Non-stop dogwear Rock Collar
Non-stop dogwear Rock Collar Non-stop dogwear Rock Collar Non-stop dogwear Rock Collar Non-stop dogwear Rock Collar Non-stop dogwear Rock Collar

Non-stop dogwear Rock Collar

Non-stop dogwear
22,90 €
Sisältää alv. 24 %

Kevyt mutta leveä panta aktiivisille koirille jokapäiväiseen käyttöön. Erittäin nopeasti kuivuva kennomateriaali. Puolikiristyvä malli on nopea riisua ja pukea.

Non-stop dogwear Rock Collar -panta on kestävä ja kevyt panta, joka kuivuu nopeasti. Erinomainen valinta aktiivisille koirille! 

Rock Collarissa on käytetty VentriX-kennomateriaalia, jota käytetään Non-stop dogwearin Pro-sarjan tarvikkeissa. Kennomateriaali on kevyttä ja hengittävää tinkimättä kestävyydestä. Kuumalla säällä panta on hengittävä, ja se kuivuu nopeasti sateisina päivinä tai uinnin jälkeen.

Rock Collar -panta on ns. puolikiristävää / martingale-mallia, joten se on nopea laittaa ja ottaa koiralta pois. Pannan koko tulee valita niin, ettei se kireimmilläänkään kurista koiraa.

  • Hypalon-vahvistukset
  • VentriX: hengittävä kennomateriaali
  • Nailon-ompeleet
  • laadukkaat 3M-heijastimet
  • Paino: 50 g (koossa M)
KokomerkintäPannan ympärys kireimmilläänPannan ympärys väljimmilläänPannan leveys
XXS30 cm34 cm
XS32,5 cm37 cm35 mm
35 cm40 cm40 mm
M39,5 cm45 cm40 mm
L44 cm50 cm45 mm
XL48,5 cm55 cm45 mm
XXL53 cm60 cm55 mm
XXXL56,5 cm65 cm


Koon valinnasta: 
Mittaa koiran kaulanympäryksen lisäksi myös koiran päänympärys. Taulukossa ilmoitetut mitat tarkoittavat pannan minimi- ja maksimiympärysmittaa. Valitse koko niin, ettei panta kireimmilläänkään kurista koiraa.