Hurtta Monsoon Coat
Hurtta Monsoon Coat Hurtta Monsoon Coat Hurtta Monsoon Coat Hurtta Monsoon Coat Hurtta Monsoon Coat Hurtta Monsoon Coat Hurtta Monsoon Coat

Hurtta Monsoon Coat

Hurtta
Tuotetta rajoitettu erä.
49,90 €
59,90 €
Sisältää alv. 24 %

Vedenpitävät materiaalit, istuva muotoilu, säädettävä selänpituus ja hyvät heijastimet. Loppuneiden kokojen toimitusaika-arvio tilauksesta noin viikko.

Hurtta Monsoon Coat on erittäin laadukas ja lihakset hyvin peittävä sadetakki: jokaisen koiran ehdoton varuste sateiselle, tuuliselle ja kuraiselle säälle.

Sadetakki estää tuulen pureutumisen turkin alle ja pitää kosteuden loitolla. Lihasten lämpimänä pysyminen on tärkeää niin ihmisille kuin koirille!

Hurtta Monsoon sadetakin kauluksen täysin uudenlainen tekninen rakenne mahdollistaa entistäkin kattavamman saumojen teippauksen. Edeltäjistään poiketen Monsoonin kauluksen saumat on sijoitettu pystysuoraan, jolloin kaulus pystytään teippaamaan täysin vedenpitäväksi. Lisäksi kauluksen reunassa on vedenpitävästä trikoosta valmistettu sadekaulus, joka estää veden valumisen koiran kaulaa pitkin takin sisälle. Kiristämällä miellyttävän pehmeän kauluksen ylös koiran kaulalle pysyvät myös rinnan ja kaulan alueet suojassa. Takin takahelman suuret, näyttävät heijastinprintit sekä selän 3M –heijastintereet lisäävät turvallisuutta ja näkyvyyttä pimeällä liikuttaessa.

Monsoon-takin erinomainen mitoitus takaa hyvän istuvuuden useimmille roduille. Vatsakappaleen leveä muoto pitää takin paikallaan, jolloin se pysyy hyvin koiran päällä hurjimmissakin leikeissä rajoittamatta silti koiran liikkeitä. Peittävä vatsakappale suojaa mahanalusen tehokkaasti kuralta ja hiekalta. Joustavasta ja äänettömästä kankaasta valmistettu Monsoon on mukava käyttää ja nopea pukea.

  • Korkea kaulus, jossa sadelukko
  • Näkyvät 3M -heijastimet
  • Säädettävä selänpituus, vyötärö ja kaulus
  • Selässä aukko, jotta hihnan saa kiinnitettyä takin alla oleviin valjaisiin
  • Vedenpitävä ja hengittävä, laminoitu materiaali
  • Vedenpitäviksi teipatut saumat
  • Sekä vuori että päällikangas ovat Öko-Tex-standardi 100:n mukaisesti tutkitusti haitta-aineettomia ja turvallisia

Koon valinta

Mittataulukon löydät tuotekuvista. Takin koko valitaan ensisijaisesti koiran selän pituuden mukaan. Ilmoitettu selänpituus vastaa takin pituutta niskan kiristysnauhasta hännäntyveen. Taulukossa ilmoitettu kaulanympärys tarkoittaa takin niska-kaulaosaa kiristämättömänä.

Paino:
300 g
Samankaltaiset tuotteet
Yhteensopivat tuotteet