Non-stop dogwear Safe Life Jacket pelastusliivit 2020, koot 3 ja 8
Non-stop dogwear Safe Life Jacket pelastusliivit 2020, koot 3 ja 8 Non-stop dogwear Safe Life Jacket pelastusliivit 2020, koot 3 ja 8 Non-stop dogwear Safe Life Jacket pelastusliivit 2020, koot 3 ja 8

Non-stop dogwear Safe Life Jacket pelastusliivit 2020, koot 3 ja 8

Non-stop dogwear
Tuotetta rajoitettu erä.
59,90 €
79,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %

Erittäin ergonomiset ja laadukkaat pelastusliivit koirille uintiin ja veneilyyn, melontaan yms. Tukeva nostokahva ja leveä rinta-vatsakappale.

HUOM. Mikäli kaipaamasi koko on loppunut, katso kyseisen liivin keväällä -21 uudistettu oranssi versio tästä.

Non-stop Safe Life Jacket koiran pelastusliivit ovat huippuergonomiset ja niiden materiaali on erittäin taipuisaa ja pehmeää. 

Ne myötäilevät koiran vartaloa, joten koiran on helppo liikkua ne päällä niin veneessä kuin vedessä. Jokainen yksityiskohta on viimeiseen asti mietitty. Koiran nostaminen on tehty mahdollisimman mukavaksi niin ihmiselle kuin koiralle: tukeva nostokahva ja leveä rinta-vatsaosa, joka on tehty verkkomateriaalista, jotta vesi pääsee valumaan pois liivistä.

Jopa uintia rakastavat koirat voivat yhtäkkiä väsyä ja uupua vedessä. Jos näin tapahtuu, pelastusliivit pitävät koiran kelluvana ja kaulan alla olevat kellukkeet pitävät myös pään pinnalla. Koiran voi helposti ja turvallisesti nostaa vedestä isosta, kestävästä kahvasta.

 • Näkyvä kirkas väri
 • 3M heijastimet, jotka helpottavat koiran havaitsemista vedessä kaikista suunnista
 • Pehmeät kelluttavat elementit auttavat koiraa kehittämään hyvän uintitekniikan ja ovat hyvä apu uintiharjoitteluun.
 • Sivussa olevista renkaista voidaan säätää koiran uintia ja lisätä tarvittaessa vastustuskykyä harjoitteluun. Tästä voi olla hyötyä koiran kuntoutuksessa uima-altaassa.
 • Takana olevaan renkaaseen voidaan kiinnittää pitkä liina, jos olet vedessä veneellä, kanootilla tai SUP-laudalla ja haluat hallita koiraasi tarvittaessa.
 • Tasku talutushihnan säilyttämistä varten.
 • Säädettävä ja pehmustettu kaula-aukko sekä säätömahdollisuus rinnan ympärillä, jotka takaavat täydellisen istuvuuden.
 • Solkikiinnitykset: helppo pukea, kun säädöt on kerran tehty. 
 • Kaksi rintakehän alla olevaa leveää hihnaa jakavat painon tasaisesti, jos koira on nostettava vedestä.
 • Verkko-osa estää vettä jäämästä pelastusliivin sisälle.
 • ORANSSI VERSIO: Saatavilla koossa 7. Tehty erityisesti viranomais- ja armeijakäyttöön: liivi on muuten sama mutta väri on kirkas huomio-oranssi eikä liivissä ole heijastimia.

Koko valitaan koiran selänpituuden ja painon mukaan. Mittaa selkä niskasta hännäntyveen. Optimaalisesti liivi istuu koiralle niin, että myös taaempi rintaremmi pysyy koiran rintakehän päällä (ei siis ole takana vatsalla).

KokomerkintäKoiran selän pituusLiivin selän pituusKoiran paino (viitteellinen)KelluttavuusRotuesimerkki
328–35 cm25 cm3–6 kg3-6 kgborderterrieri
870–80 cm58 cmyli 50 kg50 + kgiso malamuutti, tanskandoggiPaino:
600 g