Non-stop dogwear canicross-paketti
Non-stop dogwear canicross-paketti Non-stop dogwear canicross-paketti Non-stop dogwear canicross-paketti Non-stop dogwear canicross-paketti

Non-stop dogwear canicross-paketti

169,90 €
Sisältää alv. 24 %

Koirajuoksupaketti sisältää laadukkaat vetovaljaat, erityisesti juoksuun suunnitellun vetovyön sekä joustavan vetonarun.

Non-stop Dogwearin koirajuoksupaketti sopii niin aloittelijalle kuin aktiiviselle kisaajalle. Juoksukäytön lisäksi mainio valinta myös koiran kanssa ulkoiluun ja retkeilyyn.

Mikäli lenkkikaverinasi on alle 15-kiloinen tai hyvin kevyesti vetävä koira, kannattaa tutustua myös pienten koirien canicross-pakettiimme, jossa vetoliinana on vähemmän jäykkä eli herkemmin myötäävä Non-stop Touring Bungee.

Non-stop canicross-pakettiin sisältyy:

Vetovyö:
Non-stop dogwear CaniX Belt -juoksuvyö on kehitelty erityisesti canicrossiin eli koirajuoksuun. Perinteisempiin vetovöihin verrattuna CaniX Belt antaa juoksijalle erinomaisesti tukea ja "nostetta" alhaalle sijoittuvan vetopisteen ansiosta.

CaniX Beltin ainutlaatuinen rakenne takaa selkäsi hyvinvoinnin ja auttaa ylläpitämään oikeanlaisen juoksutekniikan. Tämä on tärkeää paitsi terveydelle myös suorituskyvylle. Vyö on valmistettu täyttämään kaikki kilpailusäännökset, ja se on kehitetty yhteistyössä maailman parhaiden koirajuoksijoiden kanssa kaiken tasoisille koirajuoksijoille.

Valjaat: 
Non-stop dogwear Freemotion on huippusuosittu vetovaljas, joka sopii useimmille koiraroduille. Freemotion sopii hyvin erilaisiin vetolajeihin mutta suunniteltu erityisesti koirahiihtoa, kärryajoa ja koirajuoksua ajatellen. Näissä lajeissa veto tulee normaalisti yläviistosta. Freemotionit on kehittäneet valjakkourheilijat, jotka kilpailevat kansainvälisellä tasolla ja tämän vuoksi tuote on erittäin hyvin testattu käytännössä. 

Freemotion-valjaat jättävät koiran hengitystiet vapaiksi. Hyvien säätömahdollisuuksien ansiosta sopii useimmille koiraroduille! Katso valjaiden mittataulukko Freemotionin tuotesivulta.

Joustava vetonaru:
Non-stop dogwear Bungee Leash -vetonaru tarjoaa mukavuutta sekä sinulle että koirallesi. Joustava vetonaru on ehdoton varuste vetourheilulajeja harrastettaessa mutta on erinomainen nykäyksien vaimentaja myös arkiulkoilussa ja vaelluksilla. Bungee Leash on valmistettu joustavasta ydinmateriaalista, joka vaimentaa hyvin äkilliset nykäisyt, sekä tukevasta ja kestävästä ulkokuoresta. Non-Stopin Bungee Leash säilyttää hyvän elastisuuden todella pitkään! Kestävä ja kevyt ruuviportillinen alumiinilukko.

Bungee Leash vetoliinan pituuden valinta

  • 2 metrin pituinen vetonaru sopii erinomaisesti koirajuoksuun, vaellukseen ja kävelyyn. Suosittu valinta erityisesti mikäli ohitustilanteita tulee lenkkien aikana usein.
  • 2.8 metrin pituinen Bungee Leash on toimiva valinta koirapyöräilyyn, kärryajoon ja koirahiihtoon sekä vaelluksille pidempää liinaa kaipaaville. Pidempi liina on hyvä valinta myös niille, jotka polkujuoksevat koiran kanssa.