Kickbike Cross 29er
Kickbike Cross 29er Kickbike Cross 29er

Kickbike Cross 29er

Kickbike Worldwide
929,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kickbike Cross 29er on kevyt, aktiivisen harrastajan ja valjakkourheilukisaajan huippumalli. Isot pyörät rullaavat hyvin ja tuovat vakautta ajoon.

Kickbike Cross 29er on vetokoiraharrastajan ja aktiivipotkuttelijan huippumalli! 

29-tuumainen eturengas ja 26-tuumainen takarengas nostavat rullaavuuden ja vauhdit uudelle tasolle. Isojen renkaiden hyödyt nousevat esiin myös mutkissa parempana rengaspitona. 

Cross 29eria kannattaa harkita erityisesti silloin, jos tavoitteenasi on kilpailla ja treenata paljon koirien kanssa. Cross 29er sopii mainiosti myös yksinpotkutteluun, sillä rullaavuus on erinomainen ja hiilikuitukeulan ansiosta 29er on myös kevyt. 29erilla taittuu siis erittäin kivasti myös pidemmätkin välimatkat.

Kickbike Cross 29erissa on tehokkaat hydrauliset levyjarrut, joten sen kanssa on miellyttävä mennä vaikka parinkin vetokoiran kanssa.

Seisontatason korkeutta pystyy säätämään omaan käyttöön sopivaksi (2 asetusta). Matalan asennon myötä potkiminen on tehokkaampaa. Jos liikut epätasaisilla poluilla, maavaraa voi tarvittaessa kasvattaa. Korkeustason muuttaminen onnistuu helposti mukana tulevilla työkaluilla.

29er on suunniteltu kisaavien (mm. valjakkourheilijoiden) tarpeet huomioiden, joten maastopyörillekin tyypilliseen tapaan sen rungossa ei ole seisontajalkaa eikä lokasuojia. Rungossa on kuitenkin reiät takalokasuojalle.

RUNKOKB-MAX SQ, alumiini
JARRUThydrauliset levyjarrut
ETUHAARUKKAhiilikuitu
JOUSTOHAARUKKAEi
RENGASKOKO (ETU/TAKA)29" / 26"
KIEKOT (ETU/TAKA)cross double wall rims (alu) for disc models 29" / 26"
RENKAAT (ETU/TAKA)Kenda Small Block Eight 29" / Kenda Small Block Eight 26"
VAKIOVARUSTEETsoittokello, työkalusarja
PAINO VAKIOVARUSTEIN9,7 kg
KÄYTTÄJÄN MAX. PAINO120 kg


Koiravarusteet: Vetoadapterit ja joustavat vetoliinat valittavissa erikseen pakettihinnoin. Autamme mielellämme valinnassa.

Toimitus lähimpään Postin tai Matkahuollon noutopisteeseen veloituksetta! Kotiinkuljetus 13.90 € (Posti) / 14.90 €  (Matkahuolto). Tuotteen voit myös noutaa täysin ajokuntoiseksi kasattuna Espoon Kilosta Traildogin varastolta.


Muista tutustua myös potkulaudan valintaoppaaseemme >

Paino:
9.7 kg