Non-stop dogwear canicross-paketti
Non-stop dogwear canicross-paketti Non-stop dogwear canicross-paketti Non-stop dogwear canicross-paketti Non-stop dogwear canicross-paketti

Non-stop dogwear canicross-paketti

139,00 €

Koirajuoksupaketti sisältää laadukkaat vetovaljaat, vetovyön sekä joustavan vetonarun

Saatavuus 7 kpl

Non-stop Dogwearin koirajuoksupaketti sopii niin aloittelijalle kuin aktiiviselle kisaajalle.

Vetovyö

CaniX Belt -juoksuvyö on kehitelty erityisesti canicrossiin eli koirajuoksuun. Perinteisempiin vetovöihin verrattuna CaniX Belt antaa juoksijalle erinomaisesti tukea ja "nostetta" alhaalle sijoittuvan vetopisteen ansiosta.

CaniX Beltin ainutlaatuinen rakenne takaa selkäsi hyvinvoinnin ja auttaa ylläpitämään oikeanlaisen juoksutekniikan. Tämä on tärkeää paitsi terveydelle myös suorituskyvylle. Vyö on valmistettu täyttämään kaikki kilpailusäännökset, ja se on kehitetty yhteistyössä maailman parhaiden koirajuoksijoiden kanssa kaiken tasoisille koirajuoksijoille.

Valjaat

Freemotion on huippusuosittu vetovaljas, joka sopii useimmille koiraroduille. Freemotion sopii hyvin erilaisiin vetolajeihin mutta suunniteltu erityisesti koirahiihtoa, kärryajoa ja koirajuoksua ajatellen. Näissä lajeissa veto tulee normaalisti yläviistosta. Freemotionit on kehittäneet valjakkourheilijat, jotka kilpailevat kansainvälisellä tasolla ja tämän vuoksi tuote on erittäin hyvin testattu käytännössä. 

Freemotion-valjaat jättävät koiran hengitystiet vapaiksi. Hyvien säätömahdollisuuksien ansiosta sopii useimmille koiraroduille!

Vetonaru

Bungee leash -vetonaru tarjoaa mukavuutta sekä sinulle että koirallesi. Joustava vetonaru on ehdoton varuste vetourheilulajeja harrastettaessa mutta on erinomainen nykäyksien vaimentaja myös arkiulkoilussa ja vaelluksilla. Bungee Leash on valmistettu joustavasta ydinmateriaalista, joka vaimentaa hyvin äkilliset nykäisyt, sekä tukevasta ja kestävästä ulkokuoresta. Non-Stopin Bungee Leash säilyttää hyvän elastisuuden todella pitkään! Muista tarkistaa vetonarusi elastisuus säännöllisesti.

2 metrin pituinen vetonaru sopii erinomaisesti koirajuoksuun, vaellukseen ja kävelyyn. 2.8 metrin pituinen Bungee Leash on parempi valinta koirapyöräilyyn, kärryajoon ja koirahiihtoon sekä vaelluksille pidempää liinaa kaipaaville.