Kickbike Cross FIX
Kickbike Cross FIX Kickbike Cross FIX Kickbike Cross FIX Kickbike Cross FIX

Kickbike Cross FIX

Kickbike Worldwide
515,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Cross FIX on hyvin rullaava, hintalaatusuhteeltaan erinomainen, levyjarrullinen maastomalli, joka sopii myös koville alustoille.

Saatavuus 1 kpl

HUOM: Saldoillamme oleva viimeinen musta on ajovalmiiksi koottu, joten sen toimitus vain noutona Espoosta. Muutoin tuote on toistaiseksi loppunut valmistajalta. Tilattavissa, mutta toimitusaika-arvio menee tällä hetkellä loppusyksyyn. 

Kicbike Cross FIX on kevytkulkuinen ja edullinen maastomalli tehokkailla levyjarruilla. 

Cross FIX on parhaimmillaan silloin, kun reitit ovat pääasiassa hyväkulkuista polkua ja hiekkatietä. Se sopii erinomaisesti koiran ulkoilutukseen, vetourheiluun ja omaankin treeniin kaikissa maastoissa, kunhan vältät pahimmat kivikkopolut. 

Matalakuvioisten, kevyiden maastorenkaiden ja jäykän keulan ansiosta Cross FIXillä potkuttelee kivasti myös kovemmalla maantiellä. Koirien kanssa potkutteleva arvostaa Cross FIXin levyjarrujen jarrutustehoa. Levyjarrujen jarrupalat ovat myös huomattavasti pitkäikäisemmät kuin perinteisten vannejarrujen jarrupalat.

Seisontatason korkeutta pystyy säätämään omaan käyttöön sopivaksi (2 asetusta). Matalan asennon myötä potkiminen on tehokkaampaa. Jos liikut epätasaisilla poluilla, maavaraa voi tarvittaessa kasvattaa. Korkeustason muuttaminen onnistuu helposti mukana tulevilla työkaluilla.

Tekniset tiedot:

RUNKOKB-MAX SQ, alumiini
JARRUTmekaaniset levyjarrut
ETUHAARUKKASR Suntour XCM
JOUSTOHAARUKKAEi
RENKAIDEN KOKO26" / 20"
VANTEETontelorakenteiset alumiinivanteet 26" / 20"
VAKIOVARUSTEETlokasuojat, seisontatuki, soittokello, heijastimet, työkalusarja
PAINO10,2 kg


Koiravarusteet: Vetoadapterit ja joustavat vetoliinat valittavissa erikseen pakettihinnoin. Autamme mielellämme valinnassa.

Toimitus lähimpään Postin tai Matkahuollon noutopisteeseen veloituksetta! Kotiinkuljetus 13.90 € (Posti) / 14.90 €  (Matkahuolto). Tuotteen voit myös noutaa täysin ajokuntoiseksi kasattuna Espoon Leppävaarasta.

- Jos tarkoituksenasi on liikkua usein epätasaisilla poluilla tai kaipaat hydraulisten levyjarrujen tehokkuutta, kannattaa tutustua joustokeulalliseen Cross MAX 20HD-malliin.