Dragråttan V.I.P kumitossut, 4 kpl
Dragråttan V.I.P kumitossut, 4 kpl Dragråttan V.I.P kumitossut, 4 kpl

Dragråttan V.I.P kumitossut, 4 kpl

Dragråttan
14,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Dragråttan VIP tossut kumipinnoitteella takaavat erinomaisen suojan ja pidon sulalla maalla.

Määräalennus
Alennusprosentti
+ 8 pkt
20%
+ 4 pkt
10%
Saatavuus 23 pkt

Dragråttan VIP -kumitossut ovat kestävän materiaalin lisäksi pinnoitettu kumilla maksimaalisen pidon saavuttamiseksi. VIP-kumitossut on tarkoitettu sulalle maalle ja ne tarjoavat jopa 10x paremman pidon perinteisiin verrattuna.

VIP-kumitossuissa on Dragråttan VIP Universal -sukkien tavoin leveä ja joustava tarrakiristys. Materiaali ei ole kumipinnoitteesta johtuen aivan yhtä joustavaa, mutta kestää ja pitää huomattavasti paremmin.

  • Myydään 4 kpl paketissa
  • Kumipinnoitteesta johtuen eivät kastu helposti, joten sopivat mainiosti myös koirille, joilla on esim. anturahaava, kynsivamma, tassuside tai furunkuloosi.
  • Erinomaisen kitkan vuoksi sopivat myös esim. työkoirille tai liukkaita lattioita pelkäävälle koiralle.

Tossujen koot venyttämättä:

  • S/M: 7 x 13,5 cm (punainen)
  • L: 8,5 x 14 cm (keltainen)
  • XL: 9 x 16 cm (sininen)

Koon valinta: valitse mieluummin liian väljä kuin tiukka tossu (koiran tassulla täytyy olla tilaa leventyä askeltaessa).

HUOM. Kumipäällysteiset tossut eivät sovi lumelle/jäälle, koska ovat silloin liukkaat.Dragråttanin kumitossut ovat mukana Traildogin huhtikuisessa tassusuojakampanjassa. Jokaisen ostamasi LovePaws Original tassuvahan tai LovePaws Wanted -tassuvahan lisäksi saat kaupanpäällisenä yhden kumitossun. Voimassa 30.4.2020 asti.