Dragråttan Universal V.I.P Long, 4 kpl
Dragråttan Universal V.I.P Long, 4 kpl Dragråttan Universal V.I.P Long, 4 kpl

Dragråttan Universal V.I.P Long, 4 kpl

Dragråttan
18,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Dragråttan Universal VIP Long koiran pitkät tossut kestävästä ja joustavasta materiaalista suojaavat koirasi tassuja joka alustalla.

Dragråttan Universal VIP Long -tossut suojaavat koiran tassuja vaativissakin olosuhteissa. Pitkä malli, joka suojaa myös kannuskynnen.

Dragråttan Universak VIP-tossut on valmistettu erittäin kestävästä viiltosuojakankaasta, joten ne toimivat myös kovalla ja terävällä alustalla kuten kovalla lumella. Long-malli on kätevä myös syvemmässä lumessa, ja se suojaa usein vammautumisherkän kannusvarpaan.

  • saumaton rakenne
  • materiaali joustavaa viiltosuojakangasta
  • joustava, 25 mm leveä tarranauhakiristys ranteen yläpuolella ja polven yläpuolella pitää tossut varmasti paikoillaan
  • myydään 4 kappaleen paketissa
  • samasta tossusta on saatavilla myös lyhyempi versio: Dragråttan Universal VIP
  • Dragråttan Universal on pääasiallisesti tarkoitettu lumiseen aikaan käytettäväksi, käyttökestävyys sulalla maalla tai esim. hiekoitetuilla alustoilla on luonnollisesti lyhyempi. Sulalle maalle Dragråttanin VIP-tossuista on erillinen kumipäällysteinen versio.
  • Käyttökestävyyteen vaikuttaa myös liikunnan tyyppi. Tasaisessa juoksussa (kuten rekikoirilla) tossut kestävät yleensä pidempään kuin liikunnassa jossa koira tekee nopeita vauhdin- ja suunnanmuutoksia. Tossut ovat joka tapauksessa kuluvaa käyttötavaraa.
  • HUOM: Mikäli huomaat tarranauhan päädyn nukkaantuvan/rispaantuvan käytössä, kannattaa siihen leikata samantien uusi siisti leikkuupinta ja polttaa pää umpeen.

Koon määrittäminen
Mittaa koirasi käpälän leveimmästä kohtaa sen ympärysmitta, niin että koira seisoo (eli että tassulla on painoa). Jaa tämä mitta kahdella ja vertaa tossujen leveyteen. Rajatapauksissa valitse mieluummin leveämpi tossu (koiran tassulla täytyy olla tilaa leventyä askeltaessa). Vinkki: jos sinulla ei ole taipuisaa mittanauhaa, käytä koiran tassun ympäryksen mittaamiseen esim. narua ja normaalia viivotinta.

KokomerkintäKoko venyttämättä
litteänä
Esimerkkirotuja
(suuntaa-antava, mittaa aina koirasi tassut)
XS (vaal.punainen reunus)6,5 x 23,5 cmkeskik.villakoira
S/M (punainen reunus)

7,5 x 25 cm

bordercollie, vizla, greyster-narttu
L (keltainen reunus)

9 x 26 cm

 labradorinnoutaja, saksanseisoja
XL (sininen reunus)

10 x 27 cm

saksanpaimenkoira, iso urosseisoja


Jos kaipaat vieläkin kulutuskestävämpää tossua, parempaa pitoa ja vettähylkivyyttä, kannattaa tutustua kumipinnoitettuihin tossuihin: Dragråttan V.I.P kumitossut tai Non-stop dogwear Protector Booties.

Paino:
50 g