Inlandsis Open-Back Harness
Inlandsis Open-Back Harness Inlandsis Open-Back Harness Inlandsis Open-Back Harness Inlandsis Open-Back Harness Inlandsis Open-Back Harness Inlandsis Open-Back Harness Inlandsis Open-Back Harness Inlandsis Open-Back Harness Inlandsis Open-Back Harness Inlandsis Open-Back Harness

Inlandsis Open-Back Harness

Inlandsis
52,90 €
Sisältää alv. 24 %

Pienten ja keskikokoisten koirien oma vetovaljasmalli. Säädettävä. Varastosta loppuneiden kokojen toimitusaika tilauksesta noin 2 viikkoa.

Inlandsis Open-Back on super kevyt vetovaljas, joka on erityisesti pienille koirille tehty. Koot noin 5-24-kiloisille koirille.

Inlandsis Open-Back on markkinoiden ensimmäinen pienille koirille suunnattu vetovaljasmalli. Open-Back-valjailla veto ei tule koiran kurkulle, kuten normaaleilla lyhyillä Y-valjailla, vaan rintakehään kuten vetovaljaissa kuuluu. Open-Back-valjaat mahdollistavat siis ergonomisen vetämisen pienellekin koiralle: vetoharrastus ei katso kokoa!

Open-Back sopii kaikkiin vetourheilulajeihin kuten koirajuoksuun sekä -hiihtoon ja -pyöräilyyn - tai vaikkapa vain pitkille metsäretkille innokkaille vetäjille.

  • saatavilla nykyisin viittä eri kokoa: noin 5-25-kiloisille koirille
  • avoselkäinen malli on kevyt päällä
  • säädettävissä pituus- ja leveyssuunnassa (selän pituus, rintakehän ympärys)
  • pehmeät, notkeat, superkevyet pehmusteet, jotka hylkivät vettä
  • heijastimet

Inlandsis Open-Back vetovaljaan koon valinta

Vetovaljaan kaula-aukon hyvä, tarpeeksi napakka, istuvuus on tärkeää, joten koon valinta lähtee liikkeelle siitä. Ota koiraltasi napakka mitta edestä rintalastan kärjen yläreunalta keskelle niskaan ja kerro se kahdella. Vertaa mittaa alla olevasta taulukosta löytyvään valjaan todelliseen kaula-aukon mittaan*. Katso sitten, sopiiko koirasi suunnilleen annettuun viitteelliseen painoon ja rotuesimerkkeihin. Jos olet epävarma valinnasta, ole yhteydessä meihin.

KokoValjaan kaula-aukko*Valjaan rintaosan pituusRintaosan
leveys
Koiran paino
 (viitteellinen)
Rotuesimerkki
XXXS33 cm16 cm3.5 cm5-8 kgrusseli, shipperke
XXS35 cm19 cm3.5 cm8-11 kgsheltti, cockerspanieli, beagle
XS38 cm21 cm5 cm11-15 kgwhippet, cockerspanieli
S39 cm22 cm5 cm15-20 kgbretoni, bordercollie
M42 cm23 cm5 cm20-24 kgtolleri


Olethan yhteydessä, jos kaipaat apua koon valinnassa. Tutustu myös vetovaljaiden sovitusoppaaseemme.

Paino:
250 g