Non-stop dogwear Energy Paté Wild Fish, 375 g
Non-stop dogwear Energy Paté Wild Fish, 375 g Non-stop dogwear Energy Paté Wild Fish, 375 g

Non-stop dogwear Energy Paté Wild Fish, 375 g

Non-stop dogwear
3,50 €
Sisältää alv. 14.00 %

Erittäin lihapitoinen märkäruoka, joka sopii niin arkeen, retkievääksi kuin palkkioksi.

Heti saatavilla yli 5 kpl

Non-stop dogwear Energy Paté on herkullinen, viljaton ja erittäin lihapitoinen märkäruoka koirille. Arkiruokailun lisäksi se sopii erittäin hyvin myös extraenergiaksi tai palkkioksi.

Non-stop Energy Pateen valmistukseen on käytetty tuoreita ja laadultaan ihmisravinnoksi kelpaavia ensiluokkaisia raaka-aineita: liha on lihaa, ei "muuta eläinperäistä tuotetta". Viljaton!

Non-stop dogwear Energy Paté on valmistettu laadukkaista raaka-aineista ja myydään ympäristöystävällisessä Tetra Recart® -pakkauksessa. Valmistukseen on käytetty tuoreita ja laadultaan ihmisravinnoksi kelpaavia ensiluokkaisia raaka-aineita, jotta varmistetaan laadukkaat proteiinien lähteet ja alhainen kosteustaso.

Wild Fish Pâté on kehitetty yhteistyössä Euroopan johtavien tonnikalan tuottajien kanssa, heillä on yli 60 vuoden kokemus tällä alalla.

Wild Fish on laadukas täysravinto, jossa on 18% proteiinia ja 8,5% rasvaa.

  • Sisältää 80% luonnonvaraista tonnikalaa
  • Kala ainoana eläinproteiinin lähteenä
  • Alhainen kosteustaso 67%
  • Erittäin maistuva
  • Ei lisättyjä säilöntä-, makeutus- tai väriaineita
  • Pakkauksen paino 375 g
  • Myös kanavaihtoehto: Non-stop dogwear Energy Pate Fresh Chicken

Wild Fish sisältää tonnikalan lihaa ensisijaisena ainesosana, koska siinä on runsaasti laadukkaita proteiineja. Perunat ja vihannekset varmistavat tärkeiden vitamiinien, kivennäisaineiden ja kuidujen saannin. Lisätty lohiöljy ja auringonkukkaöljy huolehtii koirasi ihosta ja turkista. Luonnolliset antioksidanttien lähteet auttavat vähentämään vapaiden radikaalien vaikutusta. D-vitamiini ja kalsium luonnollisista lähteistä auttavat korjaamaan ja vahvistamaan luita. Lisätty glukosamiini ja kondroitiini tukevat nivelten hyvinvointia.

Wild Fish on viljaton, gluteeniton ja GMO* vapaa. Se ei sisällä lisättyjä / keinotekoisia säilöntä-, makeutus- tai väriaineita. Tuote ei sisällä lisättyä sokeria tai soijaöljyä.
*Geneettisesti muunneltu organismi

Paino:
375 g