Kickbike Cross MAX 20HD
Kickbike Cross MAX 20HD Kickbike Cross MAX 20HD Kickbike Cross MAX 20HD Kickbike Cross MAX 20HD Kickbike Cross MAX 20HD

Kickbike Cross MAX 20HD

Kickbike Worldwide
629,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Hydraulisilla levyjarruilla ja joustokeulalla varustettu Kickbike, joka soveltuu erinomaisesti koiran kanssa harrastamiseen ja hiekkateille.

Saatavuus 5 kpl

Kickbike Cross MAX 20HD on erittäin monipuolinen, joustokeulalla varustettu potkupyörä kuntoilijoille tai vetokoiraurheilijoille. 

Cross Mac 20 HD:n hydraulisissa levyjarruissa on kunnon jarrutusteho, joten niillä saat isommatkin koirat pysähtymään. Joustava etuhaarukka on tarvittaessa lukittavissa jäykäksi (esim. tasaisilla alustoilla joustoa ei tarvita ja se syö tarpeettomasti potkuvoimaa). Epätasaisessa maastossa kuten poluilla liikuttaessa joustokeula pehmentää menoa mukavasti ja vähentää ranteisiin kohdistuvaa rasitusta.

Kickbike Cross MAX 20HD on ollut jo vuosia erityisesti koiraharrastajien suosikkimalli. Hydrauliset levyjarrut ovat herkät ja tehokkaat, joten niiden jarrutustehoon voi luottaa.

Seisontatason korkeutta pystyy säätämään omaan käyttöön sopivaksi (2 asetusta). Matalan asennon myötä potkiminen on tehokkaampaa. Jos liikut epätasaisilla poluilla, maavaraa voi tarvittaessa kasvattaa. Korkeustason muuttaminen onnistuu helposti mukana tulevilla työkaluilla.

Tekniset tiedot:

RunkoKB-MAX SQ, alumiini
Jarruthydrauliset levyjarrut
EtuhaarukkaSR Suntour XCR, hydraulic. jousto max 100 mm
Joustokeulan lukitusetälukitus
JoustohaarukkaKyllä
Rengaskoko (etu/taka)26" / 20"
Vanteetontelorakenteiset alumiinivanteet 26" / 20"
RenkaatKenda Small Block Eight 26" / Kenda Small Block Eight 20"
Vakiovarusteetlokasuojat, seisontatuki, soittokello, työkalusarja
Paino vakiovarustein11,2 kg
Ajajan maksimipaino120 kg


Varusteet: vakiona lokasuojat eteen (edessä runkolokasuoja) ja taakse, seisontatuki, heijastimet, soittokello, minipumppu, työkalusetti.

Koiravarusteet: Vetoadapterit ja joustavat vetoliinat valittavissa erikseen pakettihinnoin. Autamme mielellämme valinnassa.

Toimitus lähimpään Postin tai Matkahuollon noutopisteeseen veloituksetta! Kotiinkuljetus 13.90 € (Posti) / 14.90 €  (Matkahuolto). Tuotteen voit myös noutaa täysin ajokuntoiseksi kasattuna Espoon Kilosta Traildogin varastolta.

  • Jos etsit Cross Max 20HD:sta astetta kevyempää ja edullisempaa versiota, kannattaa tutustua joustokeulattomaan ja mekaanisilla levyjarruilla varustettuun Kickbike Cross FIXiin.
  • Jos taas kaipaat kevyempää rullaavuutta ja vakautta koviinkin vauhteihin, kannattaa tutustua isopyöräiseen Cross Max 29eriin.