Kickbike Sport G4
Kickbike Sport G4 Kickbike Sport G4 Kickbike Sport G4 Kickbike Sport G4 Kickbike Sport G4 Kickbike Sport G4 Kickbike Sport G4 Kickbike Sport G4

Kickbike Sport G4

Kickbike Worldwide
489,00 €
Sisältää alv. 24 %

Kickbiken klassikkomalli vannejarruilla: kuntoiluun, työmatkaan tai koiran kanssa harrasteluun.

Kickbike Sport G4 on hyvä perusmalli arkikäyttöön ja rauhallisten, ei kovin voimakkaasti vetävien koirien kanssa lenkkeilyyn. 

HUOM: Sport G4:ssä toimituskatkos varastolta 23.6.-13.7. Tilaa omasi viimeistään ti 21.6, jotta tuote ehtii toimitukseen ennen katkosta.

Sport G4:ssä on hyvin rullaavat renkaat, joissa on pitoa niin asfaltilla kuin maanteillä. Se on suosittu valinta esim. työmatkoihin tai arkilenkkeilyyn ja kuntoiluun. Sport G4:n kapeahkot renkaat ovat parhaimmillaan kovilla alustoilla.

Ajoasentoa on Sport G4:ssä mahdollista nostaa tai madaltaa säädettävän ohjainkannattimen kulmaa muuttamalla. Näin löydät helposti sinulle mieluisan ajoasennon: joko sporttisemman tai leppoisamman.

Sport G4:n jarrut ovat V-jarrut eli perinteiset vannejarrut. Jos tarkoituksenasi on harrastaa vetourheilua tai lenkittää vahvoja, energisiä koiria, kannattaa tutustua levyjarrullisiin malleihin: esim. Kickbike Cross FIX (mekaaniset levyjarrut), Kickbike Cross MAX (hydrauliset levyjarrut ja joustokeula). Edellä mainitut mallit sopivat Sport G4:ää paremmin myös epätasaisimmille ja pehmeämmille alustoille. 

RUNKOKB-G4, teräs
JARRUTvannejarrut
ETUHAARUKKAteräs
JOUSTOHAARUKKAEi
RENGASKOKO (ETU/TAKA)28" / 18"
KIEKOT (ETU/TAKA)ontelorakenteiset alumiinivanteet 28" / 18"
RENKAAT (ETU/TAKA)Kenda 28" / Kenda 18"
VAKIOVARUSTEETlokasuojat, seisontatuki, työkalusarja
PAINO VAKIOVARUSTEIN9,9 kg
KÄYTTÄJÄN MAX. PAINO120 kg


Koiravarusteet: Vetoadapterit ja joustavat vetoliinat valittavissa erikseen pakettihinnoin. Autamme mielellämme valinnassa.

Toimitus

Lähimpään Postin tai Matkahuollon noutopisteeseen veloituksetta! Kotiinkuljetus 13.90 € (Posti) / 14.90 € (Matkahuolto). Tuotteen voit myös noutaa täysin ajokuntoiseksi kasattuna Espoon Kilosta Traildogin varastolta.


Muista tutustua myös potkulaudan valintaoppaaseemme >

Pituus:
138 cm
Korkeus:
72 cm
Leveys:
17 cm
Paino:
10 kg