Nite Ize RadDog All-in-One Collar + Leash
Nite Ize RadDog All-in-One Collar + Leash Nite Ize RadDog All-in-One Collar + Leash Nite Ize RadDog All-in-One Collar + Leash Nite Ize RadDog All-in-One Collar + Leash Nite Ize RadDog All-in-One Collar + Leash

Nite Ize RadDog All-in-One Collar + Leash

Nite Ize
39,90 €
Sisältää alv. 24 %

Super kätevä kaulapannan ja hihnan yhdistelmä. Pannan sisältä ulos kelautuva 90 cm talutin on aina käden ulottuvilla ja koira välittömästi kytkettävissä.

Nite Ize RadDog All-In-One: koiran kaulapanta ja hihna samassa. Kyllä, erittäin kätevää!

RadDog-pantahihnayhdistelmä on suunniteltu erityisesti koirille, joita voidaan valvotusti ulkoiluttaa vapaana. RadDog All-In-One panta sisältää sisäänrakennetun 91 cm:n pituisen kelatalutushihnan, joten koira voidaan ottaa nopeasti kytketyksi esimerkiksi vastaantulijoiden ja toisten koirien ohitustilanteissa tai liikennöityä aluetta lähestyttäessä. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi maastopyöräilijöille tai polkujuoksijoille, kun haluat pitää kätesi vapaana, mutta koiran välittömästi kytkettävissä.

Erittäin helppokäyttöinen! Sinun tarvitsee vain tarttua käsilenkkiin ja vetää talutinosa esille. Kun haluat laskea koiran taas vapaaksi, annat vain nauhan kelautua takaisin pannan sisään. Talutin kelautuu kangasosan sisään automaattisesti ja näkyville jää vain sen verran käsilenkkiä, että siitä saa otteen.

RadDog All-In-One on valmistettu kestävästä nylonkankaasta. Kangasosan sisällä on korkealaatuinen kelauslaite, "miniflexi", 91 cm:n narulla ja kevyellä käsilenkillä.

  • Taluttimen pituus 91 cm
  • Kestää kastumisen 
  • Pannassa myös metallinen D-lenkki, johon voit tarvittaessa kytkeä toisen, pidemmän taluttimen.
  • RadDog All-In-One kestää vetoa, mutta ei ole tarkoitettu koirille, jotka vetävät jatkuvasti ja/tai voimakkaasti taluttimessa tai joilla on erityisiä ongelmia esimerkiksi toisten koirien ohittamistilanteissa.
  • Tuote sopii erityisesti kuuliaisille koirille, jotka on opetettu liikkumaan ihmisen tai pyörän lähellä, josta ne ovat välittömästi kytkettävissä tarvittaessa.
  • Koot ja värit: M-koko 41-46 cm (punainen), L-koko 41-51 cm (sininen). Kaulapannan pituuden lisäksi ota koon valinnassa huomioon myös koirasi vahvuus. L-kokoisessa naru on paksumpaa (ja panta kokonaisuudessaan tämän vuoksi aavistuksen M-kokoista painavempi).
  • Valvothan koiraasi, kun pidät sitä irti RadDog-kaulapannassa. 
  • Älä päästä käsilenkistä irti, kun naru on täysin uloskelautuneena, vaan saata käsilenkki lähemmäs pantaa ennen irtipäästämistä.


Paino:
200 g
Samankaltaiset tuotteet