Non-stop dogwear Rock Adjustable Collar
Non-stop dogwear Rock Adjustable Collar Non-stop dogwear Rock Adjustable Collar Non-stop dogwear Rock Adjustable Collar Non-stop dogwear Rock Adjustable Collar

Non-stop dogwear Rock Adjustable Collar

Non-stop dogwear
24,90 €
Sisältää alv. 24 %

Tekninen ja kevyt pistolukollinen panta aktiivisille koirille jokapäiväiseen käyttöön: säädettävä pituus ja nopeasti kuivuvat materiaalit.

Non-stop dogwear Rock Adjustable Collar -panta on kestävä ja kevyt säädettävä panta, joka kuivuu nopeasti. Erinomainen valinta aktiivisille koirille! 

Rock Collarissa on käytetty HexiVent-kennomateriaalia, jota käytetään Non-stop dogwearin Pro-sarjan tarvikkeissa. Kennomateriaali on kevyttä ja hengittävää tinkimättä kestävyydestä. Kuumalla säällä panta on hengittävä, ja se kuivuu nopeasti sateisina päivinä tai uinnin jälkeen. 

Rock Adjustable Collar kaulapanta on säädettävä ja se kiinnitetään Duraflex®-pistolukkosoljella. Taluttimen saat kiinnitettyä kevyeen mutta kestävään alumiiniseen D-renkaaseen.

Pannan kulutukselle alttiit alueet on vahvistettu Hypalonilla, ja heijastava nauha kaulapannan ympärillä lisää näkyvyyttä pimeässä.

  • HexiVent: hengittävä kennomateriaali
  • Hypalon-vahvistukset
  • Kestävät nailon-ompeleet
  • laadukas 3M-heijastinnauha
KokomerkintäKoiran kaulanympärysPannan leveys
35-38 cm40 mm
M38-45 cm45 mm
L45-55 cm45 mm
XL55-65 cm45 mm


Rock Collarista löytyy myös ns. puolikiristävä soljeton versio. Tutustu tuotteeseen tästä.

Paino:
50 g