Leuchtie Pro Easy Charge valopanta
Leuchtie Pro Easy Charge valopanta Leuchtie Pro Easy Charge valopanta Leuchtie Pro Easy Charge valopanta Leuchtie Pro Easy Charge valopanta Leuchtie Pro Easy Charge valopanta Leuchtie Pro Easy Charge valopanta Leuchtie Pro Easy Charge valopanta

Leuchtie Pro Easy Charge valopanta

Leuchtie
54,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Leuchtie Pro Easy Charge on erittäin kirkas, vedenkestävä ja ladattava LED-valopanta. Paloaika jopa 120 tuntia. Huippulaadukas Leuchtie on valmistettu Saksassa.

Leuchtie Pro Easy Charge on innovatiivinen, pitkäikäinen ja erittäin helppokäyttöinen ladattava LED-valopanta koiralle. Pro Easy Charge on Leuchtien uusin malli.

Leuchtie Pro Easy Charge -mallissa on viisi kirkasta LEDiä, jotka palavat kirkkaana tasaisesti (ei siis ärsyttävää vilkkumista). Paloaika yhdellä latauksella on jopa 120 tuntia. Lisäksi Leuchtie on täysin vedenpitävä. 

Miksi valita Leuchtie Pro Easy Charge?

 • Erittäin kirkas
 • Näkyy joka suuntaan viiden kirkkaan led-valon ansiosta
 • Ladattava: USB-laturi kiinnittyy pantaan magneetilla, jotta pantaan ei tarvita kosteusherkkää latausporttia. Laturi tulee pannan mukana, mutta latureita on saatavilla myös erikseen.
 • Pitkä paloaika, jopa 120 h yhdellä latauksella (120 h: green/transparent, 50 h: red ja sunset orange)
 • Helppokäyttöinen: ainutlaatuinen automaattinen on-off-kytkinsensori
 • 100 % vedenpitävä
 • Kestävä ja luotettava
 • Valmistettu Saksassa korkealla laadulla
 • Leuchtie ei ole kertakäyttötavaraa, se on kestävä ja siihen on saatavilla varaosia. Myös vaihtoakkuja.
 • Työ- ja viranomaiskoirien suosima huomiovalo: kestää vaativaakin käyttöä!

Leuchtie-valopannan käyttö

Valopannan käyttö on helppoa; panta on OFF-tilassa kun paristo-osa on ylöspäin ja ON-tilassa kun paristo-osan kääntää alaspäin. Toimintaidea perustuu paristo-osan sisällä olevaan automaattiseen ON-OFF-katkaisimeen. Valopannassa ei siis ole ylimääräisiä kytkimiä eikä sitä tarvitse turhaan availla. OFF-tila tulee käyttöön (eli valo sammuu), kun pannan paristo-osa on ollut ylöspäin (tai vaakatasossa) noin 1 minuutin ajan.

Valopanta on 100% vesitiivis eli koira voi vaikka uida pannan kanssa. Se on valmistettu Saksassa kosteutta ja likaa hylkivästä materiaalista.

Lataus
Leuchtie Pro Easy Charge -valopanta toimii ladattavalla akulla ja toiminta-aika täyteen ladattuna on noin 120 tuntia (green transparent) tai 50 tuntia (red & orange). Kahden tunnin päivittäisellä käytöllä panta palaa siis jopa 2 kuukautta yhdellä latauksella. Kun valopanta alkaa himmenemään, se on helppo ladata ja näin panta loistaa jälleen kirkkaasti. Leuchtie suosittelee lataamaan akut 10-15 tunnin käytön jälkeen, jolloin panta loistaa aina täydellä teholla ja on valmiina pitkäänkin käyttöön. Akut (2 kpl) on helposti vaihdettavissa, mikäli tarve vaatii. Akut ladataan mukana tulevalla laturilla, joka toimii magneettikontaktilla - panta vain asetetaan laturin päälle latautumaan eli akkuja ei tarvitse irroittaa latauksen ajaksi.

Leuchtie-valopannan koon valinta

Leuchtie -valopanta asetetaan koiralle pujottamalla se pään yli. Siten koon valinta tehdään pään ympärysmitan mukaan, ei kaulan. 

1. Mittaa tiivis ympärysmitta koiran pään leveimmästä kohtaa, yleensä korvien edestä. Katso mallia alla olevasta kuvasta.
2. Valitse Leuchtien koko lähimpää tätä mittaa. Jos koirasi on kokojen välissä, kannattaa yleensä valita pienempi koko.

Jos koirasi korvat eivät ole erityisen suuret ja ulkonevat, ei Leuchtien koon valinnassa kannata huomioida niitä. Leuchtien koko kannattaa valita sen verran pieneksi, ettei panta pääse itsestään valumaan korvien yli vaikka koira haistelisi maata. 

Pannan mukana tulee kiinnityslenkki, jolla Leuchtien voi halutessaan varmuudeksi kiinnittää tavalliseen kaulapantaan tai valjaisiin kiinni. Tämä on hyvä tehdä etenkin siinä tapauksessa, mikäli ostaa nuorelle koiralle kasvuvaralla olevan Leuchtien.

Alla näet osviittaa antavan taulukon esimerkkiroduilla. Jos mitenkään mahdollista, mittaa silti aina kyseinen koira ennen tilaamista, sillä yksilöiden välillä on eroja.

MalliKokoEsimerkkikäyttäjä
Leuchtie Mini25 ja 27,5chihuahua

30 ja 32,5parson, sheltti
Leuchtie Plus /
Leuchtie Pro Easy Charge
35 / 37,5whippet, kettuterrieri, (pieni) lagotto

40 / 42,5bordercollie, spanielit, espanjanvesikoira

45 / 47,5dalmatialainen, setteri, saksanseisoja, labradori

50 / 52,5kultainennoutaja, saksanpaimenkoira, (iso) labradori

55 / 57,5hovawart, rhodesiankoira

60rottweiler, berninpaimenkoira


Leuchtien värin valinta

Kaikki Leuchtie-pannat sävystä riippumatta näkyvät erinomaisesti pimeässä, joten sen suhteen voit huoletta valita itseäsi eniten miellyttävän värin. 

Tummempisävyinen muovikuori kuitenkin sävyttää LEDien kirkasta valoa jonkin verran läpinäkyvää tai vaaleasävyistä muovikuorta enemmän. Värin valinnassa voi siis olla hyvä ottaa huomioon nämä seikat:

 • Jos koirasi kulkee useimmiten lähellä itseäsi ja sillä on lyhyt turkki, voi hiukan vähemmän kirkas sävy olla omille silmillesi miellyttävämpi pimeässä. Tällaisia värejä ovat punainen ja oranssi.
 • Jos koirasi kulkee usein vapaana ja kauempana sinusta tai on pitkäkarvainen, haluat kenties maksimoida valon kirkkauden. Kirkkain väri Pro Easy Chargessa on vihreä läpinäkyvässä muovikuoressa (green / transparent).

Leuchtiesta on saatavilla myös:

Paino:
200 g