Non-stop dogwear Combined Harness Pulkkavaljas
Non-stop dogwear Combined Harness Pulkkavaljas Non-stop dogwear Combined Harness Pulkkavaljas Non-stop dogwear Combined Harness Pulkkavaljas Non-stop dogwear Combined Harness Pulkkavaljas Non-stop dogwear Combined Harness Pulkkavaljas

Non-stop dogwear Combined Harness Pulkkavaljas

Non-stop dogwear
74,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Monipuolinen vetovaljas koiralle ahkion/pulkan vetämiseen tai muihin vetolajeihin. Loppuneiden kokojen toimitusaika-arvio tilauksesta n. 1.5 viikkoa.

Saatavuus 5 kpl

Combined Harness on suosittu, erittäin monipuolinen vetovaljas koiralle pulkan vetoon sekä muihin vetolajeihin. 

Mukana tulevien aisakiinnikeiden ansiosta Non-Stop Combined Harness sopii ahkion tai pulkan vetämiseen. Aisakiinnikesysteemin saa myös helposti irti, jolloin valjas toimii normaalin vetovaljaan tavoin muissakin valjakkourheilulajeissa.

Yhdistelmävaljaat on kehitetty Non-stop dogwearin Freemotion-valjaista.  Combined-valjaiden kaulakappale on vahvistettu siten, että valjaista tulee jäykemmät, jolloin paino jakautuu tasaisesti laajemmalle alueelle myös pulkkaa vetäessä.

Koko   Kaulanympärys

5    36-40 cm
6    40-44 cm
7    44-48 cm
8    48-52 cm
9    52-56 cm


Huom. Kaula-osan vahvikkeista johtuen Combined-valjaan kaulanympärys on mitaltaan napakampi kuin Non-stopin Freemotion-valjaassa. Ota tämä huomioon, mikäli koirallasi on ollut aiemmin myös Freemotionit.