Inlandsis Open-Back Harness
Inlandsis Open-Back Harness Inlandsis Open-Back Harness Inlandsis Open-Back Harness Inlandsis Open-Back Harness Inlandsis Open-Back Harness Inlandsis Open-Back Harness Inlandsis Open-Back Harness Inlandsis Open-Back Harness Inlandsis Open-Back Harness Inlandsis Open-Back Harness

Inlandsis Open-Back Harness

Inlandsis
52,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Pienten koirien oma vetovaljasmalli. Varastosta loppuneiden kokojen toimitusaika tilauksesta noin 2 viikkoa.

Inlandsis Open-Back on super kevyt vetovaljas, joka on erityisesti pienille koirille tehty. Koot noin 5-20-kiloisille pikkuvetureille.

Inlandsis Open-Back on markkinoiden ensimmäinen pienille koirille suunnattu vetovaljasmalli. Open-Back-valjailla veto ei tule koiran kurkulle, kuten normaaleilla lyhyillä Y-valjailla, vaan rintakehään kuten vetovaljaissa kuuluu. Open-Back-valjaat mahdollistavat siis ergonomisen vetämisen pienellekin koiralle: vetoharrastus ei katso kokoa!

Open-Back sopii kaikkiin vetourheilulajeihin kuten koirajuoksuun sekä -hiihtoon ja -pyöräilyyn - tai vaikkapa vain pitkille metsäretkille innokkaille vetäjille.

  • neljä kokoa: noin 5-20-kiloisille koirille
  • avoselkäinen malli on kevyt päällä
  • säädettävissä pituus- ja leveyssuunnassa (selän pituus, rintakehän ympärys)
  • pehmeät, notkeat, superkevyet pehmusteet, jotka hylkivät vettä
  • heijastimet

Vetovaljaan kaula-aukon hyvä, tarpeeksi napakka, istuvuus on tärkeää, joten koon valinta lähtee liikkeelle siitä. Ota koiraltasi napakka mitta edestä rintalastan kärjen yläreunalta keskelle niskaan ja kerro se kahdella. Vertaa mittaa alla olevasta taulukosta löytyvään valjaan todelliseen kaula-aukon mittaan*.

KokomerkintäValjaan kaula-aukko*Valjaan rintaosan pituusRintaosan leveysKoiran paino (viitteellinen)Rotuesimerkki
XXXS33 cm16 cm3.5 cm5-8 kgrusseli
XXS35 cm19 cm3.5 cm8-11 kgsheltti
XS37 cm21 cm5 cm11-15 kgwhippet, cockerspanieli
S38 cm22 cm5 cm15-20 kgbretoni, bordercollie


Olethan yhteydessä, jos kaipaat apua koon valinnassa tai haluat tulla sovittamaan valjaita. Tutustu myös vetovaljaiden sovitusoppaaseemme.

Paino:
250 g