Inlandsis Bikejor Max UL vetoadapteri
Inlandsis Bikejor Max UL vetoadapteri Inlandsis Bikejor Max UL vetoadapteri Inlandsis Bikejor Max UL vetoadapteri Inlandsis Bikejor Max UL vetoadapteri Inlandsis Bikejor Max UL vetoadapteri

Inlandsis Bikejor Max UL vetoadapteri

Inlandsis
74,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Inlandsis Bikejor Max UL on runkokiinnitteinen vetoadapteri koirapyöräilyyn. Sopii useimpiin pyöriin rengaskokoon katsomatta.

Saatavuus yli 5 kpl

Inlandsis Bikejor Max UL vetoadapteri pitää vetoliinan poissa pyörän eturenkaasta hihnan löystyessä ja sopii useimpien modernien maastopyörien runkoihin.

Inlandsis Bikejor adapterin kiinnitysosa sopii muotoilunsa ansiosta hyvin moniin moderneihin pyöränrunkoihin (huom. ei Kickbike-potkupyöriin). Kiinnityspanta on kumipinnoitettu ja riittävän pitkä myös useimpiin moderneihin maastopyöriin/fatbikeihin. Adapterin varsi on helppo kiinnittää kiertämällä ilman työkaluja, eli varren saa irroitettua nopeasti esim. kuljetusta/varastointia varten tai silloin, kun lähdet fillaroimaan ilman koiraa.

  • Anodisoidusta alumiinista valmistettu varsi, joka myötää koiran liikkeitä ja estää vetoliinan sotkeutumisen eturenkaaseen
  • Runkokiinnike on helppo asentaa vain kiristämällä kahta mutteria. Asennuksen jälkeen pelkän antennin saa irroitettua runkokiinnikkeestä nopeasti ilman työkaluja.
  • Paino 360 grammaa
  • U-pultin eli kiinnikepannan koko: sisäleveys 70 mm, pituus 190 mm (tarvittaessa sahattavissa lyhyemmäksi). Halutessasi voit myös hankkia erikseen myös toisen tai lyhyemmän U-pultin.
  • Musta kiinnitysosa on muovia, joten se on pyörän rungon maalipinnalle suhteellisen hellävarainen (esim. metalliin verrattuna)
  • Voit hankkia halutessasi myös toisen Inlandsis Bikejor Max Additional Mount -kiinnikeosan, jos haluat vaihdella samaa jousta nopeasti pyörästä toiseen.
  • Antennin päässä oleva rengas ei ole umpeenhitsattu vaan siinä on n. 1mm rako. Tämän vuoksi vetoliinan kannattaa olla kyseisestä kohdasta vähintään muutaman millin paksuinen., jotta liina ei pääse missään tilanteessa sujahtamaan raosta ulos. Tämän adapterin kanssa hyvin yhteensopiva liina on esim. Non-stop dogwear Bungee Leash
  • HUOM! Vetoliina kiinnitetään pyörän rungon ympäri, ei suoraan vetoadapteriin!
  • Inlandsis Bikejor MAX UL ei kiinnikkeen ja U-pultin leveyden vuoksi kiristy optimaalisesti Kickbike-potkupyörien rungon ympärille. Ei sovellu myöskään Kainpo Nylonholkin kanssa yhteen. Kickbiken kanssa suosittelemme muita adapterivaihtoehtoja.

Oheisesta videosta näet, kuinka Inlandsis Bikejor Max UL asennetaan. (Videolla näkyy lyhyempi versio U-pultista).


Tutustu myös sivuihimme: 


Paino:
360 g