Non-stop dogwear Loype Belt
Non-stop dogwear Loype Belt Non-stop dogwear Loype Belt Non-stop dogwear Loype Belt Non-stop dogwear Loype Belt

Non-stop dogwear Loype Belt

Non-stop dogwear
89,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tekninen, huippuergonominen vetovyö, joka on kehitetty erityisesti koirahiihtoa ajatellen, mutta käy myös moneen muuhun toimintaan!

Non-stop dogwear Løype Belt vetovyön muotoilussa on otettu huomioon erityisesti hiihtäjien tarpeet. Sopii mainiosti myös retkeilyyn ja arkiulkoiluun sekä toki myös koirajuoksuun. 

Loype Beltin pehmustetun osan materiaali on hyvin kevyttä ja hengittävää ja muotoilu on erittäin miellyttävä! Loypessa on myös vetoketjullinen takatasku, jossa esim. avaimet pysyvät varmassa tallessa lenkin ajan.

Loype Beltin hyvin leveä takaosa takaa sen, että veto kohdistuu laajalle alueelle ihmisen lantioon selän sijaan. Säädettävät jalkaremmit pitävät vyön oikealla kohdalla lantiolla ja estävät siis vyön nousemisen liian ylös vyötärölle, jolloin veto osuisi selkään.

Non-stop Loype Belt on kehitetty yhdessä maailman parhaiden koirahiihtäjien kanssa ja vyön muotoilun ansiosta pystyt ylläpitämään parhaan mahdollisen hiihtotekniikan. Vetopistettä voidaan säätää kauemmaksi vartalosta, jolloin lantion alueelle tuleva paine vähenee entisestään. Hiihdon lisäksi Loype soveltuu monipuoliseen ulkoilu- ja juoksukäyttöön.

  • Vetonaru kiinnitetään pikalukkoon/paniikkihakaan, jonka avulla voit tarvittaessa irrottaa vetonarun erittäin nopeastikin.
  • Lukot, joihin veto kohdistuu, ovat metalliset eli ne kestävät hyvin kaikissa tilanteissa.
  • Vetovyön takaosassa on lisäsilmukat vetonarulle, johon sen voi kiinnittää silloin, kun sitä ei käytetä.
  • Takana on hyvä vetoketjullinen tasku, johon mahtuu esim. puhelin, kakkapussit ja koiran palkkionamit.
  • Taskun sisämitat noin 16 x 12 cm
  • Vyön mukana tuleva paniikkihaka on myös helppo irrottaa, mikäli haluat vaihtaa tilalle erilaisen lukon, esim. kevyen karabiinihaan kuten DMM XSREn taikka pujottaa vetovyöhön kiinni pelkän flexi-taluttimen.
  • Loype Belt täyttää myös koirahiihtokilpailuiden sääntövaatimukset

Non-stop Loype Belt koot

  • S-koko: Lantionympärys säädettävissä 65-110 cm. Pehmustetun osan leveys 60 cm.
  • M-koko: Lantionympärys säädettävissä 75–130 cm. Pehmustetun osan leveys 70 cm.

Koon valinta:
Mittaa lantionympäryksesi noin lantioluiden kohdalta. Kannattaa valita koko niin, että pehmustettu osa yltää lantioluidesi etureunalle asti. M-koko on selkeästi yleisempi koko aikuisilla. S-koko on sopiva hyvin kapealantioisille aikuisille ja junioreille.

Traildogin vinkki:
Loype on myös erinomainen valinta silloin, jos haluat ulkoilla, hiihdellä tai retkeillä niin, että koira on kelataluttimessa. Flexin saa kätevästi pujotettua kahvastaan vetoliinan kiinnitysnaruun niin, että flexi on lähellä itseäsi, mutta pääsee kuitenkin kääntymään vapaasti niin, ettei vyö lähde kiertymään päälläsi. Kiinnityslenkki on helposti avattavissa pujottamista varten oranssia lukkoa kääntämällä.

Loype Belt osana tuotepakettia:
Jos tarvitsen vetovyön lisäksi myös vetoliinan ja vetovaljaat koiralle, kannattaa tutustua valmiiksi kokoamaamme tuotepakettiin.


Erilaisiin vetovyömalleihin voit tutustua myös Traildogin vetovyön valintaopassivulla.

Paino:
400 g