Kong H2O Stainless Steel Water Bottle 750 ml
Kong H2O Stainless Steel Water Bottle 750 ml Kong H2O Stainless Steel Water Bottle 750 ml Kong H2O Stainless Steel Water Bottle 750 ml Kong H2O Stainless Steel Water Bottle 750 ml Kong H2O Stainless Steel Water Bottle 750 ml Kong H2O Stainless Steel Water Bottle 750 ml

Kong H2O Stainless Steel Water Bottle 750 ml

H2O4K9
22,90 €
Sisältää alv. 24 %

Erittäin kätevä juomapullon ja koiran vesikupin yhdistelmä. Jokaisen koiranomistajan must-have!

Kong H2O Stainless Steel Water Bottle 750 ml juomapullon ja vesikupin yhdistelmä on helppo ottaa mukaan ja tekee veden tarjoamisesta ulkoillessa tai matkustaessa koiralle helpompaa!

Kong -pullon korkki toimii vesikuppina ja sen muotoilun ansiosta koira voi juoda helposti ja luonnollisesti. Pullossa on leveä suuaukko jotta kuppiin jääneen veden saa kätevästi takaisin pulloon. 

Kong H2O-vesipullot on valmistettu samoista materiaaleista kuin ihmisille tarkoitetut pullot: pullo elintarvikehyväksytystä ruostumattomasta teräksestä ja korkki BPA-vapaasta muovista.

Pullot ovat erittäin kestäviä materiaalien ja yksinkertaisen rakenteensa ansiosta. Niissä ei ole saranoita, taittuvia tai kääntyviä helposti rikkoutuvia osia. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut pullot ovat valmistettu rajuun käyttöön. Kierteellinen korkki on helppo avata ja sulkea käden käänteessä, ja pullon saa ripustettua mukana tulevalla karabiinilla esimerkiksi reppuun.

Kerran kokeiltuasi ei ole paluuta entiseen!


Paino:
150 g