Kainpo Ultra Swing vetoadapteri
Kainpo Ultra Swing vetoadapteri Kainpo Ultra Swing vetoadapteri Kainpo Ultra Swing vetoadapteri

Kainpo Ultra Swing vetoadapteri

Kainpo
98,90 €
Sisältää alv. 24 %

Ultra Swing vetoadapteri on asennettavissa pyörän runkoon tai kaulaputken ympärille. Maastopyöräilijöiden ja kisaajien suosima malli!

Heti saatavilla 3 kpl

Kainpo Ultra Swing vetoadapteri pyörään tai kickbikeen. Erityisesti kisaajien suosima malli! Toimii erinomaisesti myös polkuajossa.

Ultra Swing -vetoadapteri nostaa löystyneen vetonarun nopeasti etäälle eturenkaasta (jousi on suunnattu yläviistoon toisin kuin muissa markkinoilla olevissa adaptereissa). Ultra Swing adapteri lisää koirapyöräilyn turvallisuutta siis huomattavasti ja on myös kisaajien suosikki. 

Kainpo Ultra Swingissä antenni pääsee kääntymään nivelen ansiosta vapaasti 180 astetta (sivulta sivulle). Tämän vuoksi koiran liikkeet eivät juurikaan vaikuta pyörän ohjaukseen, vaikka adapteri olisikin kiinnitettynä pyörä kaulaputkeen. Antenni palautuu eteenpäin, kun koira siirtyy taas suoraan linjaan pyörään koiran kanssa (ei siis itsestään). Liikkuvuuden ansiosta Ultra Swing on myös hellävarainen vaijereille sekä jarruletkuille.

Kainpon Ultra Swing adapteri on asennettavissa pyörään joko runkoon tai haarukkaputkeen/kaulaputkeen. HUOM: Kaulaputkeen kiinnittäminen vaatii myös Kainpo Nylonholkin. Nylonholkilla ja kaulaputkiasennuksella Ultra Swing sopii useimpiin moderneihin maastopyöriin, joihin ei välttämättä runkokiinnitteiset vetoadapterit mahdu.

Kainpo Ultra Swing -adapterin tekniset tiedot:
- Jousi irroitettavissa 4 mm:n kuusiokoloavaimella.
- Jousi vahvuudeltaan 4 mm.
- Sisältää kaksi kiinnityspantaa 54 mm sekä 38mm, jotta adapterin saa asennettua erilaisiin runkoihin.
- Suomalaista suunnittelua ja Suomessa valmistettu
- Paino: 509 grammaa.

Traildogin vinkit:

Ultra Swing -adapterin kanssa suosittelemme pituudeltaan venytettynä noin 2.8-3.2 m vetoliinaa. Yläviistoon nouseva jousi "syö" liinan pituutta, joten tätä lyhyemmällä liinalla koira on tarpeettoman lähellä pyörää. Liinaan saat hiukan extrapituutta myös erillisellä pyörän rungon ympärille tulevalla liitospalalla, esim. Inlandisis Bikejor Connectorilla.

Mikäli pyöräilet samalla pyörällä usein myös ilman koiraa / koira vapaana, kannattaa tutustua myös Inlandsis Bikejor MAX UL -adapteriin, josta antenniosa irtoaa kiinnikkeestä helposti kiertämällä silloin kun antennia ei tarvita. 


Tutustu myös sivuihimme: 

Paino:
600 g