Kickbike Cross 29er
Kickbike Cross 29er Kickbike Cross 29er Kickbike Cross 29er Kickbike Cross 29er

Kickbike Cross 29er

Kickbike Worldwide
1 049,00 €
Sisältää alv. 24 %

Kickbike Cross 29er on kevyt, aktiivisen harrastajan ja valjakkourheilukisaajan huippumalli. Isot pyörät rullaavat hyvin ja tuovat vakautta ajoon.

Kickbike Cross 29er on vetokoiraharrastajan ja aktiivipotkuttelijan huippumalli! 

Kickbike Cross 29erin 29-tuumainen eturengas ja 26-tuumainen takarengas nostavat rullaavuuden ja vauhdit uudelle tasolle. Isojen renkaiden hyödyt nousevat esiin myös parempana rengaspitona niin mutkissa kuin haastavammissa ajo-olosuhteissa. 29er on myös erittäin vakaa ajettava!

Kickbike Cross 29eria kannattaa harkita erityisesti silloin, jos:

  • tarkoituksenasi on treenata vauhdikkaiden koirien kanssa,
  • kilpailla tavoitteellisesti valjakkourheilussa,
  • tai jos haluat itse potkutella kevyesti pidempiäkin lenkkejä ja välimatkoja - muuallakin kuin sileällä asvaltilla.
  • haluat heti mallin, jota ei tarvitse olla päivittämässä parempaan harrastuksen jatkuessa

Koiraharrastuksen lisäksi Cross 29er sopii mainiosti myös yksinpotkutteluun, sillä rullaavuus on erinomainen. 29erilla taittuu siis erittäin vaivattomasti vaikkapa työmatka tai päiväretki läpi huonokuntoistenkin hiekkateiden - ja voit huoletta valita reitille myös pienempiäkin oikopolkuja.

Pituus tuo lisävakautta, mutta ei lisäpainoa

Vaikka Cross 29er on kooltaan ja pituudeltaan kickbikeista yksi isoimmista, on se myös kevympi kuin monet pienemmät mallit. Keveyttä tuo mm. hiilikuidusta valmistettu keula. 29erin paino on vain 9,7 kiloa.

Jarrutehoa koiraharrastukseen

Kickbike Cross 29erissa on tehokkaat hydrauliset levyjarrut, joten sen kanssa on miellyttävä mennä vaikka parinkin vetokoiran kanssa. Hydrauliset levyjarrut ovat herkät, tehokkaat ja varmatoimiset.

29erin varusteet ja muokkaaminen omien mieltymysten mukaan

Seisontatason korkeutta pystyy säätämään omaan käyttöön sopivaksi (2 asetusta). Matalan asennon myötä potkiminen on tehokkaampaa. Jos liikut epätasaisilla poluilla, maavaraa voi tarvittaessa kasvattaa. Korkeustason muuttaminen onnistuu mukana tulevilla työkaluilla.

29er on suunniteltu kilpailijoiden (mm. valjakkourheilijoiden) tarpeet huomioiden, joten maastopyörillekin tyypilliseen tapaan sen rungossa ei ole seisontajalkaa eikä lokasuojia. Rungossa on kuitenkin valmiit reiät takalokasuojalle, mikäli sellaisen haluat itse lisätä.

Kickbike Cross 29erin tekniset tiedot

RUNKOKB-MAX SQ, alumiini
JARRUThydrauliset levyjarrut
ETUHAARUKKAhiilikuitu
JOUSTOHAARUKKAEi
RENGASKOKO (ETU/TAKA)29" / 26"
KIEKOT (ETU/TAKA)cross double wall rims (alu) for disc models 29" / 26"
RENKAAT (ETU/TAKA)Kenda Small Block Eight 29" / Kenda Small Block Eight 26"
VAKIOVARUSTEETsoittokello, työkalusarja
PAINO VAKIOVARUSTEIN9,7 kg
KÄYTTÄJÄN MAX. PAINO120 kg

Koiravarusteet

Vetoadapterit ja joustavat vetoliinat on valittavissa 29erin mukaan pakettihinnoin. HUOM: Kainpo-vetoadaptereiden asentaminen 29erin rungon ympärille ei ole mahdollista, eli asennus tapahtuu aina kaulaputken ympärille. Sitä varten tarvitset Kainpo-nylonholkin.

Kickbiken toimitus

Toimitus lähimpään Postin tai Matkahuollon noutopisteeseen on sinulle veloitukseton. Voit valita kassalla myös kotiinkuljetuksen (alkaen 9,90 €). Tuotteen voit myös noutaa täysin ajokuntoiseksi kasattuna Espoon Kilosta Traildogin varastolta.

Kuljetuksella tilattavat potkulaudat toimitetaan laatikossa n. 90 % kasattuna (yleensä ohjaustanko irrotettuna/käännettynä ja renkaat irrotettuna). Kasaaminen ei vaadi erityistaitoja tai työkaluja, ja mukana tulee kokoamisohje. Kokoamiseen menee yleensä noin vartin verran.


Muista tutustua myös potkulaudan valintaoppaaseemme >

Paino:
9.7 kg