Non-stop dogwear koirahiihtopaketti
Non-stop dogwear koirahiihtopaketti Non-stop dogwear koirahiihtopaketti

Non-stop dogwear koirahiihtopaketti

179,90 €
Sisältää alv. 24 %

Koirahiihtopaketti sisältää Loype-vetovyön hiihtäjälle, Freemotion-vetovaljaat koiralle sekä joustavan Bungee Leash -vetoliinan.

Non-stop Dogwearin koirahiihtopaketti sopii niin aloittelijalle kuin aktiiviselle kisaajalle!

Se sopii hiihdon lisäksi toki myös canicrossiin eli koirajuoksuun tai vaikkapa koiran kanssa retkeilyyn.

Vetovyö

Non-stop Dogwear Løype Beltin muotoilussa on otettu huomioon erityisesti hiihtäjien tarpeet. Vetovyön pehmustetun osan materiaali on hyvin kevyttä ja hengittävää ja muotoilu on erittäin miellyttävä! 

Hyvin leveä takaosa takaa sen, että veto kohdistuu laajalle alueelle ihmisen lantioon selän sijaan. Säädettävät jalkaremmit pitävät vyön oikealla kohdalla lantiolla ja estävät siis vyön nousemisen liian ylös vyötärölle, jolloin veto osuisi selkään. Loype Belt on kehitetty yhdessä maailman parhaiden koirahiihtäjien kanssa ja vyön muotoilun ansiosta pystyt ylläpitämään parhaan mahdollisen hiihtotekniikan. Vetopistettä voidaan säätää kauemmaksi vartalosta, jolloin lantion alueelle tuleva paine vähenee.


Joustava vetonaru kiinnitetään pikalukkoon, jonka avulla voit tarvittaessa irrottaa vetonarun helposti. Lukot, joihin veto kohdistuu, ovat metalliset eli ne kestävät hyvin kaikissa tilanteissa. Vetovyön takaosassa on lisäsilmukat vetonarulle, johon sen voi kiinnittää silloin, kun sitä ei käytetä. Loype Beltin takana on myös hyvä topattu tasku, johon mahtuu esim. puhelin, kakkapussit ja koiran palkkionamit.

Valjaat

Non-stop dogwear Freemotion on huippusuosittu vetovaljas, joka sopii useimmille koiraroduille. Freemotion sopii hyvin erilaisiin vetolajeihin mutta suunniteltu erityisesti koirahiihtoa, kärryajoa ja koirajuoksua ajatellen. Näissä lajeissa veto tulee normaalisti yläviistosta. Freemotionit on kehittäneet valjakkourheilijat, jotka kilpailevat kansainvälisellä tasolla ja tämän vuoksi tuote on erittäin hyvin testattu käytännössä. 

Freemotion-valjaat jättävät koiran hengitystiet vapaiksi. Hyvien säätömahdollisuuksien ansiosta sopii useimmille koiraroduille! 

HUOM: Katso valjaiden mittataulukko ja koiran mittausohjeet Freemotionin tuotesivulta.

Vetonaru

Non-stop dogwear Bungee Leash -vetonaru tarjoaa mukavuutta sekä sinulle että koirallesi. Joustava vetonaru on ehdoton varuste vetourheilulajeja harrastettaessa mutta on erinomainen nykäyksien vaimentaja myös arkiulkoilussa ja vaelluksilla. Bungee Leash on valmistettu joustavasta ydinmateriaalista, joka vaimentaa hyvin äkilliset nykäisyt, sekä tukevasta ja kestävästä ulkokuoresta. Non-Stopin Bungee Leash säilyttää hyvän elastisuuden todella pitkään!

Koirahiihtoon kannattaa valita pidempi, 2.8 m pituinen Bungee Leash. Se sopii myös esim. pyöräilyyn tai kickbike-potkupyöräilyyn sekä polkujuoksuun koiran kanssa.

Lyhyempi versio, 2 m pitkä Bungee Leash sopii parhaiten koirajuoksuun.