Kickbike Sport MAX 20
Kickbike Sport MAX 20 Kickbike Sport MAX 20 Kickbike Sport MAX 20

Kickbike Sport MAX 20

Kickbike Worldwide
629,00 €
Sisältää alv. 24 %

Sporttinen, uusi alumiinirunkoinen malli Kickbikelta. Sopii erityisesti heille, jotka potkuttelevat aktiivisesti lenkkejä tai työmatkaa. Rengaskoko 28"/20"

Sport MAX on nimensä mukaisesti sporttinen kaupunki- ja retkimallin kickbike. Kevyt alumiinirunko ja kevyesti rullaavat Schwalbe Marathon -renkaat vievät sinut pitkälle!

Alumiinirunkoisella Kickbike Sport MAXilla liikut kevyesti matkaa. Se on erityisesti aktiivisempien potkuttelijoiden valinta. Sport MAXin Marathon-renkaat rullaavat hyvin ja niissä on pitoa niin asfaltilla kuin maanteillä. Koska renkaat ovat kapeahkot, ovat ne parhaimmillaan kovilla alustoilla.

Ajoasentoa on Sport MAXissa mahdollista nostaa tai madaltaa säädettävän ohjainkannattimen kulmaa muuttamalla. Näin löydät helposti sinulle mieluisan ajoasennon: joko sporttisemman tai leppoisamman.

Sport-mallista on olemassa myös teräsrunkoinen, edullisemman osasarjan malli: Kickbike Sport G4.

Kickbike Sport MAX tekniset tiedot

RUNKOalumiini
JARRUTvannejarrut
ETUHAARUKKA
JOUSTOHAARUKKAei
RENGASKOKO (ETU/TAKA)28" / 20"
KIEKOT (ETU/TAKA)
RENKAAT (ETU/TAKA)Schwalbe Marathon 28×1.2, 20×1.5
VAKIOVARUSTEETlokasuojat, seisontatuki, soittokello, työkalusarja
PAINO VAKIOVARUSTEIN7,56 kg
KÄYTTÄJÄN MAX. PAINO120 kg


– Kokonaispituus: 174 cm
– Astinlaudan koko: 38 x 10.5 cm
– Astinlaudan korkeus: 10 cm  / 7.5 cm

Kickbiken toimitus

Toimitamme Kickbiket Postin tai Matkahuollon noutopisteeseen veloituksetta! Kotiinkuljetuksen lisä on 13.90 € (Posti) tai 14.90 € (Matkahuolto). Tuotteen voit myös noutaa täysin ajokuntoiseksi kasattuna Espoon Kilosta Traildogin varastolta.

Traildogin vinkki:

Jos taas haluat harrastaa vetourheilua tai lenkittää vahvoja, energisiä koiria, kannattaa tutustua levyjarrullisiin malleihin: esim. Kickbike Cross FIX (mekaaniset levyjarrut), Kickbike Cross MAX (hydrauliset levyjarrut ja joustokeula).


Muista tutustua myös potkulaudan valintaoppaaseemme >


Pituus:
138 cm
Korkeus:
72 cm
Leveys:
17 cm
Paino:
10 kg