Kickbike Sport G4
Kickbike Sport G4 Kickbike Sport G4 Kickbike Sport G4 Kickbike Sport G4 Kickbike Sport G4 Kickbike Sport G4

Kickbike Sport G4

Kickbike Worldwide
399,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kickbiken klassikkomalli vannejarruilla: kuntoiluun, työmatkaan tai koiran kanssa harrasteluun.

Kickbike Sport G4 on hyvä perusmalli arkikäyttöön ja rauhallisten, ei kovin voimakkaasti vetävien koirien kanssa lenkkeilyyn. 

Sport G4:ssä on hyvin rullaavat renkaat, joissa on pitoa niin asfaltilla kuin maanteillä. Se on suosittu valinta esim. työmatkoihin tai arkilenkkeilyyn ja kuntoiluun. Sport G4:n kapeahkot renkaat ovat parhaimmillaan kovilla alustoilla.

Ajoasentoa on Sport G4:ssä mahdollista nostaa tai madaltaa säädettävän ohjainkannattimen kulmaa muuttamalla. Näin löydät helposti sinulle mieluisan ajoasennon: joko sporttisemman tai leppoisamman.

Sport G4:n jarrut ovat V-jarrut eli perinteiset vannejarrut. Jos tarkoituksenasi on harrastaa vetourheilua tai lenkittää vahvoja, energisiä koiria, kannattaa tutustua levyjarrullisiin malleihin: esim. Kickbike Cross FIX (mekaaniset levyjarrut), Kickbike Cross MAX (hydrauliset levyjarrut ja joustokeula). Edellä mainitut mallit sopivat Sport G4:ää paremmin myös epätasaisimmille ja pehmeämmille alustoille. 

RUNKOKB-G4, teräs
JARRUTvannejarrut
ETUHAARUKKAteräs
JOUSTOHAARUKKAEi
RENGASKOKO (ETU/TAKA)28" / 18"
KIEKOT (ETU/TAKA)ontelorakenteiset alumiinivanteet 28" / 18"
RENKAAT (ETU/TAKA)Kenda 28" / Kenda 18"
VAKIOVARUSTEETlokasuojat, seisontatuki, työkalusarja
PAINO VAKIOVARUSTEIN9,9 kg
KÄYTTÄJÄN MAX. PAINO120 kg


Koiravarusteet: Vetoadapterit ja joustavat vetoliinat valittavissa erikseen pakettihinnoin. Autamme mielellämme valinnassa.

Toimitus

Lähimpään Postin tai Matkahuollon noutopisteeseen veloituksetta! Kotiinkuljetus 13.90 € (Posti) / 14.90 € (Matkahuolto). Tuotteen voit myös noutaa täysin ajokuntoiseksi kasattuna Espoon Kilosta Traildogin varastolta.


Muista tutustua myös potkulaudan valintaoppaaseemme >

Pituus:
138 cm
Korkeus:
72 cm
Leveys:
17 cm
Paino:
10 kg