Lumac Sledding Mono Line
Lumac Sledding Mono Line Lumac Sledding Mono Line Lumac Sledding Mono Line Lumac Sledding Mono Line Lumac Sledding Mono Line

Lumac Sledding Mono Line

Lumac Sledding
42,90 €
Sisältää alv. 24 %

Huippulaadukkaalla joustolla oleva kevyt vetoliina mm. koirapyöräilyyn, -hiihtoon ja retkeilyyn.

Heti saatavilla 4 kpl

Lumac Sledding Mono Line: kevyt vetoliina, jonka jousto-ominaisuudet ovat vertaansa vailla. Pyöräilyyn, polkujuoksuun tai retkeilyyn sopiva pituus.

Euroopassa suunniteltu ja kokonaan valmistettu Mono-vetoliina, jonka napakka, laadukas jousto mahdollistaa erittäin pitkän joustomatkan. Liinan pituus on venytettynä noin 2.9 metriä eli Mono sopii mainiosti esimerkiksi koirahiihtoon ja koirapyöräilyyn. Mono-liinan toisessa päädyssä on kangaslenkit, joita käyttämällä liinan pituutta voi säätää halutessaan hiukan lyhyemmäksi.

Pitkän joustomatkan ansiosta Mono käy vetourheilukäytön lisäksi mainiosti myös esim. koiran kanssa lumikenkäilyyn tai muuhun retkeilyyn: liina ei pääse sotkeutumaan herkästi jalkoihin vaikka koira siirtyisi lähemmäs ihmistä.

Lumac Mono Line ominaisuudet:

  • Euroopassa kokonaan eurooppalaisista materiaaleista usean vuoden suunnittelutyön tuloksena valmistettu 
  • Erinomainen, napakka jousto pitkällä joustomatkalla
  • Pituus venyttämättömänä noin 1.6 m, venytettynä 2.87 m
  • Mono-liinassa on kaksi eri jousto-osuutta: herkempi ja jämäkämpi. Näin liina myötää herkästi koiran liikkeitä, mutta jousto ei pääse loppumaan kesken isoillakaan koiralla tai voimakkaissakaan nykäyksissä, esim. lähtötilanteissa.
  • Asteittainen, venytyksen myötä voimistuva jousto pehmentää nykäyksiä tehokkaasti.
  • Liinan toisessa päädyssä n. 7 cm pitkä narulenkki, josta liina voidaan kiinnittää koiran valjaisiin lukolla tai ilman.
  • Toisessa päädyssä leveämmät kangaslenkit: liinan pituutta voi hienosäätää näiden lenkkien avulla.
  • HUOM: liinassa ei ole valmiiksi mukana lukkoa. Lumac Sledding Mono Line on suunniteltu niin, että koiran puoleisessa päässä olevaan narulenkkiin on helppo yhdistää haluamansa lukko. Vaihtoehtoisesti Mono-liina on helppo pujottaa suoraan kiinni koiran valjaisiin. Tämä ratkaisu on mukava erityisesti sellaisille koirille, jotka häiriintyvät lukon painosta/heilumisesta selän takana.
  • Suosittu valinta Heliumin kanssa on esimerkiksi pronssinen Kong -pistoolilukko tai Non-stop dogwear CaniX Belt Carabiner. Tutustu tästä koko lukkovalikoimaamme.
  • Lumac Sleddingiltä löytyy myös lyhyempi Lumac Helium -liina, jonka pituus on optimaalisempi koirajuoksuun.

Lumac Mono vetoliina kahdelle koiralle?

Lumac Monon muutat helposti kahden koiran liinaksi yhdistämällä siihen Lumac Rope Pro Twin -jakajan. Fiksu yhdistelmä silloinkin, jos harrastat välillä yhden, välillä kahden koiran kanssa. Liina ja jakaja on helppo kiepsauttaa yhteen kiinnityslenkeistä, jolloin välissä ei ole ärsyttäviä heiluvia lukkoja.