Dragråttan Universal V.I.P tossut, 4 kpl
Dragråttan Universal V.I.P tossut, 4 kpl Dragråttan Universal V.I.P tossut, 4 kpl

Dragråttan Universal V.I.P tossut, 4 kpl

Dragråttan
12,51 €
13,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %

Dragråttan Universal VIP koiran tossut kestävästä ja joustavasta materiaalista suojaavat koirasi tassuja mainiosti talvisissa olosuhteissa.

Määräalennus
Alennusprosentti
+ 25 pkt
15%
+ 10 pkt
10%

Dragråttan Universal VIP -tossut suojaavat koiran tassuja vaativissakin olosuhteissa: pakkasella, lumella, jäällä. 

Tossut on valmistettu kestävästä työhansikkaissakin käytetystä materiaalista, joten ne ovat kevyiksi kangastossuiksi hyvin kulutusta kestävät. Universal VIP-tossut on pääasiallisesti tarkoitettu lumiseen aikaan käytettäväksi. 

Universal VIP-tossut ovat saumattomia ja materiaali on joustavaa. Tossuissa oleva joustava, 25 mm leveä tarranauhakiristys pitää ne varmasti paikoillaan. Myydään 4 kappaleen paketissa. Tossuista on saatavilla neljää eri kokoa.

  • saumaton rakenne
  • materiaali joustavaa mutta vahvaa kangasta
  • joustava, 25 mm leveä tarranauhakiristys pitää tossut erinomaisesti paikoillaan
  • myydään 4 kappaleen paketissa
  • samasta tossusta on saatavilla myös pidempi versio: Dragråttan Universal VIP Lång
  • pääasiallisesti tarkoitettu lumiseen aikaan käytettäväksi, käyttökestävyys sulalla maalla tai esim. hiekoitetuilla alustoilla on luonnollisesti selvästi lyhyempi. Sulalle maalle Dragråttanin VIP-tossuista on erillinen kumipäällysteinen versio.
  • Käyttökestävyyteen vaikuttaa myös liikunnan tyyppi. Tasaisessa juoksussa (kuten rekikoirilla) tossut kestävät yleensä pidempään kuin liikunnassa jossa koira tekee nopeita vauhdin- ja suunnanmuutoksia. Tossut ovat joka tapauksessa kuluvaa käyttötavaraa.
  • HUOM: Mikäli huomaat tarranauhan päädyn nukkaantuvan/rispaantuvan käytössä, kannattaa siihen leikata samantien uusi siisti leikkuupinta ja polttaa pää umpeen.

Koon määrittäminen
Mittaa koirasi käpälän leveimmästä kohtaa sen ympärysmitta, niin että koira seisoo (eli että tassulla on painoa). Jaa tämä mitta kahdella ja vertaa tossujen leveyteen. Rajatapauksissa valitse mieluummin leveämpi tossu (koiran tassulla täytyy olla tilaa leventyä askeltaessa). Vinkki: jos sinulla ei ole taipuisaa mittanauhaa, käytä koiran tassun ympäryksen mittaamiseen esim. narua ja normaalia viivotinta.

KokomerkintäKoko venyttämättä
litteänä
Esimerkkirotuja
(suuntaa-antava, mittaa aina koirasi tassut)
XS (vaaleanpunainen reunus)

6 x 12.5 cm

shetlanninlammaskoira
S/M (punainen reunus)

8 x 13 cm

bordercollie, vizla, greyster-narttu
L (keltainen reunus)

9 x 14 cm

 labradorinnoutaja, saksanseisoja
XL (sininen reunus)

9,5 x 16 cm

saksanpaimenkoira, iso urosseisoja


Jos kaipaat vieläkin kulutuskestävämpää tossua, parempaa pitoa ja vettähylkivyyttä, kannattaa tutustua kumipinnoitettuihin tossuihin: Dragråttan V.I.P kumitossut tai Non-stop dogwear Protector Booties.

Pituus:
10 cm
Korkeus:
1 cm
Leveys:
5 cm
Paino:
50 g