Non-stop dogwear Loype Belt
Non-stop dogwear Loype Belt Non-stop dogwear Loype Belt Non-stop dogwear Loype Belt Non-stop dogwear Loype Belt

Non-stop dogwear Loype Belt

Non-stop dogwear
69,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tekninen, huippuergonominen vetovyö, joka on kehitetty erityisesti koirahiihtoa ajatellen, mutta käy myös moneen muuhun toimintaan!

Saatavuus 0 kpl

Non-stop dogwear Løype Belt vetovyön muotoilussa on otettu huomioon erityisesti hiihtäjien tarpeet. Sopii mainiosti myös retkeilyyn ja arkiulkoiluun. 

Loype Beltin pehmustetun osan materiaali on hyvin kevyttä ja hengittävää ja muotoilu on erittäin miellyttävä! 

Hyvin leveä takaosa takaa sen, että veto kohdistuu laajalle alueelle ihmisen lantioon selän sijaan. Säädettävät jalkaremmit pitävät vyön oikealla kohdalla lantiolla ja estävät siis vyön nousemisen liian ylös vyötärölle, jolloin veto osuisi selkään. Loype Belt on kehitetty yhdessä maailman parhaiden koirahiihtäjien kanssa ja vyön muotoilun ansiosta pystyt ylläpitämään parhaan mahdollisen hiihtotekniikan. Vetopistettä voidaan säätää kauemmaksi vartalosta, jolloin lantion alueelle tuleva paine vähenee.

  • Joustava vetonaru kiinnitetään pikalukkoon/paniikkihakaan, jonka avulla voit tarvittaessa irrottaa vetonarun helposti.
  • Lukot, joihin veto kohdistuu, ovat metalliset eli ne kestävät hyvin kaikissa tilanteissa.
  • Vetovyön takaosassa on lisäsilmukat vetonarulle, johon sen voi kiinnittää silloin, kun sitä ei käytetä.
  • Takana on myös hyvä topattu vetoketjullinen tasku, johon mahtuu esim. puhelin, kakkapussit ja koiran palkkionamit.
  • Taskun sisämitat noin 16 x 12 cm
  • Vyön mukana tuleva paniikkihaka on myös helppo irrottaa, mikäli haluat vaihtaa tilalle erilaisen lukon, esim. kevyen karabiinihaan kuten DMM XSREn, tai kiinnitää vetovyöhön fleksin.
  • Koko: M: Lantionympärys säädettävissä 80–132 cm (mittaa lantioluiden kohdalta). Pehmustetun osan leveys on 70 cm.

Loype on myös erinomainen valinta silloin, jos haluat ulkoilla, hiihdellä tai retkeillä niin, että koira on kelataluttimessa. Flexin saa kätevästi pujotettua kahvastaan vetoliinan kiinnitysnaruun niin, että flexi on lähellä itseäsi, mutta pääsee kuitenkin kääntymään vapaasti niin, ettei vyö lähde kiertymään päälläsi. Kiinnityslenkki on helposti avattavissa pujottamista varten oranssia lukkoa kääntämällä.