MUSH Hellä Freeze-Dried Kana
MUSH Hellä Freeze-Dried Kana

MUSH Hellä Freeze-Dried Kana

MUSH
17,90 €
Sisältää alv. 14 %

Mush Hellä Freeze Dried Kana on painoltaan superkevyttä pakastekuivattua raakaruokaa. Loistava koiran ruokavalinta vaelluksille ja reissuun.

MUSH Hellä Freeze-Dried Kana on helposti sulavaa pakastekuivattu täysravinto, joka ei paljoa rinkassa paina! Herkkävatsaisillekin sopiva.

VAISTO pakastekuivattu ruoka on täydellistä reissuruokaa: ravinnerikas mutta painoltaan erittäin kevyt täysravinto, jota voit syöttää pelkästään taikka korvata sillä osan painavammasta ruuasta.

Se sopii mainiosti raakaruokaa tottumaan syöneille koirille reissuihin, joissa pakastelihaa ei voida pitää mukana. Pakastekuivattu ruoka on helppo ottaa mukaan, koska se painaa vähän, vie vähän tilaa ja on lisäksi kuivaa. Annostele ruokakulhoon, lisää vettä, odota viisi minuuttia ja ateria on valmis.

Pakastekuivattua rehua ei kypsennetä ja sen ansiosta ruoan ravinteet ovat helposti hyödynnettävissä.

MUSH Hellä Freeze-Dried Kana on luuton ja sisältää vain yhtä proteiinilähdettä, joten se on erinomainen vaihtoehto koirille, joilla on allergioita tai herkkä vatsa. Se on ihanteellinen myös toipuville koirille, kuntoutukseen ja painonhallintaan.

MUSH Hellä Freeze-Dried Kana sisältää lihan lisäksi fermentoituja kasviksia, runsaasti hyödyllisiä maitohappobakteereja, omega 3 kala- ja oliiviöljyä ja kalsiumia kananmunankuorista. Tuote on tasapainotettu vitamiini- ja mineraalisekoituksella sekä huolellisesti valituilla yrtteillä ja kasveilla.

100 g tuotetta vastaa noin 300 g pakastettua raakaruokaa. 

Ainekset:

Broileri 90% (liha, -kivipiira, -maksa, -sydän), hapatetut kasvikset 5,8% (vesi, kaali, porkkana, punajuuri, lactobacillus fermentum, lactobacillus plantarum), vitamiini- ja hivenaine-esiseos 2% (kananmunan kuori, pellavansiemen, mallasjauhe, merilevä, panimohiiva, maitohorsma, voikukka, koivunlehti, nokkonen, porkkanarouhe), villikala-oliiviöljy 1,2%, kananmuna 1%.

Annostelu:

Anna koirallesi pakastekuivattua ruokaa päivittäinen ruoka-annos, joka vastaa noin n. 1 % koiran painosta. Esimerkiksi 10-kiloisen koiran päiväannos pakastekuivattua Vaisto-ruokaa olisi 100 grammaa. Määrä on ohjeellinen ja ravinnon tarpeeseen vaikuttavat monet asiat kuten mm. koiran aktiivisuus, aineenvaihdunta ja ikä. Tarkkaile koiraasi ja mukauta määrää koirasi tarpeiden mukaan.

Säilytys: 

Säilytetään huoneenlämmössä kosteudelta suojattuna. Tuote säilyy 18kk valmistuspäivästä.


Paino:
250 g