Non-stop dogwear Touring Bungee Leash
Non-stop dogwear Touring Bungee Leash Non-stop dogwear Touring Bungee Leash Non-stop dogwear Touring Bungee Leash Non-stop dogwear Touring Bungee Leash

Non-stop dogwear Touring Bungee Leash

Non-stop dogwear
26,90 €
Sisältää alv. 24 %

Erittäin kevyt, osittaisella joustolla ja hyvällä heijastimella varustettu hihna retkeilyyn, lenkkeilyyn ja ulkoiluun. Valittavana eri leveyksiä ja pituuksia.

Non-stop Touring Bungee -talutushihnassa on integroitu joustava osa, joka pehmentää nykäisyjä. Hihna ei ole kuitenkaan kokonaan joustava, joten halutessasi saat koiran pidettyä lähelläsi hyvässä kontrollissa. 

Non-stop dogwear Touring Bungee on mainio talutin esim. retkeilyyn, arkiulkoiluun ja lenkkeilyyn. Se sopii myös vetolajien harrastamiseen pienempien ja/tai vain kevyesti vetävien koiren kanssa. Hihnasta löytyy kahta eri leveyttä ja kolmea eri pituutta, joten voit valita omaan käyttöösi sopivimman liinan. 

Non-stop Touring Bungeen 23 mm leveässä versiossa on kevyt ja varmatoiminen ruuviportillinen ja leikarilla pyörivä Twistlock-lukko. Kapeammassa 13 mm:n versiossa on vieläkin kevyempi ruuviportillinen alumiinikarabiini.

Non-stop Touring Bungeen ominaisuudet:

  • integroitu jousto-osa on sijoitettu lähelle taluttajaa, jotta koiran puoli pysyy mahdollisimman kevyenä eikä hihna pompi kulkiessa
  • 3M-heijastinnauhat takaavat hyvän näkyvyyden
  • kevyt ja varmatoiminen karabiinilukko
  • Touring bungee soveltuu myös vetolajeihin silloin, kun et vaadi vetoliinalta vahvaa elastisuutta (pienet tai vain kevyesti vetävät koirat). Vahvempien koirien kanssa vetourheilua harrastaessa suosittelemme koko matkalta napakasti joustavaa vetoliinaa, esim. Non-stop dogwear Bungee Leash.

Non-stop Touring Bungeen pituudet: 

  • 2.0 m (venyttämättä 1.5 m) - sopiva pituus esim. silloin kun koira kulkee suurimmaksi osaksi vierelläsi tai juoksee edelläsi
  • 2.8 m (venyttämättä 2.1 m) - sopiva pituus esim. silloin kun koira etenee hiihtäjän tai pyöräilijän edellä, myös polkujuoksussa ja retkeilyssä suosittu pituus
  • 3.8 m - sopiva pituus niille, jotka kaipaavat pitkää liinaa, esimerkiksi jäljestyksessä tai luoksetulon opettamisessa. Pitkällä liinalla koiralle voi suoda helpommin vapautta tutkiskella rauhassa esim. pusikoita. 

Traildogin vinkki: Jos et ole varma teille oikeasta pituudesta, Touring Bungeen 23 mm:n levyisestä liinasta löytyy myös pituussäädettävä versio Non-stop Touring Bungee Adjustable.

Paino:
300 g