Kainpo Combi PLUS vetoadapteri
Kainpo Combi PLUS vetoadapteri Kainpo Combi PLUS vetoadapteri

Kainpo Combi PLUS vetoadapteri

Kainpo
89,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Combi PLUS -vetoadapteri pyörään, kickbikeen tai potkukelkkaan. Monipuolinen ja turvallinen valinta: vahva jousi on nopeasti käännettävissä edestä sivulle.

Saatavuus 2 kpl

Kainpo Combi PLUS -vetoadapteri on koirapyöräilijöiden ja koiran kanssa potkupyöräilevien ehdoton suosikki. Vetoadapteri estää hihnan sotkeutumisen eturenkaaseen ja vapauttaa kädet narun kiinnipitämiseltä.

Combi Plus -adapterin vahva jousi tekee etenemisestä turvallista isommankin koiran kanssa. Laite on asennettavissa polkupyörään, Kickbike-potkupyörään sekä Kickspark -potkukelkkaan. Varmatoiminen koiranjuoksutin on suunnattu yhden koiran juoksuttamiseen sivulla mutta soveltuu hyvin myös vetoharrastukseen 1-2 koiran kanssa! Jousen asento on helposti vaihdettavissa käyttötarkoitukseen sopivaksi ilman työkaluja.

Vahvalla jousella varustettu Combi PLUS on erityisesti sivulla juoksuttajan sekä vahvojen koirien kanssa harrastavan valinta!

Combi PLUS mallissa on jousta jykevöitetty, jotta sivulla juksutettaessa koiran hallinta entistä helpompaa.
Naru mahtuu myös kulkemaan jousen kierreosan läpi, eikä löystyessään pääse juuri lainkaan riippumaan.
Narun kiinnityslenkki on myös aikaisempaa jykevämpi ja mahdollistaa kaikenlaisten kiinnityshakasten käytön.

Tekniset tiedot:
-Jousi käännettävissä molemmille puolille ilman työkaluja.
- Jousi irrotettavissa 4mm:n kuusiokoloavaimella.
- Koko jousellisen varsiosan voi myös irroittaa ilman työkaluja.
- Jousi vahvuudeltaan 5mm.- Sisältää kaksi kiinnityspantaa 54mm, sekä 38mm, jotta adapterin saa asennettua useimpiin runkoihin.
- Paino 770g
- Kokonaan Suomessa suunniteltu ja valmistettu!


Jos pyörässäsi on paksu runko (useimmat modernit maastopyörät ja fatbike), kannattaa tutustua Inlandsis Bikejor Max UL vetoadapteriin.