Kong H2O Insulated Stainless Steel Water Bottle 700 ml
Kong H2O Insulated Stainless Steel Water Bottle 700 ml Kong H2O Insulated Stainless Steel Water Bottle 700 ml Kong H2O Insulated Stainless Steel Water Bottle 700 ml Kong H2O Insulated Stainless Steel Water Bottle 700 ml Kong H2O Insulated Stainless Steel Water Bottle 700 ml

Kong H2O Insulated Stainless Steel Water Bottle 700 ml

H2O4K9
26,90 €
Sisältää alv. 24 %

Erittäin kätevä juomapullon ja koiran vesikupin yhdistelmä - silikonipäällysteinen versio.

Kong H2O Insulated Stainless Steel Water Bottle 750ml juomapullon ja vesikupin yhdistelmä on helppo ottaa mukaan ja tekee veden tarjoamisesta ulkoillessa tai matkustaessa koiralle helpompaa!

Pullon korkki toimii vesikuppina ja sen muotoilun ansiosta koira voi juoda helposti ja luonnollisesti. Pullossa on leveä suuaukko, jotta kuppiin jääneen veden saa kätevästi takaisin pulloon.

Ohut silikonimuovisuojus eristää hiukan, joten vesi pysyy kesäisin viileämpänä pidempään ja suuaukosta mahtuu tiputtelemaan myös jääpaloja. Talvella vesi taas ei jäädy ihan yhtä nopeasti kuin ilman silikonisuojusta. Termospullo tämä ei kuitenkaan ole. Silikonisuojus suojaa pulloa toki myös kolhuilta - sekä säästää koiran hampaita, mikäli koirasi tykkää kannella omaa vesipulloaan lenkeillä.

Kong H2O-vesipullot on valmistettu samoista materiaaleista kuin ihmisille tarkoitetut pullot: pullo elintarvikehyväksytystä ruostumattomasta teräksestä ja korkki BPA-vapaasta muovista.

Pullot ovat erittäin kestäviä materiaalien ja yksinkertaisen rakenteensa ansiosta. Niissä ei ole saranoita, taittuvia tai kääntyviä helposti rikkoutuvia osia. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut pullot on valmistettu rajuun käyttöön.  Kierteellinen korkki on helppo avata ja sulkea käden käänteessä, ja pullon saa ripustettua mukana tulevalla karabiinilla esimerkiksi reppuun.

Kerran kokeiltuasi ei ole paluuta entiseen!Paino:
300 g