Leuchtie Plus valopanta
Leuchtie Plus valopanta Leuchtie Plus valopanta Leuchtie Plus valopanta Leuchtie Plus valopanta Leuchtie Plus valopanta Leuchtie Plus valopanta Leuchtie Plus valopanta Leuchtie Plus valopanta Leuchtie Plus valopanta

Leuchtie Plus valopanta

Leuchtie
45,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Leuchtie Plus on erittäin kirkas ja vedenkestävä LED-valopanta. Paloaika jopa 100 tuntia. Huippulaadukas Leuchtie on valmistettu Saksassa.

Saatavuus yli 5 kpl

Muiden kuin varastossamme olevien värien ja kokojen toimitusaika tilauksesta noin 2 viikkoa.


Leuchtie on innovatiivinen, pitkäikäinen ja erittäin helppokäyttöinen LED-valopanta.

Leuchtie Plus -mallissa on viisi kirkasta LEDiä, jotka palavat kirkkaana tasaisesti (ei siis ärsyttävää vilkkumista).

Miksi valita Leuchtie Plus?

  • Erittäin kirkas
  • Näkyy joka suuntaan viiden LED-valon ansiosta
  • Pitkä paloaika, jopa 100 h (yhdellä AAA-paristoparilla)
  • 100 % vedenpitävä
  • Helppokäyttöinen: ainutlaatuinen automaattinen on-off-kytkinsensori
  • Kestävä ja luotettava
  • Valmistettu Saksassa korkealla laadulla
  • Leuchtie ei ole kertakäyttötavaraa, se on kestävä ja siihen on saatavilla varaosia!
  • työ- ja viranomaiskoirien suosima huomiovalo: kestää vaativaakin käyttöä

Leuchtie-valopannan käyttö

Leuchtie-valopannan käyttö on helppoa; panta on OFF-tilassa kun paristo-osa on ylöspäin ja ON-tilassa kun paristo-osan kääntää alaspäin. Toimintaidea perustuu paristo-osan sisällä olevaan automaattiseen ON-OFF-katkaisimeen. Valopannassa ei siis ole ylimääräisiä kytkimiä eikä sitä tarvitse turhaan availla. OFF-tila tulee käyttöön, kun pannan paristo-osa on ollut ylöspäin noin 1 minuutin ajan.

Leuchtie-valopanta on 100% vesitiivis eli koira voi vaikka uida pannan kanssa. Se on valmistettu Saksassa kosteutta ja likaa hylkivästä materiaalista.

Paristo

Leuchtie Plus -valopanta toimii kahdella AAA-paristolla ja toiminta-aika yhdellä paristoparilla on jopa 100 tuntia. Kun valopanta alkaa himmenemään, tulee siihen vaihtaa paristot ja näin panta loistaa jälleen kirkkaasti.

Pannan mukana tulee kiinnityslenkki, jolla Leuchtien voi halutessaan varmuudeksi kiinnittää tavalliseen kaulapantaan tai valjaisiin kiinni. Tämä on hyvä tehdä etenkin siinä tapauksessa, mikäli ostaa nuorelle koiralle kasvuvaralla olevan Leuchtien.

Värin valinta

Värin valinnassa on hyvä ottaa huomioon se, onko koira usein lähellä itseäsi tai onko sillä lyhyt turkki (hiukan vähemmän kirkkaita värejä ovat esim. punainen, oranssi ja pinkki) vai onko koira usein kauempana/irti tai pitkäkarvainen (kirkkaimpia värejä ovat vihreä läpinäkyvällä muovilla, turkoosi, neonvihreä ja laventeli läpinäkyvällä muovilla).

Koon valinta

Leuchtie -valopanta asetetaan koiralle pujottamalla se pään yli. Siten koon valinta tehdään pään ympärysmitan mukaan, ei kaulan. 

1. Mittaa ympärysmitta koiran pään leveimmästä kohtaa, yleensä korvien edestä.
2. Valitse Leuchtien koko lähimpää tätä mittaa. Jos koirasi on kokojen välissä, kannattaa yleensä valita pienempi koko.


Leuchtiesta on saatavilla myös: