Kickspark Max alumiininen potkukelkka
Kickspark Max alumiininen potkukelkka Kickspark Max alumiininen potkukelkka Kickspark Max alumiininen potkukelkka Kickspark Max alumiininen potkukelkka Kickspark Max alumiininen potkukelkka Kickspark Max alumiininen potkukelkka

Kickspark Max alumiininen potkukelkka

Kickbike Worldwide
265,00 €
Sisältää alv. 24 %

Kickspark Max on alumiininen, kevyt potkukelkka, joka sopii mainiosti potkutteluun koiran kanssa niin harrastus- kuin kilpailumielessä.

Kickspark MAX on huippusuosion saavuttanut alumiininen, kevyt potkukelkka, joka taittuu myös kasaan kuljetusta varten.  Erityisesti koiraharrastajien suosima kelkka.

Kickspark MAX alumiininen potkukelkka on kevyt ja tarvittaessa kokoontaittuva. Se mahdollistaa talvisen vetourheilun harrastamisen jopa yhden koiran kanssa. Keveytensä ja säädettävyytensä vuoksi Kickspark MAX soveltuu toki mainiosti myös ilman koiraa potkutteluun. 

Kickspark-potkukelkka on tavalliseen potkukelkkaan verrattuna huomattavasti monikäyttöisempi ja ajo-ominaisuuksiltaan täysin ylivertainen. Kevyen mutta silti jäykän runkonsa ansiosta se on vaivaton käsitellä ja silti helppo hallita kovassakin vauhdissa. Kicksparkin pystyy lisäksi jokainen muuntamaan käyttötarkoitukseensa ja omaan kokoonsa sopivaksi lukuisten lisävaruste- ja säätömahdollisuuksiensa ansiosta.

Kickspark MAXiin suosittelemme valitsemaan samantien mukaan myös muoviset jalakset, jotka on helppo painaa kiinni kelkan metallijalasten alle. Pelkät metallijalakset sopivat hyvin kovaksi tamppautuneille alustoilla. Muovijalakset tarjoavat lisäliukua ja keventävät menoa, mikäli maassa on enemmän lunta. Valitse liukujalakset, jos liikut yleensä auratuilla teillä, tai hankijalakset mikäli lunta on usein enemmänkin tai kaipaat lisävakautta koirien kanssa menoon.

Kickspark Max potkukelkan ominaisuudet

  • paino vakiovarustein: 5,5 kg
  • kokonaispituus vakiojalaksin (yleisjalas): 152 cm 
  • jalasväli 38,5 cm, kok. leveys (ohjain) 49 cm 
  • astinlaudan koko: 29,5 x 3,5cm (siirrettävät, tulevat kelkan mukana) 
  • ohjaustangon korkeus säädettävissä: 73- 95 cm 
  • painorajoitus: 180 kg
  • potkijan suositeltu pituus: 120-195 cm
  • ikäsuositus: soveltuu kaikille

Kickspark Maxin toimitus

Toimitus Postin tai Matkahuollon noutopaikkaan sisältyy Traildogilla kelkan hintaan. Halutessasi voit valita kassasivulla kelkalle myös kotiin asti toimituksen, jonka lisäkulu on 9,90-14,90 € riippuen valitsemastasi kuljetusyhtiöstä ja -tavasta.
Myös noutomahdollisuus Traildogin omalta varastolta Espoon Kilosta.

Kickspark-kelkan kanssa yhteensuositellut tuotteet

Lisävarusteet koiran kanssa harrastaville:

Muovisten jalasten valinta Kicksparkkiin

Kickspark on vakiona varustettu yleisjalaksella, jota käytetään hyvin kovilla alustoilla kuten jäällä ja tiellä. Kovaksi tamppautunut maantie on niiden ominta toiminta-aluetta.

Jos liikut Kicksparkilla vähänkään pehmeämmällä alustalla: lumiset kävelytiet, latu-urat, jne. kannattaa Kicksparkkiin ehdottomasti ottaa myös muoviset jalakset, joiden ansiosta kelkka liukuu paremmin.

Hankijalas tai liukujalas on muovinen suksi, joka painetaan kiinni yleisjalakseen. Nämä muovijalakset kantavat potkijaa pehmeämmilläkin alustoilla, aina hiihtoladuista moottorikelkkauriin. Jalaksia voi myös halutessaan voidella kuten suksia.

Kickspark valjakkourheilukilpailuiden kelkkaluokassa

Valjakkourheilukilpailuissa kelkan tulee olla metallirunkoinen (kuten Kickspark), ja kelkka tulee sääntöjen mukaan varustaa muovijalaksilla sekä jarrulla. Koira on kiinnitettävä kelkkaan täyteen mittaan venytettynä min. 2,5 ja max. 3,5m pituisella joustavalla vetonarulla.

Pituus:
153 cm
Korkeus:
20 cm
Leveys:
60 cm
Paino:
5.9 kg