Non-stop dogwear Glacier Wool Jacket
Non-stop dogwear Glacier Wool Jacket Non-stop dogwear Glacier Wool Jacket Non-stop dogwear Glacier Wool Jacket Non-stop dogwear Glacier Wool Jacket

Non-stop dogwear Glacier Wool Jacket

Non-stop dogwear
89,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Veden- ja tuulenpitävä toppatakki villavuorella pitää koiran lämpimänä kaikentyyppisessä säässä.

Glacier wool takki on ainutkertainen lämmin villavuorellinen koirien takki, joka on valmistettu tarkkaan valituista materiaaleista.

HUOM! Tilaustuote, toimitus tilauksesta noin 1 viikon.

Tuulen- ja vedenpitävän uloimman kerroksen, eristävän välikerroksen ja villaisen sisäkankaan yhdistelmä, joka pitää koirasi lämpimänä myös erittäin haastavissa sääolosuhteissa.

Villan käytöllä on pitkät perinteet muun muassa Norjassa, koska se kerää kosteutta tulematta kylmäksi tai märän tuntuiseksi. Sen lisäksi villalla on hyvä hengittävyys, joka säätelee kehonlämpöä niin kylmällä kuin kuumallakin säällä. Villan tarjoaman suuren mukavuuden koiralle lisäksi se on myös kestävä materiaali. Keskikerroksen kierrätettyllä ECO synteettisellä materiaalilla on erityisen suuri eristyskapasiteett ja kevyt paino. Takissa on tuulenpitävä ja vettä hylkivä uloin kerros ja se suojaa koiraa hyvin. Rintakappaleen kumitettu verkko estää veden kerääntymisen mahan alle.

Tämä takki on suunniteltu antamaan koiralle vapauden liikkua. Sitä voidaan käyttää vaellusretkillä, hiihtäessä sekä treenien taukojen aikana.

Glacier takissa on useita säätöpisteitä täydellisen istuvuuden takaamiseksi koirallesi. Jalkahihnat estävät takin valumisen sivuille. Glacier takin takana on myös Hypalon-silmukka, josta voit pujottaa vetonarun läpi, jos koiralla on vetovaljaat *. Takissa on erilliset aukot lyhyitä valjaita ja pantaa varten. Heijastavat yksityiskohdat tekevät koirasta näkyvän pimeinä aikoina.

Takki voidaan helposti pakata ja säilyttää sen mukana tulevassa verkkopussissa.

Glacier wool takki on saatavana mustana. Tätä takkia on saatavana koossa 6XS-5XL ja se sopii sekä pienille että isoille koirille.

* Talutushihnaa ei saa kiinnittää suoraan Hypalon-takasilmukkaan. Tämä ei ole tarkoitettu koiran kiinnittämiseen ja voi aiheuttaa tuotteen vioittumisen.

KOON VALINTA:
Valitse koko koirasi selänpituuden mukaan. Ota mitta niskasta hännäntyveen.

KokomerkintäTakista mitattu
selkäosan pituus
6XS23 cm
5XS26 cm
4XS29 cm
3XS30 cm
2XS34,5 cm
XS38 cm
S42 cm
M46,5 cm
L50 cm
XL56 cm
2XL61 cm
3XL64 cm
4XL76 cm
5XL83 cm