Non-stop dogwear Protector Snow
Non-stop dogwear Protector Snow Non-stop dogwear Protector Snow Non-stop dogwear Protector Snow Non-stop dogwear Protector Snow Non-stop dogwear Protector Snow Non-stop dogwear Protector Snow Non-stop dogwear Protector Snow

Non-stop dogwear Protector Snow

Non-stop dogwear
62,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ohut ja ihonmyötäinen, joustava kokopuku suojaa koiraa lumelta, jäältä ja tuulelta. Estää lunta tarttumasta turkkiin rajoittamatta liikkumista.

Saatavuus yli 5 kpl

Non-stop dogwear Protector Snow on hyvin istuva koiran kokopuku, joka suojaa koiraa talvisissa olosuhteissa liikkumista rajoittamatta. 

Etenkin pitkä- ja kiharaturkkiset koirat kamppailevat talvisin turkkiin tarttuvan lumen ja jään kanssa. Tällä kokopuvulla koirasi selviytyy lumisesta säästä helmpommalla ja voi nauttia talvisista seikkailuista! Koiran turkki eristää paremmin puhtaana, joten puku myös lämmittää kylmällä säällä. Kaikkiin suuntiin joustavan kankaan ansiosta se ei rajoita liikkumista. Puvusta on saatavilla oma versionsa sekä uroksille että nartuille. Erona malleissa on aukkojen sijoittelu koiran tarpeiden tekemistä varten. Uros-versiossa on lisäksi nyyttejä suojaava fleecevuori. Aukkoja on mahdollista leikata yksilöllisen istuvuuden varmistamiseksi. Kirkas oranssi väri ja heijastavat printit parantavat näkyvyyttä pimeässä. 

Non-stop dogwear Protector Snow -puku on erityisen kätevä koirilla, jotka liikkuvat useita tunteja kerrallaan talvisissa olosuhteissa. Toimii hyvin mm. valjakkolajeissa valjaiden alla estäen hiertymiä, eräillessä tai vaelluksella turvavärityksenä sekä lisäeristeenä.

  • joustavaa materiaalia
  • kirkas huomiovärioranssi
  • heijastavat yksityiskohdat
  • kestävät saumat
  • konepestävä 30°C
  • pakkautuu pieneen tilaan, säilytyspussi mukana (XL-koko noin 0,5 L pullon kokoinen pakattuna)

Huom: Suojapuku on tehty mahdollisimman miellyttäväksi ja joustavaksi koiran päällä, joten sitä ei suositella ohuehkon materiaalinsa vuoksi peitteiseen maastoon / risukkoon.

KokomerkintäSelänpituusRotuesimerkki (narttu)Rotuesimerkki
(uros)
XXS40-44 cm
kesk. villakoira
XS44-46 cm

S46-48 cm

M48-51 cmvizla, saksanseisoja
L51-54 cmsaksanseisojavizla, dalmatialainen
XL54-60 cm
saksanseisoja, iso dalmatialainen


Koiran selän mittaaminen (olkapäiden kohdalta hännäntyveen):