Dragråttan Comfort V.I.P tossut, 4 kpl
Dragråttan Comfort V.I.P tossut, 4 kpl Dragråttan Comfort V.I.P tossut, 4 kpl

Dragråttan Comfort V.I.P tossut, 4 kpl

Dragråttan
14,31 €
15,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %

Lämpimät ja kestävät kangastossut koirille suojaamaan tassuja talvikeleillä. Päällinen corduraa, sisus pehmeää fleeceä. Joustava tarranauhakiinnitys.

Dragråttan Comfort VIP -tossut suojaavat koiran tassuja pakkaselta ja lumelta.

Dragråttan Comfort VIP -tossujen ulkopinta on vahvaa (muttei kuitenkaan jäykkää) cordurakangasta ja sisäpinta on vuorattu erittäin pehmeällä polarfleece -kankaalla. Comfort VIP-tossut suojaavat hyvin kylmältä ja sopivat myös erinomaisesti herkille tai vaurioituneille tassuille.

Tossuissa oleva joustava, 25 mm leveä tarranauhakiristys pitää ne varmasti paikoillaan. Tossut myydään 4 kappaleen paketissa.

Koon määrittäminen
Mittaa koirasi käpälän leveimmästä kohtaa sen ympärysmitta, niin että koira seisoo (eli että tassulla on painoa). Jaa tämä mitta kahdella ja vertaa tossujen leveyteen. Rajatapauksissa valitse mieluummin leveämpi tossu (koiran tassulla täytyy olla tilaa leventyä askeltaessa). Vinkki: jos sinulla ei ole taipuisaa mittanauhaa, käytä koiran tassun ympäryksen mittaamiseen esim. narua ja normaalia viivotinta.

KokoTarranauhan väriTossun koko litteänäRotuesimerkki
Svaal.pun-valkoinen7 x 11.5 cm
Mmusta-sininen8 x 12 cm
Lmusta-valkoinen8.5 x 13 cmlabradori
XLsini-valkoinen9 x 13.5 cmsaksanseisojauros


HUOM: Tossujen väri vaihtelee valmistuserän mukaan: joko mustia ja turkooseja. Toteutamme tilauksen kommenttikenttään jätetyt väritoiveet mahdollisuuksien mukaan.

Paino:
50 g