Non-stop dogwear Energy Paté Fresh Chicken, 375 g
Non-stop dogwear Energy Paté Fresh Chicken, 375 g Non-stop dogwear Energy Paté Fresh Chicken, 375 g

Non-stop dogwear Energy Paté Fresh Chicken, 375 g

Non-stop dogwear
3,50 €
Sisältää alv. 14.00 %

Erittäin lihapitoinen märkäruoka, joka sopii niin arkeen, retkievääksi kuin palkkioksi.

Heti saatavilla yli 5 kpl

Non-stop dogwear Energy Paté on herkullinen, viljaton ja erittäin lihapitoinen märkäruoka koirille. Arkiruokailun lisäksi se sopii erittäin hyvin myös extraenergiaksi tai palkkioksi.

Valmistukseen on käytetty tuoreita ja laadultaan ihmisravinnoksi kelpaavia ensiluokkaisia raaka-aineita: liha on lihaa, ei "muuta eläinperäistä tuotetta". Viljaton!

Non-stop dogwear Energy Paté on valmistettu laadukkaista raaka-aineista ja myydään ympäristöystävällisessä Tetra Recart® -pakkauksessa. Valmistukseen on käytetty tuoreita ja laadultaan ihmisravinnoksi kelpaavia ensiluokkaisia raaka-aineita, jotta varmistetaan laadukkaat proteiinien lähteet ja alhainen kosteustaso.

Fresh Chicken on laadukas täysravinto, jossa on 15% proteiinia ja 8% rasvaa

  • Sisältää 85% kanaa
  • Kana ainoana eläinproteiinin lähteenä
  • Alhainen kosteustaso 70%
  • Erittäin maistuva
  • Ei lisättyjä säilöntä-, makeutus- tai väriaineita
  • Pakkauksen paino 375 g
  • Saavana myös kalavaihtoehto: Non-stop dogwear Energy Pate Wild Fish

Fresh Chicken sisältää korkealaatuista kananlihaa ensisijaisena ainesosana, koska siinä on runsaasti laadukkaita proteiineja. Perunat ja vihannekset varmistavat tärkeiden vitamiinien, kivennäisaineiden ja kuidujen saannin. Lisätty lohiöljy huolehtii koirasi ihosta ja turkista. Oliiviöljysta saadaan tyydyttämättömiä rasvahappoja sekä polyfenoleja, jotka ehkäisevät tulehduksia. Luonnolliset antioksidanttien lähteet auttavat vähentämään vapaiden radikaalien vaikutusta. D-vitamiini ja kalsium luonnollisista lähteistä auttavat korjaamaan ja vahvistamaan luita. Lisätty glukosamiini ja kondroitiini tukevat nivelten hyvinvointia.


Fresh Chicken on viljaton, gluteeniton ja GMO* vapaa. Se ei sisällä lisättyjä / keinotekoisia säilöntä-, makeutus- tai väriaineita. Tuote ei sisällä lisättyä sokeria tai soijaöljyä.

*Geneettisesti muunneltu organismi