Kickbiken vuokraus
Kickbiken vuokraus Kickbiken vuokraus

Kickbiken vuokraus

Kickbike Worldwide
40,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Vuokraa Kickbike potkupyörä koira-adapterilla päiväksi tai pidemmäksi aikaa!

Kickbike-vuokrausta tarjolla Espoossa!

Haluatko päästä testaamaan kickbikella potkuttelua rauhassa ja ajan kanssa? Tai kutkuttaako kickbiken hankkiminen mieltäsi mutta et ole vielä varma päätöksestäsi? Vai eikö varastoon yksinkertaisesti mahdu omaa menopeliä, mutta treenaamaan olisi kiva päästä? Jotta sinulla on mahdollisuus päästä testaamaan kickbikea perusteellisesti, tarjoamme koeajomahdollisuuden lisäksi myös vuokrausmahdollisuuden.

Vuokrauksen kohde:
Vuokrattavana mallina on tällä hetkellä Kickbike Cross 29er eli Kickbiken monikäyttöinen huippumalli. Mahdollisuuksien mukaan vuokrattava malli voi olla myös eri, mikäli näin toivot. Vuokrahintaan kuuluu halutessasi myös koiranjuoksutusadapteri, vetoliina ja/tai potkuttelijan vyötärölle kiinnitettävä joustava talutinhihna.

Hinnasto:
1 vrk: 40 €
3 vrk: 65 €
7 vrk: 100 €

Hintahyvitysmahdollisuus:
Jos vuokrauksen aikana tai jälkeen päädyt hankkimaan minkä tahansa Kickbike-mallin kauttamme, hyvitämme puolet vuokrauksen hinnasta takaisin ostoksesi yhteydessä. Jotta vuokraushinnan hyvitysetu on hyödynnettävissä Kickbike-ostokseen, täytyy tilaus tehdä 7 vuorokauden sisällä vuokratuotteen noutamisesta.

Varaaminen ja maksaminen:
Tältä sivulta saat hoidettua kätevästi vuokrauksen hinnan verkkokauppamme kautta. Vuokrausajankohdan sopimiseksi olethan yhteydessä meihin: info@traildog.fi / 0413184841 (myös Whatsapp). Palautusajankohta sovitaan aina noudon yhteydessä.

Nouto ja palautus: 
Kickbiken nouto ja palautus osoitteesta Säterinkatu 10, 02600 Espoo (Leppävaara).
Samassa yhteydessä on myös mahdollisuus sovittaa ja hankkia esim. valjaat koiralle. Mainitsethan tästä etukäteen.

Kuljettaminen:
Kickbikestä on etu- ja takarengas irroitettavissa näppärästi pikalinkuilla, joten se mahtuu useimpiin henkilöautoihin, joissa on kaadettavat takapenkit.

Vastuu:
Vuokraaja on vastuussa tuotteesta vuokrauksen ajan. Vuokraaja sitoutuu korvaamaan Traildog Finlandille tuotteen hankintahinnan, mikäli kickbike vaurioituu merkittävästi tai katoaa vuokrauksen aikana. Mikäli vaurio on korjattavissa, vuokraaja sitoutuu korvaamaan korjauksen hinnan sisältäen työn ja varaosat. Ostamalla vuokraustuotteen verkkokaupastamme hyväksyt nämä vuokrausehdot.