Inlandsis Bikejor Max UL vetoadapteri
Inlandsis Bikejor Max UL vetoadapteri Inlandsis Bikejor Max UL vetoadapteri Inlandsis Bikejor Max UL vetoadapteri Inlandsis Bikejor Max UL vetoadapteri Inlandsis Bikejor Max UL vetoadapteri

Inlandsis Bikejor Max UL vetoadapteri

Inlandsis
74,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Inlandsis Bikejor Max UL on runkokiinnitteinen vetoadapteri koirapyöräilyyn. Sopii useimpiin pyöriin rengaskokoon katsomatta.

Saatavuus 2 kpl

"Must-have" tuote koirapyöräilyyn, Inlandsis Bikejor Max UL vetoadapteri pitää vetoliinan poissa pyörän eturenkaasta hihnan löystyessä. 

Adapterin kiinnitysosa sopii muotoilunsa ansiosta useimpiin runkoihin. Kiinnityspanta on kumipinnoitettu ja riittävän pitkä myös useimpiin moderneihin maastopyöriin/fatbikeihin. Adapterin varsi on helppo kiinnittää kiertämällä ilman työkaluja, eli varren saa irroitettua nopeasti esim. kuljetusta/varastointia varten.

  • Anodisoidusta alumiinista valmistettu varsi, joka seuraa koiran liikkeitä ja estää vetoliinan sotkeutumisen eturenkaaseen
  • U-pultin koko: sisäleveys 70 mm, pituus 190 mm (tarvittaessa sahattavissa lyhyemmäksi)
  • Musta kiinnitysosa on muovia, joten se on pyörän rungon maalipinnalle suhteellisen hellävarainen (esim. metalliin verrattuna)
  • Helppo asentaa vain kiristämällä kahta mutteria. Halutessasi voimme vaihtaa veloituksetta standardimuttereiden tilalle vielä siipimuttelit, jotka saa kiristettyä käsin, ilman työkalua. Jätä kassan kommenttikenttään toive siipimuttereista halutessasi.
  • paino 360 grammaa
  • HUOM! Vetoliina kiinnitetään pyörän rungon ympäri, ei suoraan vetoadapteriin!
  • HUOM: Tässä adapterissa jousen rinkulassa on hyvin pieni rako eli sitä ei ole hitsattu umpeen. Ota tämä huomioon vetoliinan valinnassa: hyvin litteä, alle 2mm, paksuinen vetoliina voi huonolla tuurilla päästä sujahtamaan raosta ulos. Varma valinta tämän adapterin kanssa on esim. Non-stop dogwear Bungee Leash, joka on koko pituudeltaan tasapaksu. Myös Inlandsiksen oma pyöräliina Bikejor Pro Leash sopii, mikäli sen kiepauttaa suoraan pyörään kiinni ilman erillistä Connector-palaa.

Oheisesta videosta näet, kuinka Inlandsis Bikejor Max UL asennetaan. (Videolla näkyy lyhyempi versio U-pultista).