MUSH Hellä Freeze-Dried Nauta
MUSH Hellä Freeze-Dried Nauta

MUSH Hellä Freeze-Dried Nauta

MUSH
17,90 €
Sisältää alv. 14 %

Mush Hellä Freeze Dried Nauta on painoltaan superkevyttä pakastekuivattua raakaruokaa. Loistava koiran ruokavalinta vaelluksille ja reissuun.

MUSH Hellä Freeze-Dried Nauta on helposti sulavaa pakastekuivattu täysravinto, joka ei paljoa rinkassa paina! Herkkävatsaisillekin sopiva.

VAISTO pakastekuivattu ruoka on täydellistä reissuruokaa: ravinnerikas mutta painoltaan erittäin kevyt täysravinto, jota voit syöttää pelkästään taikka korvata sillä osan painavammasta ruuasta.

Se sopii mainiosti raakaruokaa tottumaan syöneille koirille reissuihin, joissa pakastelihaa ei voida pitää mukana. Pakastekuivattu ruoka on helppo ottaa mukaan, koska se painaa vähän, vie vähän tilaa ja on lisäksi kuivaa. Annostele ruokakulhoon, lisää vettä, odota viisi minuuttia ja ateria on valmis.

Pakastekuivattua rehua ei kypsennetä ja sen ansiosta ruoan ravinteet ovat helposti hyödynnettävissä.

MUSH Hellä Freeze-Dried Nauta on luuton ja sisältää vain yhtä proteiinilähdettä, joten se on erinomainen vaihtoehto koirille, joilla on allergioita tai herkkä vatsa. Hellä Freeze-dried Nauta sopii erinomaisesti työskenteleville, kilpaileville, vaeltaville tai muuten aktiivisille koirille.

MUSH Hellä Freeze-Dried Nauta sisältää lihan lisäksi fermentoituja kasviksia, runsaasti hyödyllisiä maitohappobakteereja, omega 3 kala- ja oliiviöljyä ja kalsiumia kananmunankuorista. Tuote on tasapainotettu vitamiini- ja mineraalisekoituksella sekä huolellisesti valituilla yrtteillä ja kasveilla.

100 g tuotetta vastaa noin 300 g pakastettua raakaruokaa.

Ainekset:

Nauta 90,5% (liha, maha, sydän, kurkkulukko, maksa), hapatetut kasvikset 5,8% (vesi, kaali, porkkana, punajuuri, lactobacillus fermentum, lactobacillus plantarum), vitamiini- ja hivenaine- esiseos 2,5% (kananmunan kuori, pellavansiemen, mallasjauhe, merilevä, panimohiiva, maitohorsma, voikukka, koivunlehti, nokkonen, porkkanarouhe), villikala-oliiviöljy 1,2%.

Annostelu:

Anna koirallesi pakastekuivattua ruokaa päivittäinen ruoka-annos, joka vastaa noin n. 1 % koiran painosta. Esimerkiksi 10-kiloisen koiran päiväannos pakastekuivattua Vaisto-ruokaa olisi 100 grammaa. Määrä on ohjeellinen ja ravinnon tarpeeseen vaikuttavat monet asiat kuten mm. koiran aktiivisuus, aineenvaihdunta ja ikä. Tarkkaile koiraasi ja mukauta määrää koirasi tarpeiden mukaan.

Säilytys: 

Säilytetään huoneenlämmössä kosteudelta suojattuna. Tuote säilyy 18kk valmistuspäivästä.


Paino:
250 g