Kainpo Combi PLUS vetoadapteri
Kainpo Combi PLUS vetoadapteri Kainpo Combi PLUS vetoadapteri Kainpo Combi PLUS vetoadapteri

Kainpo Combi PLUS vetoadapteri

Kainpo
89,90 €
Sisältää alv. 24 %

Combi PLUS -vetoadapteri pyörään, kickbikeen tai potkukelkkaan. Monipuolinen ja turvallinen valinta: antenni on helposti käännettävissä myös pyörän sivulle.

Heti saatavilla 4 kpl

Kainpo Combi PLUS -vetoadapteri sopii niin vetourheiluun kuin koiran juoksuttamiseen pyörän vierellä. 

Vetoadapteri estää koirapyöräilyssä hihnan sotkeutumisen eturenkaaseen ja vapauttaa kädet narun kiinnipitämiseltä. Combi Pus sopii mainiosti vetoharrastukseen, mutta on vetoadaptereista ainoa, joka on suunniteltu erityisesti myös koiran sivullajuoksuttamista varten. Jousen asento on helposti vaihdettavissa käyttötarkoitukseen sopivaksi, eli eteen tai sivulle, ilman työkaluja. 

Combi Plus on asennettavissa polkupyörään, Kickbike-potkupyörään sekä Kickspark -potkukelkkaan. 

Combi PLUS mallissa on jousta jykevöitetty (Kainpo Universal -malliin verrattuna), jotta sivulla juoksutettaessa koiran hallinta on entistä helpompaa. Combi Plus -adapterin vahva jousi tekee etenemisestä turvallista siis isommankin koiran kanssa. Vahvalla jousella varustettu Combi PLUS on siis erityisesti sivulla juoksuttajan sekä vahvojen koirien kanssa harrastavan valinta!

Combi Plus -adapterissa vetonaru/hihna mahtuu myös kulkemaan jousen kierreosan läpi, eikä löystyessään pääse juuri lainkaan riippumaan.

Mikäli käytät Combi Plus -adapteria sivuasennossa, on sen kanssa suositeltavaa käyttää joustavaa lyhyttä ravuutusnarua eli Kainpo Raviliinaa.

Tekniset tiedot:
- Jousi käännettävissä molemmille puolille ilman työkaluja.
- Jousi irrotettavissa 4mm:n kuusiokoloavaimella.
- Koko jousellisen varsiosan voi myös irroittaa ilman työkaluja.
- Jousi vahvuudeltaan 5mm.- Sisältää kaksi kiinnityspantaa 54 mm sekä 38 mm, jotta adapterin saa asennettua eri kokoisiin runkoihin*. Kapeampi kiinnityspanta on sopiva Kickspark-kelkkaan.
- Paino 770 grammaa
- Kokonaan Suomessa suunniteltu ja valmistettu!

*Jos pyörässäsi on paksu runko (useimmat modernit maastopyörät ja fatbike), kannattaa tutustua Inlandsis Bikejor Max UL vetoadapteriin. Vaihtoehtoisesti voit asentaa Combi Plus -adapterin pyörän kaulaputken ympärille Kainpon nylonholkin avulla.


Tutustu myös sivuihimme: 

Paino:
770 g