Leuchtie Pro Easy Charge valopanta
Leuchtie Pro Easy Charge valopanta Leuchtie Pro Easy Charge valopanta Leuchtie Pro Easy Charge valopanta Leuchtie Pro Easy Charge valopanta Leuchtie Pro Easy Charge valopanta Leuchtie Pro Easy Charge valopanta Leuchtie Pro Easy Charge valopanta

Leuchtie Pro Easy Charge valopanta

Leuchtie
54,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Leuchtie Pro Easy Charge on erittäin kirkas, vedenkestävä ja ladattava LED-valopanta. Paloaika jopa 120 tuntia. Huippulaadukas Leuchtie on valmistettu Saksassa.

Saatavuus yli 5 kpl

Muiden kuin varastossamme olevien värien ja kokojen toimitusaika-arvio tilauksesta noin 2 viikkoa.

Leuchtie Pro Easy Charge on innovatiivinen, pitkäikäinen ja erittäin helppokäyttöinen ladattava LED-valopanta koiralle. Pro Easy Charge on Leuchtien uusin malli.

Leuchtie Pro Easy Charge -mallissa on viisi kirkasta LEDiä, jotka palavat kirkkaana tasaisesti (ei siis ärsyttävää vilkkumista). Paloaika yhdellä latauksella on jopa 120 tuntia. Lisäksi Leuchtie on täysin vedenpitävä. 

Miksi valita Leuchtie Pro Easy Charge?

  • Erittäin kirkas
  • Näkyy joka suuntaan viiden kirkkaan led-valon ansiosta
  • Ladattava: USB-laturi kiinnittyy pantaan magneetilla, jotta pantaan ei tarvita kosteusherkkää latausporttia.
  • Pitkä paloaika, jopa 120 h yhdellä latauksella (120 h: green/transparent, 50 h: red ja sunset orange)
  • Helppokäyttöinen: ainutlaatuinen automaattinen on-off-kytkinsensori
  • 100 % vedenpitävä
  • Kestävä ja luotettava
  • Valmistettu Saksassa korkealla laadulla
  • Leuchtie ei ole kertakäyttötavaraa, se on kestävä ja siihen on saatavilla varaosia. Myös vaihtoakkuja.
  • Työ- ja viranomaiskoirien suosima huomiovalo: kestää vaativaakin käyttöä!

Leuchtie-valopannan käyttö
Valopannan käyttö on helppoa; panta on OFF-tilassa kun paristo-osa on ylöspäin ja ON-tilassa kun paristo-osan kääntää alaspäin. Toimintaidea perustuu paristo-osan sisällä olevaan automaattiseen ON-OFF-katkaisimeen. Valopannassa ei siis ole ylimääräisiä kytkimiä eikä sitä tarvitse turhaan availla. OFF-tila tulee käyttöön (eli valo sammuu), kun pannan paristo-osa on ollut ylöspäin (tai vaakatasossa) noin 1 minuutin ajan.

Valopanta on 100% vesitiivis eli koira voi vaikka uida pannan kanssa. Se on valmistettu Saksassa kosteutta ja likaa hylkivästä materiaalista.

Lataus
Leuchtie Pro Easy Charge -valopanta toimii ladattavalla akulla ja toiminta-aika täyteen ladattuna on noin 120 tuntia (green transparent) tai 50 tuntia (red & orange). Kahden tunnin päivittäisellä käytöllä panta palaa siis jopa 2 kuukautta yhdellä latauksella. Kun valopanta alkaa himmenemään, se on helppo ladata ja näin panta loistaa jälleen kirkkaasti. Leuchtie suosittelee lataamaan akut 10-15 tunnin käytön jälkeen, jolloin panta loistaa aina täydellä teholla ja on valmiina pitkäänkin käyttöön. Akut (2 kpl) on helposti vaihdettavissa, mikäli tarve vaatii. Akut ladataan mukana tulevalla laturilla, joka toimii magneettikontaktilla - panta vain asetetaan laturin päälle latautumaan eli akkuja ei tarvitse irroittaa latauksen ajaksi.

Pannan mukana tulee kiinnityslenkki, jolla Leuchtien voi halutessaan varmuudeksi kiinnittää tavalliseen kaulapantaan tai valjaisiin kiinni. Tämä on hyvä tehdä etenkin siinä tapauksessa, mikäli ostaa nuorelle koiralle kasvuvaralla olevan Leuchtien.

Värin valinta
Värin valinnassa on hyvä ottaa huomioon se, onko koira usein lähellä itseäsi tai onko sillä lyhyt turkki (punainen tai oranssi panta) vai onko koira usein kauempana/irti tai pitkäkarvainen (kirkkain väri on vihreä läpinäkyvällä muovilla). Kaikki värit ovat kuitenkin kirkkaita ja panta näkyy hyvin joka suuntaan. HUOM: Vihreän pannan materiaali on kirkasta muovia, se on siis "väritön", kun valo ei pala.

Koon valinta
Leuchtie -valopanta asetetaan koiralle pujottamalla se pään yli. Siksi koon valinta tehdään pään ympärysmitan mukaan, ei kaulan. 

1. Mittaa ympärysmitta koiran pään leveimmästä kohtaa, yleensä korvien edestä.
2. Valitse Leuchtien koko lähimpää tätä mittaa. Jos koirasi on kokojen välissä, kannattaa yleensä valita pienempi koko (kunhan panta mahtuu koirasi pään yli).


Leuchtiesta on saatavilla myös: