Non-stop dogwear koirapyöräilypaketti
Non-stop dogwear koirapyöräilypaketti Non-stop dogwear koirapyöräilypaketti

Non-stop dogwear koirapyöräilypaketti

149,90 €
Sisältää alv. 24 %

Koirapyöräilypaketti sisältää Bike Antenna-vetoadapterin, Freemotion-vetovaljaat koiralle sekä joustavan 2.8 m pitkän Bungee Leash -vetoliinan.

Non-stop Dogwearin koirapyöräilypaketti sopii niin aloittelijalle kuin aktiiviselle kisaajalle! 


Vetovaljaat
Non-stop dogwear Freemotion on huippusuosittu vetovaljas, joka sopii useimmille koiraroduille. Freemotion sopii hyvin erilaisiin vetolajeihin mutta suunniteltu erityisesti koirahiihtoa, kärryajoa ja koirajuoksua ajatellen. Näissä lajeissa veto tulee normaalisti yläviistosta. Freemotionit on kehittäneet valjakkourheilijat, jotka kilpailevat kansainvälisellä tasolla ja tämän vuoksi tuote on erittäin hyvin testattu käytännössä.

Freemotion-valjaat jättävät koiran hengitystiet vapaiksi. Hyvien säätömahdollisuuksien ansiosta sopii useimmille koiraroduille!

Valjaiden kokotaulukon löydät Freemotionin tuotesivulta. Autamme mielellämme, jos olet epävarma koon valinnasta.

Vetonaru
Non-stop dogwear Bungee leash -vetonaru tarjoaa mukavuutta sekä sinulle että koirallesi. Joustava vetonaru on ehdoton varuste vetourheilulajeja harrastettaessa mutta on erinomainen nykäyksien vaimentaja myös arkiulkoilussa ja vaelluksilla. Bungee Leash on valmistettu joustavasta ydinmateriaalista, joka vaimentaa hyvin äkilliset nykäisyt, sekä tukevasta ja kestävästä ulkokuoresta. Non-Stopin Bungee Leash säilyttää hyvän elastisuuden todella pitkään! Muista tarkistaa vetonarusi elastisuus säännöllisesti.

Koirapyöräilypakettiin kuuluu 2.8 m pituinen Bungee Leash. Se sopii myös esim. Kickbike-potkupyöräilyyn, koirahiihtoon sekä polkujuoksuun koiran kanssa.

Vetoadapteri
Non-stop dogwear Bike Antenna -koiranjuoksutusadapteri estää vetonarun sotkeutumisen eturenkaaseen silloinkin, kun vetonaru pääsee löystymään. Bike Antenna -vetoadapteri asennetaan ohjaustangon alle, kaulaputken ympärille. Jousen saa tarvittaessa ruuvattua myös irti kannattimestaan. Bike Antenna -vetoadapteria voidaan käyttää niin polkupyörissä kuin potkupyörissäkin, joissa on normaali ohjainkannatin (alaspäin osoittavien, ns. dropper stemmillä varustettujen ohjaustankojen kanssa Bike Antenna ei sovi yhteen).

Katso asennusohje oheisesta videosta:Tutustu myös sivuihimme: