Kickbike Cross MAX 20HD
Kickbike Cross MAX 20HD Kickbike Cross MAX 20HD Kickbike Cross MAX 20HD Kickbike Cross MAX 20HD Kickbike Cross MAX 20HD Kickbike Cross MAX 20HD

Kickbike Cross MAX 20HD

Kickbike Worldwide
799,00 €
Sisältää alv. 24 %

Hydraulisilla levyjarruilla ja joustokeulalla varustettu Kickbike, joka soveltuu erinomaisesti koiran kanssa harrastamiseen ja kuoppaisillekin reiteille.

Kickbike Cross MAX 20HD on erittäin monipuolinen, joustokeulalla varustettu potkupyörä kuntoilijoille tai vetokoiraurheilijoille. 

Nouto onnistuisi? Varastoltamme Espoosta on saatavilla kesän viimeiset Cross Maxit, koottuna. Varastosaldo on näkyvillä tuotesivulla. Näille vain noutomahdollisuus!

TOIMITUSAIKA POSTITETTAVILLE: Mikäli tilaat tuotteen kuljetuksella, on tämän hetkinen toimitusaika-arvio tehtaalta syyskuu 2022.

Kickbike Cross MAX 20 HD:n hydraulisissa levyjarruissa on kunnon jarrutusteho, joten niillä saat isommatkin koirat pysähtymään. Joustava etuhaarukka on tarvittaessa lukittavissa jäykäksi (esim. tasaisilla alustoilla joustoa ei tarvita ja se syö tarpeettomasti potkuvoimaa). Epätasaisessa maastossa kuten poluilla liikuttaessa joustokeula pehmentää menoa mukavasti ja vähentää ranteisiin kohdistuvaa rasitusta.

Kickbike Cross MAX 20HD on ollut jo vuosia erityisesti koiraharrastajien suosima malli. Hydrauliset levyjarrut ovat herkät ja tehokkaat, joten niiden jarrutustehoon voi luottaa.

Seisontatason korkeutta pystyy muuttamaan omaan käyttöön sopivaksi (2 asetusta). Matalan asennon myötä potkiminen on tehokkaampaa. Jos liikut usein epätasaisilla poluilla, maavaraa voi tarvittaessa kasvattaa. Korkeustason muuttaminen onnistuu mukana tulevilla työkaluilla.

Tekniset tiedot:

RunkoKB-MAX SQ, alumiini
Jarruthydrauliset levyjarrut
EtuhaarukkaSR Suntour XCR, hydraulic. jousto max 100 mm
Joustokeulan lukitusetälukitus
JoustohaarukkaKyllä
Rengaskoko (etu/taka)27.5" / 20"
Vanteetontelorakenteiset alumiinivanteet 27.5" / 20"
RenkaatKenda Small Block Eight 27.5" / Kenda Small Block Eight 20"
Vakiovarusteetlokasuojat, seisontatuki, soittokello, työkalusarja
Paino vakiovarustein11,2 kg
Ajajan maksimipaino120 kg


Koiravarusteet: Vetoadapterit ja joustavat vetoliinat valittavissa erikseen pakettihinnoin. Autamme mielellämme valinnassa.

Toimitus lähimpään Postin tai Matkahuollon noutopisteeseen veloituksetta! Kotiinkuljetus 13.90 € (Posti) / 14.90 €  (Matkahuolto). Tuotteen voit myös noutaa täysin ajokuntoiseksi kasattuna Espoon Kilosta Traildogin varastolta.

  • Jos etsit Cross Max 20HD:sta astetta kevyempää ja edullisempaa versiota, kannattaa tutustua joustokeulattomaan ja mekaanisilla levyjarruilla varustettuun Kickbike Cross FIXiin.
  • Jos taas kaipaat kevyempää rullaavuutta ja vakautta koviinkin vauhteihin, kannattaa tutustua isopyöräiseen Cross Max 29eriin.

Muista tutustua myös potkulaudan valintaoppaaseemme >

Paino:
11200 g