Non-stop dogwear Protector Bootie, 4 kpl
Non-stop dogwear Protector Bootie, 4 kpl Non-stop dogwear Protector Bootie, 4 kpl Non-stop dogwear Protector Bootie, 4 kpl Non-stop dogwear Protector Bootie, 4 kpl

Non-stop dogwear Protector Bootie, 4 kpl

Non-stop dogwear
27,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Viiltosuojatut, kumipinnoitetut suojatossut koiralle. Kevyet ja kestävät! Sopivat myös liukkaille pinnoille.

Saatavuus yli 5 pkt

Non-stop dogwear Protector Bootie -tassutossut: kestävät viiltosuojatut tossut koiralle.

Protector Bootie -tossut suojaavat tassuja karkeilta pinnoilta, lasinsiruilta, suolalta ja kuumalta asvaltilta. Erittäin kestävät! Nämä tossut on valmistettu 5-tason viiltosuojatusta materiaalista ja lisäksi pinnoitettu nitriilikumilla. Kumi tekee tossuista vettähylkivän ja tossut pitävät hyvin myös liukkailla alustoilla. Pitävyyttä tossuun on saatu sekoittamalla ulkopuolella olevaan kumiin pieni määrä lasikuitua.

Tossujen sisäpinnalla ei ole saumoja, jotka voisivat hiertää tassuja. Tossut kiinnitetään joustavalla tarranauhalla, joten ne pysyvät hyvin koiran jaloissa.

Non-stop dogwear Protector Bootie -suojatossut myydään 4 kappaleen paketissa.

Koon valinta
Koko valitaan tassun leveyden mukaan. Mittaa koirasi käpälän leveimmästä kohtaa sen ympärysmitta, niin että koira seisoo (eli että tassulla on painoa). Jaa tämä mitta kahdella ja vertaa tossujen leveyteen. Ota huomioon, että koiran etutassut ovat usein leveämmät kuin takatassut. Rajatapauksissa valitse mieluummin isompi tossu (koiran tassulla täytyy olla tilaa leventyä askeltaessa).

Koot (Non-stop dogwear Protector Bootie)

KokomerkintäKoiran tassun leveysRotuesimerkki (suuntaa-antava, mittaa aina koirasi tassut)
S5-6 cmcockerspanieli, bretoni, pieni bordercollie
M6-7 cmaustralianpaimenkoira
L7-8 cmirlanninsetteri, saksanseisoja
XL8-9 cmsaksanpaimenkoira