Non-stop dogwear Touring Bungee
Non-stop dogwear Touring Bungee Non-stop dogwear Touring Bungee Non-stop dogwear Touring Bungee

Non-stop dogwear Touring Bungee

Non-stop dogwear
29,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Erittäin kevyt, osittaisella joustolla ja hyvällä heijastimella varustettu hihna retkeilyyn, lenkkeilyyn ja ulkoiluun.

Non-stop Touring Bungee -talutushihnassa on integroitu joustava osa, joka pehmentää nykäisyjä. Hihna ei ole kuitenkaan kokonaan joustava, joten halutessasi saat koiran pidettyä lähelläsi hyvässä kontrollissa. 

Non-stop dogwear Touring Bungee on mainio talutin esim. retkeilyyn, arkiulkoiluun ja lenkkeilyyn. Se sopii myös vetolajien harrastamiseen pienempien ja/tai vain kevyesti vetävien koiren kanssa. Hihnasta löytyy eri pituuksia, joten voit valita omaan käyttöösi sopivimman mitan. Touring Bungeessa on kevyt ja varmatoiminen ruuviportillinen Twistlock-lukko.

Non-stop Touring Bungeen ominaisuudet:

  • integroitu jousto-osa on sijoitettu lähelle taluttajaa, jotta koiran puoli pysyy mahdollisimman kevyenä eikä hihna pompi kulkiessa
  • 3M-heijastinnauhat takaavat hyvän näkyvyyden
  • kevyt alumiinilukko kääntötoiminnolla takaa helpon kiinnityksen ja pitää taluttimen suorassa kävelylenkin aikana.
  • Touring bungee soveltuu myös vetolajeihin silloin, kun et vaadi vetoliinalta vahvaa elastisuutta (pienet tai vain kevyesti vetävät koirat). Vahvempien koirien kanssa vetourheilua harrastaessa suosittelemme koko matkalta napakasti joustavaa vetoliinaa, esim. Non-stop dogwear Bungee Leash.

Non-stop Touring Bungeen pituudet: 

  • 2.0 m (venyttämättä 1.5 m) - sopiva pituus esim. silloin kun koira kulkee suurimmaksi osaksi vierelläsi tai juoksee edelläsi
  • 2.8 m (venyttämättä 2.1 m) - sopiva pituus esim. silloin kun koira etenee hiihtäjän tai pyöräilijän edellä, myös polkujuoksussa ja retkeilyssä suosittu pituus
  • 3.8 m - sopiva pituus niille, jotka kaipaavat pitkää liinaa, esimerkiksi jäljestyksessä tai luoksetulon opettamisessa. Pitkällä liinalla koiralle voi suoda helpommin vapautta tutkiskella rauhassa esim. pusikoita. 

Traildogin vinkki: Jos et ole varma teille oikeasta pituudesta, Touring Bungeesta löytyy myös pituussäädettävä versio Non-stop Touring Bungee Adjustable.