Kickspark Max alumiininen potkukelkka
Kickspark Max alumiininen potkukelkka Kickspark Max alumiininen potkukelkka Kickspark Max alumiininen potkukelkka Kickspark Max alumiininen potkukelkka Kickspark Max alumiininen potkukelkka Kickspark Max alumiininen potkukelkka

Kickspark Max alumiininen potkukelkka

Kickbike Worldwide
259,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kickspark Max on alumiininen, kevyt potkukelkka, joka sopii mainiosti potkutteluun koiran kanssa niin harrastus- kuin kilpailumielessä.

Kickspark MAX on huippusuosion erityisesti koiraharrastajien keskuudessa saavuttanut alumiininen, kevyt potkukelkka, joka taittuu myös kasaan kuljetusta varten.

Kickspark MAX potkukelkka on kevyt ja tarvittaessa kokoontaittuva. Se mahdollistaa talvisen vetourheilun harrastamisen jopa yhden koiran kanssa. Keveytensä ja säädettävyytensä vuoksi Kickspark MAX soveltuu toki mainiosti myös ilman koiraa potkutteluun. 

Kickspark-potkukelkka on tavalliseen potkukelkkaan verrattuna huomattavasti monikäyttöisempi ja ajo-ominaisuuksiltaan täysin ylivertainen. Kevyen mutta silti jäykän runkonsa ansiosta se on vaivaton käsitellä ja silti helppo hallita kovassakin vauhdissa. Kicksparkin pystyy lisäksi jokainen muuntamaan käyttötarkoitukseensa ja omaan kokoonsa sopivaksi lukuisten lisävaruste- ja säätömahdollisuuksiensa ansiosta.

TEKNISET TIEDOT

  • paino vakiovarustein: 5,5kg
  • kokonaispituus vakiojalaksin (yleisjalas): 152cm 
  • jalasväli 38,5cm, kok. leveys (ohjain) 49cm 
  • astinlaudan koko: 29,5 x 3,5cm (siirrettävät, tulevat kelkan mukana) 
  • ohjaimen korkeus: 73/95cm 
  • painorajoitus: 180kg
  • potkijan suositeltu pituus: 120-195cm
  • ikäsuositus: soveltuu kaikille

TOIMITUSTIEDOT

Toimitus Postin tai Matkahuollon noutopaikkaan sisältyy Traildogilla kelkan hintaan. Kickspark Max -kelkat toimitetaan asiakastilauksesta suoraan valmistajan varastosta asiakkaalle Postilla tai Matkahuollolla. Lähetysaika on yleensä 1-2 arkipäivää. Halutessasi voit valita kassasivulla kelkalle myös kotiin asti toimituksen, jonka lisäkulu on 9,90-14,90 € riippuen valitsemastasi kuljetusyhtiöstä ja -tavasta.
MYÖS NOUTOMAHDOLLISUUS Traildogin omalta varastolta Espoon Kilosta.

YHTEENSUOSITELLUT TUOTTEET

JALASTEN VALINTA

Kickspark on vakiona varustettu yleisjalaksella, jota käytetään hyvin kovilla alustoilla kuten jäällä ja tiellä. Kovaksi tamppautunut maantie on niiden ominta toiminta-aluetta.

Jos liikut Kicksparkilla vähänkään pehmeämmällä alustalla: lumiset kävelytiet, latu-urat, jne. kannattaa Kicksparkkiin ehdottomasti ottaa myös muoviset jalakset, joiden ansiosta kelkka liukuu paremmin.

Hanki- tai liukujalas on muovinen suksi, joka painetaan kiinni yleisjalakseen. Nämä muovijalakset kantavat potkijaa pehmeämmilläkin alustoilla, aina hiihtoladuista moottorikelkkauriin. Jalaksia voi myös halutessaan voidella kuten suksia.

KICKSPARK VALJAKKOURHEILUKILPAILUISSA KELKKALUOKASSA

Valjakkourheilukilpailuissa kelkan tulee olla metallirunkoinen (kuten Kickspark), ja kelkka tulee sääntöjen mukaan varustaa muovijalaksilla sekä jarrulla. Koira on kiinnitettävä kelkkaan täyteen mittaan venytettynä min. 2,5 ja max. 3,5m pituisella joustavalla vetonarulla.

Pituus:
153 cm
Korkeus:
20 cm
Leveys:
60 cm
Paino:
5.9 kg