Kickbike Cross 29er
Kickbike Cross 29er Kickbike Cross 29er

Kickbike Cross 29er

Kickbike Worldwide
889,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kickbike Cross 29er on kevyt, aktiivisen harrastajan ja valjakkourheilukisaajan huippumalli. Isot pyörät rullaavat hyvin ja tuovat vakautta ajoon.

ENNAKKOTILATTAVISSA: PIENI ERÄ TULOSSA VALMISTAJAN VARASTOON HUHTI-TOUKOKUUN VAIHTEESSA. 

Kickbike Cross 29er on vetokoiraharrastajan huippumalli! 29 tuumainen eturengas ja 26 tuumainen takarengas nostavat rullaavuuden ja vauhdit uudelle tasolle. Isojen renkaiden hyödyt nousevat esiin myös mutkissa parempana rengaspitona. 

Cross 29er kannattaa harkita erityisesti silloin, jos tavoitteenasi on kilpailla ja treenata paljon koirien kanssa. Toki Cross 29er sopii mainiosti myös yksinpotkutteluun.

Cross 29erin seisontatason korkeutta pystyy säätämään omaan käyttöön sopivaksi (2 asetusta). Matalan asennon myötä potkiminen on tehokkaampaa. Jos liikut epätasaisilla poluilla, maavaraa voi tarvittaessa kasvattaa. Korkeustason muuttaminen onnistuu helposti mukana tulevilla työkaluilla.

RUNKOKB-MAX SQ, alumiini
JARRUThydrauliset levyjarrut
ETUHAARUKKAhiilikuitu
JOUSTOHAARUKKAEi
RENGASKOKO (ETU/TAKA)29" / 26"
KIEKOT (ETU/TAKA)cross double wall rims (alu) for disc models 29" / 26"
RENKAAT (ETU/TAKA)Kenda Small Block Eight 29" / Kenda Small Block Eight 26"
VAKIOVARUSTEETsoittokello, työkalusarja
PAINO VAKIOVARUSTEIN9,7 kg
KÄYTTÄJÄN MAX. PAINO120 kg


Koiravarusteet: Vetoadapterit ja joustavat vetoliinat valittavissa erikseen pakettihinnoin. Autamme mielellämme valinnassa.

Toimitus lähimpään Postin tai Matkahuollon noutopisteeseen veloituksetta! Kotiinkuljetus 13.90 € (Posti) / 14.90 €  (Matkahuolto).