Kickspark Max alumiininen potkukelkka
Kickspark Max alumiininen potkukelkka Kickspark Max alumiininen potkukelkka Kickspark Max alumiininen potkukelkka Kickspark Max alumiininen potkukelkka Kickspark Max alumiininen potkukelkka Kickspark Max alumiininen potkukelkka

Kickspark Max alumiininen potkukelkka

Kickbike Worldwide
229,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kickspark Max on alumiininen, kevyt potkukelkka, joka sopii mainiosti potkutteluun koiran kanssa niin harrastus- kuin kilpailumielessä.

Saatavuus yli 5 kpl

Kickspark MAX on huippusuosion erityisesti koiraharrastajien keskuudessa saavuttanut alumiininen, kevyt potkukelkka.

Kickspark MAX potkukelkka on kevyt ja tarvittaessa kokoontaittuva. Se mahdollistaa talvisen vetourheilun harrastamisen jopa yhden koiran kanssa. Keveytensä ja säädettävyytensä vuoksi Kickspark MAX soveltuu toki mainiosti myös ilman koiraa potkutteluun. 

Kickspark-potkukelkka on tavalliseen potkukelkkaan verrattuna huomattavasti monikäyttöisempi ja ajo-ominaisuuksiltaan täysin ylivertainen. Kevyen mutta silti jäykän runkonsa ansiosta se on vaivaton käsitellä ja silti helppo hallita kovassakin vauhdissa. Kicksparkin pystyy lisäksi jokainen muuntamaan käyttötarkoitukseensa ja omaan kokoonsa sopivaksi lukuisten lisävaruste- ja säätömahdollisuuksiensa ansiosta.

Kickspark on vakiona varustettu yleisjalaksella, jota käytetään kovilla alustoilla kuten jäällä, tiellä sekä kovaksi tamppautuneilla latu-urilla. Kovaksi tamppautunut maantie on kuitenkin sen ominta toiminta-aluetta.

Erikseen ostettavissa ovat hankijalakset tai liukujalakset, joilla kelkan käyttömahdollisuudet monipuolistuvat entisestään. Hanki- tai liukujalas on muovinen suksi, joka painetaan kiinni yleisjalakseen. Nämä muovijalakset kantavat potkijaa pehmeämmilläkin alustoilla, aina hiihtoladuista moottorikelkkauriin.

Huom! Valjakkourheilukilpailuissa kelkka tulee varustaa muovijalaksilla sekä jarrulla. Koira on kiinnitettävä kelkkaan täyteen mittaan venytettynä min. 2,5 ja max. 3,5m pituisella joustavalla vetonarulla.

Tekniset tiedot:

  • paino vakiovarustein: 5,5kg
  • kokonaispituus vakiojalaksin (yleisjalas): 152cm 
  • jalasväli 38,5cm, kok. leveys (ohjain) 49cm 
  • astinlaudan koko: 29,5 x 3,5cm (siirrettävät, tulevat kelkan mukana) 
  • ohjaimen korkeus: 73/95cm 
  • painorajoitus: 180kg
  • potkijan suositeltu pituus: 120-195cm
  • ikäsuositus: soveltuu kaikille

YHTEENSUOSITELLUT TUOTTEET

TOIMITUSTIEDOT: Kickspark Max -kelkat toimitetaan asiakastilauksesta suoraan valmistajan varastosta asiakkaalle Postin tai Matkahuollon kautta. Lähetysaika on yleensä 1-3 vrk. Toimitus noutopaikkaan sisältyy kelkan hintaan. Kotiintoimituksen lisäkulu on 13,90€ tai 14,90€ riippuen valitsemastasi kuljetusyhtiöstä.

Pituus:
153 cm
Korkeus:
20 cm
Leveys:
60 cm
Paino:
5.9 kg