Non-stop dogwear Combined Harness Pulkkavaljas
Non-stop dogwear Combined Harness Pulkkavaljas Non-stop dogwear Combined Harness Pulkkavaljas Non-stop dogwear Combined Harness Pulkkavaljas Non-stop dogwear Combined Harness Pulkkavaljas Non-stop dogwear Combined Harness Pulkkavaljas Non-stop dogwear Combined Harness Pulkkavaljas Non-stop dogwear Combined Harness Pulkkavaljas

Non-stop dogwear Combined Harness Pulkkavaljas

Non-stop dogwear
84,90 €
Sisältää alv. 24 %

Monipuolinen vetovaljas koiralle ahkion/pulkan vetämiseen tai muihin vetolajeihin. Aisojen kiinnitysosa on irroitettavissa.

Non-stop dogwear Combined Harness on suosittu, erittäin monipuolinen vetovaljas koiralle pulkan vetoon sekä muihin vetolajeihin. 

Mukana tulevien aisakiinnikeiden ansiosta Non-Stop Combined Harness sopii ahkion tai pulkan vetämiseen. Aisakiinnikesysteemin saa myös helposti irti, jolloin valjas toimii normaalin vetovaljaan tavoin muissakin valjakkourheilulajeissa kuten koirajuoksussa, -pyöräilyssä ja -hiihdossa..

Yhdistelmävaljaat on kehitetty Non-stop dogwearin Freemotion-valjaista.  Combined-valjaiden kaulakappale on vahvistettu siten, että valjaista tulee jäykemmät, jolloin paino jakautuu tasaisesti laajemmalle alueelle myös pulkkaa vetäessä.

HUOM: Kaula-osan vahvikkeista johtuen Combined-valjaan kaulanympärys on mitaltaan napakampi kuin Non-stopin Freemotion-valjaassa. Ota tämä huomioon, mikäli koirallasi on ollut aiemmin myös Freemotionit.

Vetovaljaan koon valinta:

Katso koiran kaulan mittausohje alta (mitta rintalastan kärjen yläreunalta*) ja vertaa sitä taulukosta löytyvään valjaan todelliseen kaula-aukon mittaan. Vetovaljaan kaula-aukon hyvä, tarpeeksi napakka, istuvuus on tärkeää, joten koon valinta lähtee liikkeelle siitä. Kun olet määrittänyt sopivan kaula-aukon koon, katso täsmääkö koiran paino kyseisen koon viitekehykseen. Jos olet epävarma koon valinnasta, laita viestiä asiakaspalveluumme, autamme mielellämme.
KokoKokomerkintäValjaan
kaula-aukko*
Rintaosan
pituus
Koiran
pannan-
ympärys
Koiran viitteellinen
paino
Rotuesimerkki
5punainen44 cm21.5 cm36-40 cm20-26 kgbordercollie
6sininen48 cm23 cm40-44 cm25-32 kgvizlauros, pointterinarttu, iso bordercollie
7valkoinen50 cm24 cm44-48 cm32-37 kgsaksanseisoja
8vihreä58 cm25 cm48-52 cm37-45 kgiso seisojauros, dobermanni
9oranssi60 cm26.5 cm52-56 cm45+ kgsaksanpaimenkoira, malamuuttiuros


Non-stop Freemotion / Combined -valjaan pukeminen/riisuminen

Pukemista helpottaa huomattavasti selän tarranauhan avaaminen. Pujota koiran pää valjaan kaula-aukosta. Tämä helpottuu, jos käännät valjaan kaula-aukon leveysuuntaan koiran päähän nähden. Sen jälkeen nostele etujalat yksitellen jalka-aukoista sisään. Sulje selän tarranauha ja kiristä kylkiremmit sopivaksi (niin että istuvat tiiviisti kylkiä vasten mutta eivät paina). Nostele varovasti koiran karvat ja "liikanahka" pois kaula-aukon alta, jotta valjas pääsee asettumaan hyvin paikoilleen. 

Valjas on uutena hiukan jäykkä, mutta notkistuu nopeasti käytössä, jolloin pukeminen ja riisuminenkin helpottuu. Riisuessa avaa taas selän tarranauha ja tarvittaessa löysää myös kylkiremmejä. Vedä valjas hiukan lähemmäs koiran niskaa, ja nostele etujalat pois jalka-aukoista. Käytössä notkistunut Freemotion tulee pois useimpien koirien päältä myös ilman jalkojen nostelua: avaa vain selän tarranauha ja vedä valjas koiran pään yli. Tämä onnistuu, kun koira kumartaa päätään alas.

Lue tästä lisää vetovaljaiden sovittamisesta/istuvuuden tarkastelusta: Näin sovitat vetovaljaat


Paino:
800 g