Non-stop dogwear Loype Belt
Non-stop dogwear Loype Belt Non-stop dogwear Loype Belt Non-stop dogwear Loype Belt Non-stop dogwear Loype Belt

Non-stop dogwear Loype Belt

Non-stop dogwear
69,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tekninen, huippuergonominen vetovyö, joka on kehitetty erityisesti koirahiihtoa ajatellen, mutta käy myös moneen muuhun toimintaan!

Saatavuus 3 kpl

Non-stop dogwear Løype Beltin muotoilussa on otettu huomioon erityisesti hiihtäjien tarpeet. Sopii mainiosti myös retkeilyyn ja arkiulkoiluun. Vetovyön pehmustetun osan materiaali on hyvin kevyttä ja hengittävää ja muotoilu on erittäin miellyttävä! 


Hyvin leveä takaosa takaa sen, että veto kohdistuu laajalle alueelle ihmisen lantioon selän sijaan. Säädettävät jalkaremmit pitävät vyön oikealla kohdalla lantiolla ja estävät siis vyön nousemisen liian ylös vyötärölle, jolloin veto osuisi selkään. Loype Belt on kehitetty yhdessä maailman parhaiden koirahiihtäjien kanssa ja vyön muotoilun ansiosta pystyt ylläpitämään parhaan mahdollisen hiihtotekniikan. Vetopistettä voidaan säätää kauemmaksi vartalosta, jolloin lantion alueelle tuleva paine vähenee.


Joustava vetonaru kiinnitetään pikalukkoon, jonka avulla voit tarvittaessa irrottaa vetonarun helposti. Lukot, joihin veto kohdistuu, ovat metalliset eli ne kestävät hyvin kaikissa tilanteissa. Vetovyön takaosassa on lisäsilmukat vetonarulle, johon sen voi kiinnittää silloin, kun sitä ei käytetä. Loype Beltin takana on myös hyvä topattu tasku, johon mahtuu esim. puhelin, kakkapussit ja koiran palkkionamit.

Vyön mukana tuleva paniikkihaka on myös helppo irrottaa, mikäli haluat vaihtaa tilalle erilaisen lukon, esim. kevyen karabiinihaan. Loype on myös erinomainen valinta silloin, jos haluat esim. retkihiihdellä niin, että koira on kelataluttimessa. Flexin saa kätevästi pujoitettua vetonarun kiinnityslenkkiin.

Koko:
M: Lantionympärys säädettävissä 80–132 cm (mittaa lantioluiden kohdalta). Pehmustetun osan leveys on 70 cm.