Non-stop dogwear Long Distance Bootie, 4 kpl
Non-stop dogwear Long Distance Bootie, 4 kpl Non-stop dogwear Long Distance Bootie, 4 kpl Non-stop dogwear Long Distance Bootie, 4 kpl Non-stop dogwear Long Distance Bootie, 4 kpl Non-stop dogwear Long Distance Bootie, 4 kpl Non-stop dogwear Long Distance Bootie, 4 kpl

Non-stop dogwear Long Distance Bootie, 4 kpl

Non-stop dogwear
9,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Erittäin kevyet tossut lumelle. Joustava tarranauhakiristys takaa jalassa pysymisen vauhdikkaallakin koiralla. Myydään aina 4 kappaleen paketissa.

Saatavuus yli 5 pkt

Lumelle tarkoitetut, erittäin kevyet ja edulliset kangastossut. Distance Bootie -tossut ovat koiralle todella huomaamattomat tassuissa eivätkä häiritse tassun normaalia liikkumista. Tarranauha on joustavaa, joten tossun saa napakasti koiran ranteen ympäri. Valjakkokoirien suosima tossu!

  • ohut kangas suojaa lumelta, jäältä ja pakkaselta
  • kulutuskestävyys riippuu harrastettavasta aktiviteetista: voimakkaalla, juoksevalla koiralla tossu kestää luonnollisestikin vähemmän aikaa kuin kävelevällä kevyemmällä koiralla. Distance Bootie -tossut eivät juurikaan kestä esim. hiekoitussoran aiheuttamaa kulutusta
  • Non-stopin Long Distance -tossujen etuna on keveys, ohut kangas ei vaikuta koiran normaaliin askellukseen.
  • Koko: Mittataulukossa on ilmoitettu tossun leveys (litteänä). Esim. seisojaurokselle sopiva koko on usein L.
  • Vinkki useiden valjakkokoirien omistajille: tuotteesta on saatavilla myös 100 tossun tukkupakkaus.

Koon määrittäminen
Mittaa koirasi käpälän leveimmästä kohtaa sen ympärysmitta, niin että koira seisoo (eli että tassulla on painoa). Jaa tämä mitta kahdella ja vertaa tossujen leveyteen. Ota huomioon, että koiran etutassut ovat usein leveämmät kuin takatassut. Rajatapauksissa valitse mieluummin isompi tossu (koiran tassulla täytyy olla tilaa leventyä askeltaessa). Vinkki: jos sinulla ei ole taipuisaa mittanauhaa, käytä koiran tassun ympäryksen mittaamiseen esim. narua ja normaalia viivotinta.

KokomerkintäTossun leveys (litteänä)Tossun korkeusRotuesimerkki
XS7 cm10 cmkääpiövillakoira
S8 cm12 cmcockerspanieli
M9 cm13 cmbordercollie, vizla
L10 cm14 cmsaksanseisoja
XL11 cm15 cmsaksanpaimenkoira


Jos kaipaat astetta kulutuskestävämpää mutta silti kevyttä kankaista tossua, kannattaa tutustua esim. hiukan paksumpiin Dragråttan VIP Universal -tossuihin.