Kickbike Cross FIX
Kickbike Cross FIX Kickbike Cross FIX Kickbike Cross FIX Kickbike Cross FIX

Kickbike Cross FIX

Kickbike Worldwide
539,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Cross FIX on hyvin rullaava, hintalaatusuhteeltaan erinomainen, levyjarrullinen maastomalli, joka sopii myös koville alustoille.

Kicbike Cross FIX on kevytkulkuinen ja edullinen maastomalli tehokkailla levyjarruilla. 

HUOM: Lisää Cross FIXiä on saapumassa valmistajalta arviolta helmikuussa 2022. Ennakkotilattavissa normaalisti.

Cross FIX on parhaimmillaan silloin, kun reitit ovat pääasiassa hyväkulkuista polkua ja hiekkatietä. Se sopii erinomaisesti koiran ulkoilutukseen, vetourheiluun ja omaankin treeniin kaikissa maastoissa, kunhan vältät pahimmat kivikkopolut. 

Matalakuvioisten, kevyiden maastorenkaiden ja jäykän keulan ansiosta Cross FIXillä potkuttelee kivasti myös kovemmalla maantiellä. Koirien kanssa potkutteleva arvostaa Cross FIXin levyjarrujen jarrutustehoa. Levyjarrujen jarrupalat ovat myös huomattavasti pitkäikäisemmät kuin perinteisten vannejarrujen jarrupalat.

Cross FIX on vakiona varustettu takalokasuojalla ja edessä olevalla runkolokasuojalla (tuotekuvista poiketen).

Kickbiken säätömahdollisuudet

Seisontatason korkeutta pystyy säätämään omaan käyttöön sopivaksi (2 asetusta). Matalan asennon myötä potkiminen on tehokkaampaa. Jos liikut epätasaisilla poluilla, maavaraa voi tarvittaessa kasvattaa. Korkeustason muuttaminen onnistuu helposti mukana tulevilla työkaluilla. Jos kaipaat matalempaa, sporttisempaa ajoasentoa, voi ohjaustangon kannattimen kääntää toisin päin, alaviistoon.

Kickbike Cross FIX -mallin tekniset tiedot

RUNKOKB-MAX SQ, alumiini
JARRUTmekaaniset levyjarrut
ETUHAARUKKASR Suntour XCM
JOUSTOHAARUKKAEi
RENKAIDEN KOKO27.5" / 20"
VANTEETontelorakenteiset alumiinivanteet 27.5" / 20"
VAKIOVARUSTEETlokasuojat, seisontatuki, soittokello, heijastimet, työkalusarja
PAINO10,2 kg


Koiravarusteet: Vetoadapterit ja joustavat vetoliinat valittavissa erikseen pakettihinnoin. Autamme mielellämme valinnassa.

Toimitus lähimpään Postin tai Matkahuollon noutopisteeseen veloituksetta! Kotiinkuljetus 13.90 € (Posti) / 14.90 €  (Matkahuolto). Tuotteen voit myös noutaa täysin ajokuntoiseksi kasattuna Espoon Kilosta Traildogin varastolta.

- Jos tarkoituksenasi on liikkua usein epätasaisilla poluilla tai kaipaat hydraulisten levyjarrujen tehokkuutta, kannattaa tutustua joustokeulalliseen Cross MAX 20HD-malliin. 


Muista tutustua myös potkulaudan valintaoppaaseemme >

Paino:
10.2 kg