MUSH Vaisto Sininen Freeze-Dried
MUSH Vaisto Sininen Freeze-Dried

MUSH Vaisto Sininen Freeze-Dried

MUSH
15,90 €
Sisältää alv. 14.00 %

Mush Vaisto Freeze Dried (nauta-kalkkuna-lohi) on painoltaan superkevyttä pakastekuivattua raakaruokaa. Loistava koiran ruokavalinta vaelluksille ja reissuun.

MUSH Vaisto Sininen Freeze-Dried (nauta-kalkkuna-lohi) on helposti sulava pakastekuivattu täysravinto, joka ei paljoa rinkassa paina! 

VAISTO pakastekuivattu ruoka on täydellistä reissuruokaa: ravinnerikas mutta painoltaan erittäin kevyt täysravinto, jota voit syöttää pelkästään taikka korvata sillä osan painavammasta ruuasta.

Se sopii mainiosti raakaruokaa tottumaan syöneille koirille reissuihin, joissa pakastelihaa ei voida pitää mukana. Pakastekuivattu ruoka on helppo ottaa mukaan, koska se painaa vähän, vie vähän tilaa ja on lisäksi kuivaa. Annostele ruokakulhoon, lisää vettä, odota viisi minuuttia ja ateria on valmis.

Pakastekuivattua rehua ei kypsennetä ja sen ansiosta ruoan ravinteet ovat helposti hyödynnettävissä.

MUSHin Vaisto -sarjan jokaisessa tuotteessa on kolmea erilaista proteiininlähdettä monipuolisen aminohappokoostumuksen takaamiseksi, luuta, sisäelimiä sekä hiukan vihanneksia ja öljyjä tukemaan ruoansulatusta ja varmistamaan kaikkien tärkeiden vitamiinien saanti. 

Vaisto Sininen Freeze-driedissa on hyvä rasvahappojen tasapaino, joten se soveltuu erityisen hyvin koirille, joilla on iho- ja/tai turkkiongelmia. Vaisto Sininen Freeze-driedin luumäärä on 8 % ja maksan määrä 5 %.

100 g tuotetta vastaa noin 300 g pakastettua raakaruokaa. Vaisto Freeze-Dried ruuat ovat saatavilla 250 g ja 800 g pussissa.

Ainekset:

Nauta 47 % (maha, liha, keuhko, sydän, maksa, munuainen, rusto), kalkkuna 38 % (liha, luu, rusto), lohi 10 % (lohi ruotoineen), kasvikset, hedelmät ja öljyt 5% (parsakaali, lehtisalaatti, omena, porkkana, kylmäpuristettu auringonkukkaöljy, camelinaöljy).

Annostelu:

Anna koirallesi pakastekuivattua ruokaa päivittäinen ruoka-annos, joka vastaa noin n. 1 % koiran painosta. Esimerkiksi 10-kiloisen koiran päiväannos pakastekuivattua Vaisto-ruokaa olisi 100 grammaa. Määrä on ohjeellinen ja ravinnon tarpeeseen vaikuttavat monet asiat kuten mm. koiran aktiivisuus, aineenvaihdunta ja ikä. Tarkkaile koiraasi ja mukauta määrää koirasi tarpeiden mukaan.

Säilytys: 

Säilytetään huoneenlämmössä kosteudelta suojattuna. Tuote säilyy 18kk valmistuspäivästä.


Paino:
800 g