Inlandsis Bikejor Max UL vetoadapteri
Inlandsis Bikejor Max UL vetoadapteri Inlandsis Bikejor Max UL vetoadapteri Inlandsis Bikejor Max UL vetoadapteri Inlandsis Bikejor Max UL vetoadapteri Inlandsis Bikejor Max UL vetoadapteri

Inlandsis Bikejor Max UL vetoadapteri

Inlandsis
74,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Inlandsis Bikejor Max UL on runkokiinnitteinen vetoadapteri koirapyöräilyyn. Sopii useimpiin pyöriin rengaskokoon katsomatta.

Saatavuus yli 5 kpl

"Must-have" tuote koirapyöräilyyn, Inlandsis Bikejor Max UL vetoadapteri pitää vetoliinan poissa pyörän eturenkaasta hihnan löystyessä. 

Adapterin kiinnitysosa sopii muotoilunsa ansiosta useimpiin runkoihin. Kiinnityspanta on kumipinnoitettu ja riittävän pitkä myös useimpiin moderneihin maastopyöriin/fatbikeihin. Adapterin varsi on helppo kiinnittää kiertämällä ilman työkaluja, eli varren saa irroitettua nopeasti esim. kuljetusta/varastointia varten.

  • Anodisoidusta alumiinista valmistettu varsi, joka seuraa koiran liikkeitä ja estää vetoliinan sotkeutumisen eturenkaaseen
  • Helppo asentaa vain kiristämällä kahta mutteria. 
  • Paino 360 grammaa
  • U-pultin eli kiinnikepannan koko: sisäleveys 70 mm, pituus 190 mm (tarvittaessa sahattavissa lyhyemmäksi). Halutessasi voit myös hankkia erikseen myös toisen tai lyhyemmän U-pultin.
  • Musta kiinnitysosa on muovia, joten se on pyörän rungon maalipinnalle suhteellisen hellävarainen (esim. metalliin verrattuna)
  • Voit hankkia halutessasi myös toisen Inlandsis Bikejor Max Additional Mount -kiinnikeosan, jos haluat vaihdella samaa jousta nopeasti pyörästä toiseen.
  • HUOM! Vetoliina kiinnitetään pyörän rungon ympäri, ei suoraan vetoadapteriin!

Oheisesta videosta näet, kuinka Inlandsis Bikejor Max UL asennetaan. (Videolla näkyy lyhyempi versio U-pultista).