomateriaali: AL 7020 T6
  • Etuhaarukka: MTB 29" AL tapered musta
  • Ohjaustanko: Force MTB 31,8 mm / 680 mm AL
  • Ohjainkannatin: Force 31,8 mm / 80 mm AL
  • Vanteet: etu: 29" taka: 26" Remerx Top Disc QR
  • Renkaat: Schwalbe RocketRon Performance
  • Jarrut: Hydrauliset Shimano M396 levyjarrut
  • Vetoadapteri: Integroitu (valinnainen)
  • Paino: 9,5 kg

ERITYISEHDOT JA TOIMITUSAIKA

Koska jokainen Doxtor valmistetaan räätälöidysti asiakkaan valintojen mukaan, on toimitusaika noin 3-6 viikkoa tilauksen vastaanottamisesta.

Hinta sisältää toimituksen!

Huomaathan, että yksilöllisesti valmistetuilla tuotteella ei ole palautus- eikä peruutusoikeutta, poislukien virhe tuotteessa. (kuluttajansuojalaki 16§). Valmistaja myöntää rungolle 3 vuoden ja osille 2 vuoden takuun valmistusvirheille.

KOEAJOMAHDOLLISUUS

Koeajomahdollisuus Doxtor F192 mallilla on Traildogilla Espoossa tai mahdollisuuksien mukaan eri tapahtumien yhteydessä.

ERI DOXTOR-MALLIT

Kauttamme on tilattavissa kaikki Doxtorin valmistamat mallit. Ole yhteydessä ja kysy lisää.


Muista tutustua myös potkulaudan valintaoppaaseemme >

Paino:
9.5 kg