Inlandsis Snowmax Booties 4kpl
Inlandsis Snowmax Booties 4kpl Inlandsis Snowmax Booties 4kpl

Inlandsis Snowmax Booties 4kpl

Inlandsis
12,51 €
13,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %

Erittäin kevyet tossut lumelle. Joustava tarranauhakiristys takaa jalassa pysymisen vauhdikkaallakin koiralla, ja kirkas väri erottuu hyvin lumella. 4 kpl/pkt.

Inlandsis Snow Max tossut on nimensä mukaisesti tarkoitettu lumihommiin. Kevyet ja edulliset kangastossut eli ns. rekikoirien tossut, jotka pystyvät jalassa reippaammassakin menossa.

Inlandsis Snowmax -tossut ovat koiralle huomaamattomat tassuissa eivätkä häiritse tassun normaalia liikkumista. Joustavan tarranauhan ansiosta tossun saa napakasti koiran ranteen ympäri. Valjakkokoirien suosima tossu, joka pysyy menossa mukana syvemmässäkin hangessa!

  • ohut kangas suojaa lumelta, jäältä ja pakkaselta
  • etuna on keveys: ohut kangas ei vaikuta koiran normaaliin askellukseen
  • kirkas, lumella näkyvä väri
  • joustava tarranauhakiristys: tossu pysyy jalassa erinomaisesti, kun kireys on sopiva
  • kulutuskestävyys riippuu harrastettavasta aktiviteetista: voimakkaalla, juoksevalla koiralla tossu kestää luonnollisestikin vähemmän aikaa kuin kävelevällä kevyemmällä koiralla. Snowmax-tossut eivät juurikaan kestä esim. hiekoitussoran aiheuttamaa kulutusta, parhaimmillaan ne ovat lumella
  • Koko: Mittataulukossa on ilmoitettu tossun leveys (litteänä).

Oikean tossukoon määrittäminen
Mittaa koirasi käpälän ympärysmitta sen leveimmästä kohtaa, niin että koira seisoo (eli että tassulla on painoa). Jaa tämä mitta kahdella ja vertaa tossujen leveyteen. Ota huomioon, että koiran etutassut ovat usein leveämmät kuin takatassut.

Rajatapauksissa valitse mieluummin isompi tossu (koiran tassulla täytyy olla tilaa leventyä askeltaessa ja Inlandsis SnowMax-tossu ei ole joustavaa kangasta). Vinkki: jos sinulla ei ole taipuisaa mittanauhaa, käytä koiran tassun ympäryksen mittaamiseen esim. narua ja normaalia viivotinta.

KokomerkintäTossun leveys (litteänä)Tossun korkeusRotuesimerkki
S


M7.5 cm13 cmpystykorva, cockeri
L10 cm14 cmsaksanseisoja, labradori
XL11 cm15 cmsaksanpaimenkoira, iso seisoja


Jos kaipaat astetta kulutuskestävämpää mutta silti kevyttä kankaista tossua, kannattaa tutustua esim. hiukan paksumpiin Dragråttan VIP Universal -tossuihin.

Pituus:
0.4 cm
Korkeus:
6 cm
Leveys:
6 cm
Paino:
50 g