Lumac Sledding Helium Line
Lumac Sledding Helium Line Lumac Sledding Helium Line Lumac Sledding Helium Line Lumac Sledding Helium Line

Lumac Sledding Helium Line

Lumac Sledding
31,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Huippulaadukkaalla joustolla oleva kevyt, vain 95 grammaa painava vetoliina. Sopii erityisesti canicrossiin.

Saatavuus 3 kpl

Lumac Sledding Helium: erittäin kevyt koirajuoksuliina, jonka jousto-ominaisuudet ovat vertaansa vailla.

Euroopassa suunniteltu ja kokonaan valmistettu Helium -vetoliina on super kevyt: paino vain 95 grammaa. Keveydestään huolimatta Heliumin jousto on huippuluokkaa. Napakka, laadukas jousto mahdollistaa erittäin pitkän joustomatkan: 100 cm pitkä Helium on venytettynä 195 cm pitkä. 

Helium on aktiivikisaajan valinta mutta pitkän joustomatkan ansiosta se on erittäin miellyttävä liina myös sellaisten koirien kanssa, jotka eivät välttämättä vedä jatkuvasti liina täysin kireällä: lyhyeksi kuroutuva joustoliina ei sotkeudu juoksijan/kävelijän jalkoihin.

  • Helium-liina täyttää koirajuoksukilpailuiden sääntövaatimukset.
  • Euroopassa kokonaan eurooppalaisista materiaaleista usean vuoden suunnittelutyön tuloksena valmistettu 
  • Erinomainen, napakka jousto pitkällä joustomatkalla
  • Asteittainen, venytyksen myötä voimistuva jousto pehmentää nykäyksiä tehokkaasti (noin 25 kilon vastusvoima täydessä venytyksessä ja noin 18 kilon vastusvoima 90 % venytyksessä)
  • Liinan juoksijan puoleisessa päädyssä n. 2 cm pitkä lenkki, josta liinan voi kiinnittää vetovyössä olevaan lukkoon tai avokoukkuun
  • HUOM: liinassa ei ole valmiiksi mukana lukkoa. Lumac Sledding Helium on suunniteltu niin, että koiran puoleisessa päässä olevaan narulenkkiin on helppo yhdistää haluamansa lukko. Vaihtoehtoisesti Helium-liina on helppo pujottaa suoraan kiinni koiran valjaisiin. Tämä ratkaisu on mukava erityisesti sellaisille koirille, jotka häiriintyvät lukon painosta/heilumisesta selän takana.
  • Suosittu valinta Heliumin kanssa on esimerkiksi pronssinen Kong -pistoolilukko tai Non-stop dogwear CaniX Belt Carabiner. Tutustu tästä koko lukkovalikoimaamme.