Non-stop dogwear Bike Antenna -adapteri
Non-stop dogwear Bike Antenna -adapteri Non-stop dogwear Bike Antenna -adapteri Non-stop dogwear Bike Antenna -adapteri Non-stop dogwear Bike Antenna -adapteri

Non-stop dogwear Bike Antenna -adapteri

Non-stop dogwear
48,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kaulaputken ympärille asennettava vetoadapteri pyörään tai kickbikeen. Sopii myös pyöriin, joihin normaali runkokiinnitteinen vetoadapteri ei mahdu.

Heti saatavilla 3 kpl

Non-stop Bike Antenna -koiranjuoksutusadapteri estää vetonarun sotkeutumisen eturenkaaseen silloinkin, kun vetonaru pääsee löystymään. 

Bike Antenna -vetoadapteri asennetaan ohjaustangon alle, kaulaputken ympärille. Jousen saa tarvittaessa ruuvattua myös irti kannattimestaan. Bike Antenna -vetoadapteria voidaan käyttää niin polkupyörissä kuin potkupyörissäkin, joissa on normaali ohjainkannatin (alaspäin osoittavien, ns. dropper stemmillä varustettujen ohjaustankojen kanssa Bike Antenna ei sovi yhteen).

  • Vetoadapteria asennettaessa ohjaustangon alla tulee olla vähintään 10mm tilaa.
  • Soveltuu kaulaputkille, joiden halkaisija on 1 1/8" eli 28,6 mm.
  • Ei sovi yhteen Kickspark-potkukelkkojen kanssa.

HUOM:  Älä kiinnitä vetoliinaa adapterin päässä olevaan silmukkaan. Vetoliina kiinnitetään aina pyörän rungon ympärille. Käytä aina joustavaa vetoliinaa. Vetoadaptereiden ideana on kannatella vetoliinaa, eikä sitä ole suunniteltu siihen, että veto tulee itse jouseen. Adapterin kierrejousen tarkoituksena mahdollistaa adapterin taipuminen sivusuunnassa.

Non-stop dogwear Bike Antennan mitat:

  • pituus 63 cm
  • paino 246 g
  • 1 1/8" kaulaputkille

Katso asennusohje oheisesta videosta:


Tutustu myös sivuihimme: 


Pituus:
2 cm
Korkeus:
63 cm
Leveys:
4 cm
Paino:
246 g