Dragråttan Universal V.I.P Long, 4 kpl
Dragråttan Universal V.I.P Long, 4 kpl Dragråttan Universal V.I.P Long, 4 kpl

Dragråttan Universal V.I.P Long, 4 kpl

Dragråttan
17,01 €
18,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %

Dragråttan Universal VIP Long koiran pitkät tossut kestävästä joustavasta materiaalista suojaavat tassuja talvisissa olosuhteissa. Kannuskynnen peittävä malli.

Dragråttan Universal VIP Long -tossut suojaavat koiran tassuja vaativissakin olosuhteissa: pakkasella, lumella, jäällä. Pitkä malli, joka on suosittu erityisesti terävällä hankikannolla.

Dragråttan Universal VIP-tossut on valmistettu kestävästä työhansikaskankaasta, joten ne toimivat myös kovalla ja terävällä lumella. Long-malli on kätevä myös syvemmässä lumessa, ja se suojaa usein vammautumisherkän kannusvarpaan.

  • saumaton rakenne
  • materiaali joustavaa mutta vahvaa kangasta
  • joustava, 25 mm leveä tarranauhakiristys ranteen yläpuolella ja polven yläpuolella pitää tossut varmasti paikoillaan
  • myydään 4 kappaleen paketissa
  • Long-malli suojaa varmasti myös kannuskynnen esimerkiksi terävällä hankikannolla liikuttaessa
  • samasta tossusta on saatavilla myös lyhyempi versio: Dragråttan Universal VIP
  • Dragråttan Universal on pääasiallisesti tarkoitettu lumiseen aikaan käytettäväksi, käyttökestävyys sulalla maalla tai esim. hiekoitetuilla alustoilla on luonnollisesti selvästi lyhyempi. Sulalle maalle Dragråttanin VIP-tossuista on erillinen kumipäällysteinen versio.
  • Käyttökestävyyteen vaikuttaa myös liikunnan tyyppi. Tasaisessa juoksussa (kuten rekikoirilla) tossut kestävät yleensä pidempään kuin liikunnassa jossa koira tekee nopeita vauhdin- ja suunnanmuutoksia. Tossut ovat joka tapauksessa kuluvaa käyttötavaraa.
  • HUOM: Mikäli huomaat tarranauhan päädyn nukkaantuvan/rispaantuvan käytössä, kannattaa siihen leikata samantien uusi siisti leikkuupinta ja polttaa pää umpeen.

Koon määrittäminen
Mittaa koirasi käpälän leveimmästä kohtaa sen ympärysmitta, niin että koira seisoo (eli että tassulla on painoa). Jaa tämä mitta kahdella ja vertaa tossujen leveyteen. Rajatapauksissa valitse mieluummin leveämpi tossu (koiran tassulla täytyy olla tilaa leventyä askeltaessa). Vinkki: jos sinulla ei ole taipuisaa mittanauhaa, käytä koiran tassun ympäryksen mittaamiseen esim. narua ja normaalia viivotinta.

KokomerkintäKoko venyttämättä
litteänä
Esimerkkirotuja
(suuntaa-antava, mittaa aina koirasi tassut)
XS (vaal.punainen reunus)6,5 x 23,5 cmkeskik.villakoira
S/M (punainen reunus)

7,5 x 25 cm

bordercollie, vizla, greyster-narttu
L (keltainen reunus)

9 x 26 cm

 labradorinnoutaja, saksanseisoja
XL (sininen reunus)

10 x 27 cm

saksanpaimenkoira, iso urosseisoja


Jos kaipaat vieläkin kulutuskestävämpää tossua, parempaa pitoa ja vettähylkivyyttä, kannattaa tutustua kumipinnoitettuihin tossuihin: Dragråttan V.I.P kumitossut tai Non-stop dogwear Protector Booties.

Paino:
50 g