Non-stop dogwear Protector Snow
Non-stop dogwear Protector Snow Non-stop dogwear Protector Snow Non-stop dogwear Protector Snow Non-stop dogwear Protector Snow Non-stop dogwear Protector Snow Non-stop dogwear Protector Snow Non-stop dogwear Protector Snow

Non-stop dogwear Protector Snow

Non-stop dogwear
59,90 €
Sisältää alv. 24 %

Ohut ja ihonmyötäinen, joustava kokopuku suojaa koiraa lumelta, jäältä ja tuulelta. Estää lunta tarttumasta turkkiin rajoittamatta liikkumista.

Non-stop dogwear Protector Snow on hyvin istuva koiran kokopuku, joka suojaa koiraa talvisissa olosuhteissa liikkumista rajoittamatta.

Etenkin pitkä- ja kiharaturkkiset koirat kamppailevat talvisin turkkiin tarttuvan lumen ja jään kanssa. Non-stop Protector Snow -haalarilla koirasi selviytyy lumisesta säästä helpommalla ja voi nauttia talvisista seikkailuista! 

Kaikkiin suuntiin joustavan kankaan ansiosta koira pystyy liikkumaan vapaasti. Haalari ei ole lämpöeristetty, mutta se auttaa koiraasi pysymään lämpimämpänä, koska koiran turkki eristää paremmin, kun siinä ei ole lunta ja jäätä.

Vaikka Protector Snow haalari on kehitetty talvikäyttöön, sitä voidaan käyttää myös suojaamaan koiraa punkeilta, ohran tähkiltä ja takiaisilta.

Protector Snow -puvusta on saatavilla oma versionsa sekä uroksille että nartuille. Erona malleissa on aukkojen sijoittelu koiran tarpeiden tekemistä varten. Uros-versiossa on lisäksi nyyttejä suojaava fleecevuori. Aukkoja on mahdollista leikata yksilöllisen istuvuuden varmistamiseksi.

Non-stop dogwear Protector Snow -puku on erityisen kätevä koirilla, jotka liikkuvat useita tunteja kerrallaan talvisissa olosuhteissa. Toimii hyvin mm. valjakkolajeissa valjaiden alla estäen hiertymiä, eräillessä tai vaelluksella turvavärityksenä sekä lisäeristeenä.

Kirkas oranssi väri ja heijastavat printit parantavat näkyvyyttä pimeässä. 

Protector Snow koiran haalarin ominaisuudet

  • kaikkiin suuntiin joustavaa materiaalia
  • muokattavissa olevat aukot tarpeiden tekoa varten (uros- ja narttuversiossa aukot eri kohdissa)
  • puku suojaa uroksilla myös kivekset
  • kirkas huomiovärioranssi
  • heijastavat yksityiskohdat
  • kestävät saumat
  • konepestävä 30°C
  • pakkautuu pieneen tilaan, säilytyspussi mukana (XL-koko noin 0,5 L pullon kokoinen pakattuna)

Huom: Suojapuku on tehty mahdollisimman miellyttäväksi ja joustavaksi koiran päällä, joten sitä ei suositella ohuehkon materiaalinsa vuoksi kovin peitteiseen maastoon / risukkoon.

Non-stop Protector Snow -haalarin koon valinta:

Mittaa koirasi selänpituus olkapäiden kohdalta hännäntyveen. Ei siis niskasta kaulapannan kohdalta. 

KokomerkintäSelänpituusRotuesimerkki (narttu)Rotuesimerkki
(uros)
XXS40-44 cm
kesk. villakoira
XS44-46 cm

S46-48 cmlagottolagotto
M48-51 cmvizla, pieni saksanseisoja
L51-54 cmsaksanseisojavizla, dalmatialainen
XL54-60 cm
saksanseisoja, iso dalmatialainen

Protector Snow -haalarin pukemisvinkki

Haalarin hihansuut ovat hyvin tyköistuvat, jottei lumi pääse hihoista sisään. Pukemista helpottaa mikäli sujautat koiran jalan ensin pieneen muovipussiin ja sitten vasta hihaan: näin jalka liukuu huomattavasti helpommin hihoista läpi kun anturat tai kynnet eivät kinnaa kiinni. Hassua, mutta toimii!

Paino:
200 g