Dragråttan V.I.P kumitossut, 4 kpl
Dragråttan V.I.P kumitossut, 4 kpl Dragråttan V.I.P kumitossut, 4 kpl

Dragråttan V.I.P kumitossut, 4 kpl

Dragråttan
14,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Dragråttan VIP tossut kumipinnoitteella takaavat erinomaisen suojan ja pidon sulalla maalla.

Määräalennus
Alennusprosentti
+ 8 pkt
20%
+ 4 pkt
10%
Saatavuus yli 5 pkt

Dragråttan VIP -kumitossut ovat kestävän materiaalin lisäksi pinnoitettu kumilla maksimaalisen pidon saavuttamiseksi. VIP-kumitossut on tarkoitettu sulalle maalle ja ne tarjoavat jopa 10x paremman pidon perinteisiin verrattuna.

VIP-kumitossuissa on Dragråttan VIP Universal -tossujen tavoin leveä ja joustava tarrakiristys. Materiaali ei ole kumipinnoitteesta johtuen aivan yhtä joustavaa, mutta kestää ja pitää huomattavasti paremmin.

  • Myydään 4 kpl paketissa
  • Kumipinnoitteesta johtuen eivät kastu helposti, joten sopivat mainiosti myös koirille, joilla on esim. anturahaava, kynsivamma, tassuside tai furunkuloosi.
  • Erinomaisen kitkan vuoksi sopivat myös esim. työkoirille tai liukkaita lattioita pelkäävälle koiralle.

Tossujen koot venyttämättä:

  • XS: 6 x 13,5 cm (vaaleanpunainen reunus)
  • S/M: 7 x 13,5 cm (punainen reunus)
  • L: 8,5 x 14 cm (keltainen reunus)
  • XL: 9 x 16 cm (sininen reunus)

Koon määrittäminen
Mittaa koirasi käpälän leveimmästä kohtaa sen ympärysmitta, niin että koira seisoo (eli että tassulla on painoa). Jaa tämä mitta kahdella ja vertaa tossujen leveyteen. Rajatapauksissa valitse mieluummin liian väljä kuin tiukka tossu (koiran tassulla täytyy olla tilaa leventyä askeltaessa).

HUOM. Dragråttanin kumipäällysteiset tossut eivät sovi lumelle/jäälle, koska ovat silloin liukkaat. Jos etsit myös talvikeleille sopivaa kumipäällystetossua, kannattaa tutustua Non-stop dogwear Protector Bootie -tossuihin.